LICHIDARE TOTALĂ A STOCULUI | Ultimele piese la prețuri de neratat | VREAU SĂ VĂD

Sfaturi și trucuri

Inspirație
Jana Budinská
22.2.2024

Unele plante sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a îmbunătăți calitatea aerului prin absorbția substanțelor poluante. Iată câteva sfaturi despre 4 plante atractive care nu numai că dau farmec interiorului, dar, mai important, ajută la curățarea aerului și la crearea unui mediu mai sănătos în locuința dvs.

Consiliere
Inspirație
Eliška Kašperanová
1.2.2024

Odată cu venirea sărbătorii iubirii, se creează spațiul pentru exprimarea sentimentelor pe care le avem pentru jumătatea noastră dragă. Ce poate fi mai deosebit decât o felicitare de Ziua Îndrăgostiților realizată manual? În articolul de astăzi, vom vedea câteva idei de inspirație pentru a crea felicitări memorabile de Ziua Îndrăgostiților, care să transmită nu doar cuvinte de dragoste, ci și propria creativitate. Pregătiți foarfecele, lipiciul, hârtia colorată, markerele și fiți creativi.

Consiliere
Îngrijirea mobilierului
Inspirație
Eliška Kašperanová
25.1.2024

V-ați săturat să cumpărați produse chimice scumpe și ați dori să dați o șansă unei alternative naturale? În acest articol vă vom prezenta 7 sfaturi rapide despre cum să faceți cu ușurință astfel de produse acasă. Nu numai că veți salva natura și veți economisi, dar și mobila dvs. va aprecia tratamentul delicat, fără substanțe chimice.

Consiliere
Inspirație
Eliška Kašperanová
11.1.2024

Cum să curățați chiuveta astfel încât să arate ca nouă? În acest articol, vă oferim sfaturi simple despre cum să combateți murdară din chiuvetă și, în unele cazuri, mirosul neplăcut. Analizăm în detaliu întreținerea diferitelor materiale, astfel încât să puteți obține un rezultat optim, fără a risca să o deteriorați.

Consiliere
Inspirație
Jana Budinská
4.1.2024

În ultimii ani, ușile glisante au devenit din ce în ce mai populare în designul interior. Această alternativă modernă și practică la ușile tradiționale aduce beneficii interesante care pot fi atractive pentru multe persoane.

Consiliere
Eliška Kašperanová
28.12.2023

Oricine are un animal de companie acasă știe cât de dificil este să menții o casă curată. Dar o piesă de mobilier are cel mai mult de suferit - și aceasta este iubita noastră canapea. În ciuda eforturilor noastre, regula "fără animale de companie pe canapea" pare greu de respectat în practică. În articolul nostru, vă prezentăm 6 sfaturi verificate și testate despre cum să scăpați eficient de părul animalelor de companie și să readuceți canapeaua la strălucirea sa inițială.

Consiliere
Îngrijirea mobilierului
Inspirație
Eliška Kašperanová
21.12.2023

Cei mai mulți dintre noi visăm la o casă curată, în care totul este liniștit și totul își are locul său. Dar cum să obținem acest lucru fără stres și efort inutil? În agitația lumii de astăzi, programarea curățeniei poate fi o provocare. În noul nostru articol, vă prezentăm un ghid clar care vă spune ce să curățați și cât de des să faceți curățenie, astfel încât să vă puteți bucura în liniște de casa dvs. curată și organizată.

Inspirație
Eliška Kašperanová
14.12.2023

Sfârșitul anului se apropie cu pași repezi și, odată cu el, noul an. După bucuria Crăciunului și sărbătorile de Revelion, cei mai mulți dintre noi nu au nicio dorință de a petrece ore lungi în bucătărie pentru a pregăti prânzul de Anul Nou. Avem trei rețete simple folosind linte, care în mod tradițional simbolizează bogăția și prosperitatea pentru anul care vine. Indiferent dacă credeți sau nu în superstiții, nu veți da greș dacă adăugați linte în meniul de Anul Nou. Lintea nu este doar sănătoasă și sățioasă, dar rețetele noastre arată că pot oferi o gamă întreagă de arome delicioase.

Consiliere
Inspirație
Jana Budinská
30.11.2023

Păstrarea frigiderului în ordine poate fi o provocare pentru unii. De asemenea, puțini sunt cei care știu cum să pună corect alimentele în frigider. Dar de Crăciun? Crăciunul este o sărbătoare a abundenței și a mâncării bune, așa că frigiderele noastre sunt pline până la refuz și pierdem din vedere alimentele pe care le-am cumpărat. Dacă vreți să păstrați ordinea, este bine să aveți un fel de organizare. Vă oferim cu plăcere câteva sfaturi despre cum să faceți acest lucru.

Consiliere
Inspirație
Eliška Kašperanová
23.11.2023

V-ați săturat de decorațiunile de Crăciun fără suflet din magazine și doriți să vă înfrumusețați anul acesta interiorul cu decorațiuni originale? Iată 3 tutoriale simple de DIY pentru a vă pregăti casa pentru sosirea lui Moș Crăciun și pentru a uita pentru o vreme de agitația dinaintea Crăciunului. Fiți creativi alături de noi.

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile