LICHIDARE TOTALĂ A STOCULUI | Ultimele piese la prețuri de neratat | VREAU SĂ VĂD

Expedo recomandă

Inspirație
Jana Budinská
22.2.2024

Unele plante sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a îmbunătăți calitatea aerului prin absorbția substanțelor poluante. Iată câteva sfaturi despre 4 plante atractive care nu numai că dau farmec interiorului, dar, mai important, ajută la curățarea aerului și la crearea unui mediu mai sănătos în locuința dvs.

Inspirație
Jana Budinská
15.2.2024

Parfumarea locuinței fără ingrediente și produse chimice este cea mai bună modalitate de a menține un miros plăcut în casa. Vă oferim 5 moduri naturale și blânde pentru a vă parfuma casa. Obțineți un plus de inspirație cu ajutorul rețetelor pentru a vă prepara acasă aromele preferate.

Apartament mic
Inspirație
Kateřina Pelejová
8.2.2024

Vă gândiți să cumpărați mobilă nouă, dar nu știți de unde să cumpărați? Uitați câteva motive pentru care ar trebui să cumpărați de la noi! Credem că veți fi entuziasmați când veți vizita magazinul nostru online! Suntem mândri să vă oferim nu numai o selecție variată de mobilier de calitate, ci și servicii excelente pentru a vă asigura o experiență de shopping plăcută și fără griji.

Consiliere
Îngrijirea mobilierului
Inspirație
Eliška Kašperanová
25.1.2024

V-ați săturat să cumpărați produse chimice scumpe și ați dori să dați o șansă unei alternative naturale? În acest articol vă vom prezenta 7 sfaturi rapide despre cum să faceți cu ușurință astfel de produse acasă. Nu numai că veți salva natura și veți economisi, dar și mobila dvs. va aprecia tratamentul delicat, fără substanțe chimice.

Camera copiilor
Apartament mic
Inspirație
Kateřina Pelejová
18.1.2024

Culoarea anului acesta este Peach fuzz. Nuanța caldă accentuează dorința noastră de a fi alături de ceilalți și de a ne bucura de momente de liniște și siguranță. O nuanță proaspătă de piersică, ușor plasată între roz și portocaliu, vă ajută să găsiți pacea interioară și calmul

Consiliere
Inspirație
Jana Budinská
4.1.2024

În ultimii ani, ușile glisante au devenit din ce în ce mai populare în designul interior. Această alternativă modernă și practică la ușile tradiționale aduce beneficii interesante care pot fi atractive pentru multe persoane.

Consiliere
Eliška Kašperanová
28.12.2023

Oricine are un animal de companie acasă știe cât de dificil este să menții o casă curată. Dar o piesă de mobilier are cel mai mult de suferit - și aceasta este iubita noastră canapea. În ciuda eforturilor noastre, regula "fără animale de companie pe canapea" pare greu de respectat în practică. În articolul nostru, vă prezentăm 6 sfaturi verificate și testate despre cum să scăpați eficient de părul animalelor de companie și să readuceți canapeaua la strălucirea sa inițială.

Consiliere
Îngrijirea mobilierului
Inspirație
Eliška Kašperanová
21.12.2023

Cei mai mulți dintre noi visăm la o casă curată, în care totul este liniștit și totul își are locul său. Dar cum să obținem acest lucru fără stres și efort inutil? În agitația lumii de astăzi, programarea curățeniei poate fi o provocare. În noul nostru articol, vă prezentăm un ghid clar care vă spune ce să curățați și cât de des să faceți curățenie, astfel încât să vă puteți bucura în liniște de casa dvs. curată și organizată.

Consiliere
Inspirație
Jana Budinská
30.11.2023

Păstrarea frigiderului în ordine poate fi o provocare pentru unii. De asemenea, puțini sunt cei care știu cum să pună corect alimentele în frigider. Dar de Crăciun? Crăciunul este o sărbătoare a abundenței și a mâncării bune, așa că frigiderele noastre sunt pline până la refuz și pierdem din vedere alimentele pe care le-am cumpărat. Dacă vreți să păstrați ordinea, este bine să aveți un fel de organizare. Vă oferim cu plăcere câteva sfaturi despre cum să faceți acest lucru.

Inspirație
Eliška Kašperanová
16.11.2023

Se apropie Crăciunul și, odată cu el, gândul la cadouri pentru cei dragi. Nu degeaba spunem că un cadou făcut de noi înșine ne va face cei mai fericiți. Haideți să preparăm un lichior de ouă de casă, care este excelent ca și cadou de Crăciun, dar poate fi folosit și la prepararea dulciurilor.

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile