Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

10 sfaturi pentru canapea pentru o familie mare

Știați că ziua de 15 mai aparține familiilor? Aceasta este Ziua Internațională a Familiilor, o ocazie excelentă pentru a cumpăra o canapea nouă și spațioasă. Canapeaua este centrul întregii acțiuni din întreaga gospodărie. Iată 10 sfaturi privind canapelele pentru familiile numeroase.

10 sfaturi pentru canapea pentru o familie mare

Canapele de colț

Căutați o canapea spațioasă, preferabil într-un colț al camerei? Alegeți o canapea în formă de L, care este spațioasă, adesea pliabilă și cu spațiu de depozitare sub șezlong. Verificați dimensiunea înainte de a cumpăra, dar mai ales orientarea colțului de care aveți nevoie

Recomandăm măsuțele de cafea dreptunghiulare pentru canapelele L, care umplu perfect spațiul din fața canapelei.

Inspirati-va din modele de canapele în formă de L, unde poate sta toată familia.

119110.jpg (129 KB)

 

134433.jpg (120 KB)

 

137190.jpg (133 KB)

 

138499.jpg (138 KB)

 

125801.jpg (173 KB)

Canapelele în formă de U

Pentru familiile numeroase sau pentru vizitatorii frecvenți, recomandăm canapelele spațioase în formă de U. Majoritatea acestor canapele oferă un spațiu mare de depozitare și sunt canapele extensibile. Puteți crea cu ușurință un pat spațios pentru a dormi ocazional. Vă recomandăm să adăugați un topper pentru un confort sporit.

Combină canapelele în formă de U cu o măsuță de cafea pătrată care se potrivește în spațiul dintre fotoliile de relaxare. O masă dreptunghiulară ar ocupa prea mult spațiu, ceea ce ar face ca scaunele să nu fie foarte confortabile.

Inspirati-va din modele de canapele în formă de U, unde poate sta toată familia.

137568.jpg (153 KB)

 

125817.jpg (151 KB)

 

125861.jpg (140 KB)

 

142160.jpg (143 KB)

 

142031.jpg (122 KB)

Ce dimensiune să alegeți?

Înainte de a începe cu selecția propriu-zisă, clarificați unde doriți să plasați canapeaua. Măsurați cu atenție spațiul. De asemenea, gândiți-vă la locația ulterioară a comodei TV și a conexiunii TV. Canapeaua ar trebui să fie piesa centrală a camerei de zi, unde se vor aduna familia și prietenii.

Pentru camerele cu forme atipice, vă recomandăm să vă gândiți la posibilitatea unor seturi de canapele, care de obicei sunt formate dintr-o canapea cu 3 locuri și o canapea cu 2 locuri și un fotoliu. Mărimea spațiului nu este o problemă, atunci depinde de gustul fiecăruia. Puteți alege între forma de L sau U. Orientarea este importantă, mai ales în cazul canapelelor de colț. Orientarea trebuie să se încadreze întotdeauna perfect în spațiu.

Beddrooms.jpg (200 KB)

Ce material să alegeti?

Aspectul materialului și culoarea acestuia reprezintă un element de design important. Dar, în primul rând, gândiți-vă la funcționalitatea țesăturii. Aflați mai multe despre țesăturile disponibile pe piață. Canapele din țesături albe arată frumos, dar întreținerea este mult mai dificilă. Dacă aveți copii mici sau animale de companie, atunci ar fi bine să uitați de culorile prea vii.

Optați în schimb pentru nuanțe mai închise și materiale durabile. În plus, unele țesături au un tratament special Petproof, care crește rezistența la zgârieturi și zgârieturi. Exemple de țesături cu tratamente Petproof includ Hamilton sau Uttario Velvet. Pentru scaunele din țesătură, alegeți-le pe cele cu un finisaj mai aspru.

Alternativele sunt scaunele din piele artificială sau din piele. Pielea ecologică este durabilă, ușor de întreținut și are un aspect luxos. În acest caz, impregnarea regulată este importantă pentru a proteja pielea și a preveni crăparea.

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile