15% reducere la tot mobilierul folosind codul EXPEDO15

10 sfaturi despre canapele și coltare pentru un apartament mic

Descoperiți canapele și coltarele care strălucesc prin eleganță, confort și sunt ideale pentru interioarele mici. Iată 10 sfaturi pentru canapele și coltarele mici care sunt potrivite și pentru un dormitor conectat la camera de zi.

10 sfaturi despre canapele și coltare pentru un apartament mic

Luați în considerare și culoarea înainte de a face alegerea. Pentru apartamentele mici, alegeți culori deschise care măresc vizual spațiul și adaugă prospețime. Evitați prea multe contraste de culoare. Alegeti culori mai îndrăznețe în zonele mai mici, cum ar fi accesoriile.

1.       Canapea extensibilă de colț PARMA

Descoperiți tapițeria de catifea la modă, care adaugă eleganță sufrageriei dvs. și este ușor de întreținut. Canapeaua include un compartiment de depozitare și un mecanism de extensie care facilitează transformarea canapelei în pat pentru dormit ocazional. Confortul este asigurat de sezutul scaunului umpluă cu spumă PUR T-35 și de țesătura plăcută de catifea cu care este acoperită canapeaua. Întreaga structură este susținută de picioare joase. Orientarea colțarului este universală - așa că o veți alege în momentul asamblării.

236917.png (420 KB)

2.       Canapea extensibilă LINT 3

La prima vedere, canapeaua impresionează cu un raft practic pentru depozitarea obiectelor mici. Canapeaua include un compartiment de depozitare și un mecanism de extensie care facilitează transformarea canapelei într-un pat pentru dormit ocazional. Confortul este asigurat de sezutul umplut cu spumă PUR T-28 și de o țesătură plăcută, cu care este acoperită canapeaua. Există rafturi de depozitare încorporate în cotiere și spațiu pentru tabureti, care sunt incluse în canapea.

236629.png (283 KB)

3.      Coltar extensibil WELTA

Coltarul vă va atrage privirea de la prima vedere cu designul său simplu. Este fabricat din materiale de înaltă calitate. Include un compartiment de depozitare și un mecanism de extensie, datorită căruia puteți transforma cu ușurință canapeaua într-un pat pentru dormit ocazional. Confortul este asigurat de sezutul umplut cu spumă PUR T-28 și de o țesătură plăcută, cu care este acoperit coltarul. Întreaga structură este susținută de picioare joase. Orientarea colțarului este universală - astfel încât o puteți alege în momentul asamblării, în confortul casei dvs.

138984.png (560 KB)

4.       Canapea NEMEA

Veți îndrăgi de la prima vedere designul atemporal al canapelei Nemea. Combinația atemporală de tapițerie și lemn este potrivită pentru camere de zi în multe stiluri. Cadrul din lemn al canapelei asigură rezistență și stabilitate. Umplutura din spumă T30 oferă un șezut confortabil. Un mecanism simplu de extensie vă permite să creați un pat casual. Canapeaua are un spațiu de depozitare practic. Puteți alege din mai multe decoruri de culori.

216986.png (951 KB)

5.       Canapea tapițată ALMARA 2

Canapea confortabilă cu un aspect modern. Rezistența și stabilitatea sunt asigurate de o construcție bine realizată. Se sprijină pe picioare mai înalte, care oferă mai multă stabilitate și aerisire. Canapeaua este complet tapițată, așa că va arăta bine in orice loc din camera. Puteți alege din mai multe opțiuni de culoare. Datorită dimensiunilor sale, este potrivita pentru camere de zi mici.

235549.png (150 KB)

6.       Canapea tapițată SMOLA

Canapeaua tapițată vă va atrage privirea de la prima vedere cu designul său simplu. Canapeaua include un compartiment de depozitare și un mecanism de extensie care facilitează transformarea canapelei în pat pentru dormit ocazional. Confortul este asigurată de sezutul scaunului, care este umplută cu arcuri și spumă HR. Datorită lățimii sale de 260 cm, este potrivită și pentru camere mai mici.

230990.png (1.04 MB)

7.       Canapea extensibilă de colț ALEX

Liniile curate ale canapelei Alex vor deveni piesa centrală a oricărei camere de zi. Rezistența și stabilitatea sunt asigurate de o construcție bine realizată. Canapeaua este acoperită cu o țesătură care este foarte plăcută la atingere. Construcția este umplută cu spumă PUR T30, care oferă confort în timpul odihnei și relaxării. Aceasta include un compartiment de depozitare și un mecanism de extensie. Canapeaua complet tapițată poate fi așezată in orice camera.

236549.png (760 KB)

8.       Canapea de colț TOMASSO

Canapeaua de colț Tomasso include un compartiment de depozitare și un mecanism de extensie. Acest lucru facilitează crearea unui pat pentru petrecerea ocazională a nopțilo. Sezutul este umplut cu arcuri confortabile și spumă T3040, în timp ce spătarul este căptușit confortabil cu spumă T2542. Puteți alege din mai multe opțiuni de tapițerie.

212388.png (1.07 MB)

9.       Canapea AVEN

Liniile simple și curate sunt completate de pernele in contrast. Rezistența și stabilitatea canapelei Aven sunt garantate de construcția sa bine lucrată. Suprafața de șezut, umplută cu spumă T25, asigură o experiență de ședere confortabilă. Dispune de o ajustare ușoară a suprafeței de dormit. Datorită acestor caracteristici, oferă funcționalitate, confort și un aspect elegant. Puteți alege din mai multe decoruri de culoare. Canapeaua este o canapea extensibilă, ideală pentru dormit ocazional.

132219.png (1.28 MB)

10.       Canapea extensibilă RAMI 2

Canapeaua Rami 2 impresionează de la prima vedere prin aspectul său modern și simplu. Rezistența și stabilitatea sunt garantate de construcția de calitate. Este tapițată într-o țesătură neobișnuită de catifea. Umplutura este o combinație de arcuri și spumă T30. Datorită mecanismului de extensie, puteți transforma canapeaua într-un pat. Este inclus un compartiment de depozitare. Se sprijină pe picioare pentru o stabilitate suplimentară. Posibilitate de alegere între mai multe opțiuni de tapițerie.

235723.png (781 KB)

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile