15% reducere la tot mobilierul folosind codul EXPEDO15

3+1 sfat cum să izolezi fonic o cameră: simplu și eficient

Alexandra Doskočilová
29.12.2022

Agitația de pe stradă sau vecinii zgomotoși pot otrăvi viața multor proprietari. Puteți investi în izolarea fonică sau în panouri acustice speciale, dar, uneori, doar câteva schimbări pe care le faceți în casă vă pot ajuta. În articolul de astăzi, vă prezentăm câteva modificări care vă vor transforma locuința într-una confortabilă și, cel mai important, liniștită.

3+1 sfat cum să izolezi fonic o cameră: simplu și eficient

 1. Panouri de perete

Panourile de perete sunt un element decorativ excelent care conferă interiorului un aspect original și modern. Panourile nu numai că îndeplinesc o funcție decorativă, dar oferă, de asemenea, o protecție perfectă a peretelui însuși împotriva deteriorării, izolează fonic camera și adaugă farmec interiorului. Puteți alege dintre cele din lemn sau tapițate. Pentru sfaturi privind montarea sau curățarea acestora, consultați articolul nostru.

obrazek2.jpg (159 KB)

Riflaje cu lamele de perete SPRINTY

2. Covoare

În general, textilele sunt slabe conducătoare de sunet, astfel încât covoarele pot fi de ajutor împotriva zgomotului excesiv din partea vecinilor, la fel ca și perdelele, diversele șaluri sau tapetul.

obrazek3.jpg (310 KB)

Covor WILY

3. Biblioteca

Chiar și un astfel de lucru clasic pe care majoritatea dintre noi îl avem acasă poate ajuta împotriva zgomotului neplăcut din jur. Dacă vă umpleți raftul cu cărți, acesta va absorbi o mulțime de sunete. La fel și un dulap plin de haine sau de lenjerie de pat aliniate la perete.

obrazek4.jpg (121 KB)

Raftul BORITO

4. Mobilier tapițat

Mobilierul tapițat este, de asemenea, excelent pentru dvs, așa cum am scris mai sus. Dacă vă cumpărați o canapea sau un fotoliu tapițat pentru camera de zi, acestea vă vor ajuta cu siguranță și în această problemă.

obrazek5.jpg (132 KB)

Canapea extensibilă în forma de U MOLISA

 

 

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile