Lichidare uriașă a depozitului. Totul trebuie să dispară!

Expedo recomandă

Consiliere
Aneta Bohánská
13.6.2024

Somnul de calitate este un factor cheie pentru bunăstarea și sănătatea noastră generală, iar salteaua joacă un rol important. De aceea, ne vom concentra asupra unei întrebări importante: Cât de des ar trebui să ne schimbăm salteaua și de ce este atât de important să o schimbăm?

Inspirație
Michaela Štěpánková
25.4.2024

Dominantou každé ložnice je postel. Na Expedo.ro nabízíme široký sortiment postelí, které navíc pravidelně doplňujeme, aby si vybral každý.

Máte byt nebo malý dům a potřebujete postel s úložným prostorem ? Jste fanouškem jednoduchých a nadčasových stylů ? Nebo chcete moderní a barevný kus nábytku, který rozzáří vaši ložnici? Máme tu správnou volbu pro každého!

Inspirație
Kateřina Pelejová
28.3.2024

Paștele este un moment de bucurie, de sărbătoare și, bineînțeles, de mâncare bună. Unul dintre elementele esențiale ale acestui sezon festiv îl reprezintă ouăle de Paște decorate în culori care aduc o atmosferă primitoare în case. Dar ce să faci cu cele rămase după Paște? Vă prezentăm trei rețete rapide și gustoase în care puteți folosi ouăle de Paște.

Consiliere
Inspirație
Jana Budinská
29.2.2024

În fiecare săptămână ne extindem oferta cu noi canapele. Urmărim tendințele actuale, asigurându-ne că stilul modern este combinat cu funcționalitatea și estetica. Oferim o gamă largă de canapele, de la modele minimaliste și simple până la inspirații retro.

Inspirație
Jana Budinská
22.2.2024

Unele plante sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a îmbunătăți calitatea aerului prin absorbția substanțelor poluante. Iată câteva sfaturi despre 4 plante atractive care nu numai că dau farmec interiorului, dar, mai important, ajută la curățarea aerului și la crearea unui mediu mai sănătos în locuința dvs.

Inspirație
Jana Budinská
15.2.2024

Parfumarea locuinței fără ingrediente și produse chimice este cea mai bună modalitate de a menține un miros plăcut în casa. Vă oferim 5 moduri naturale și blânde pentru a vă parfuma casa. Obțineți un plus de inspirație cu ajutorul rețetelor pentru a vă prepara acasă aromele preferate.

Apartament mic
Inspirație
Kateřina Pelejová
8.2.2024

Vă gândiți să cumpărați mobilă nouă, dar nu știți de unde să cumpărați? Uitați câteva motive pentru care ar trebui să cumpărați de la noi! Credem că veți fi entuziasmați când veți vizita magazinul nostru online! Suntem mândri să vă oferim nu numai o selecție variată de mobilier de calitate, ci și servicii excelente pentru a vă asigura o experiență de shopping plăcută și fără griji.

Consiliere
Îngrijirea mobilierului
Inspirație
Eliška Kašperanová
25.1.2024

V-ați săturat să cumpărați produse chimice scumpe și ați dori să dați o șansă unei alternative naturale? În acest articol vă vom prezenta 7 sfaturi rapide despre cum să faceți cu ușurință astfel de produse acasă. Nu numai că veți salva natura și veți economisi, dar și mobila dvs. va aprecia tratamentul delicat, fără substanțe chimice.

Camera copiilor
Apartament mic
Inspirație
Kateřina Pelejová
18.1.2024

Culoarea anului acesta este Peach fuzz. Nuanța caldă accentuează dorința noastră de a fi alături de ceilalți și de a ne bucura de momente de liniște și siguranță. O nuanță proaspătă de piersică, ușor plasată între roz și portocaliu, vă ajută să găsiți pacea interioară și calmul

Consiliere
Inspirație
Jana Budinská
4.1.2024

În ultimii ani, ușile glisante au devenit din ce în ce mai populare în designul interior. Această alternativă modernă și practică la ușile tradiționale aduce beneficii interesante care pot fi atractive pentru multe persoane.

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile