Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Alegerea patului ideal pentru un adolescent

Pregătiți camera odraslei dvs., care acum are și idei proprii și păreri despre ce și cum trebuie așezat? Deci știți că această sarcină nu este deloc ușoară. Orice cameră pentru adolescenți trebuie să îndeplinească anumite criterii, necesare pentru această categorie de vârstă. Cel mai complicat este faptul că într-o singură încăpere trebuie să aranjați spațiul de dormit, spațiul de lucru și cel de relaxare. Aranjarea perfectă a unei asemenea camere necesită de cele mai multe ori o doză mare de creativitate și un simț foarte bun de orientare în spațiu.

Alegerea patului ideal pentru un adolescent

Alegerea elementului dominant al încăperii, și anume a patului, poate fi o mare provocare. Vă tot gândiți care este cea mai bună soluție în acest sens? Ei bine, iată câteva lucruri asupra cărora este important să vă concentrați atenția și mai ales câteva sfaturi despre ce nu trebuie sub nici o formă făcut.

Principalele criterii în alegerea patului pentru adolescenți

  • siguranță
  • dimensiunile patului
  • calitatea saltelei
  • funcționalitatea
  • spații de depozitare
  • design

Dimensiunile patului, o alegere dificilă

Pat simplu sau pat dublu? Aceasta este una dintre cele mai grele alegeri pentru părinții care aranjează camerele copiilor. Copii cu vârstă mai mică se vor mulțumi cu un pat simplu, care deseori are un design interesant. Unele paturi simple sunt dotate pe 2 sau chiar pe  părți cu pereți laterali înălțați. O asemenea opțiune este în același timp practică și extrem sigură, deoarece orice părinte știe că cel mic se poate rostologi din pat. Unii copii se trezesc chiar și cu acești pereți laterați înălțați pe podea, însă scopul ar fi minimizarea acestui risc pe cât posibil. În plus, aceștia protejează pereții de zgârieturile provocate de pat și oferă în același timp copiilor un sentiment de siguranță.

Însă adolescenții vor opta pentru patul simplu extins, de preferat, un pat dublu. Pentru această categorie de copii, confortul și designul sunt pe primul loc. Trebuie totuși să luați în considerare și anumite aspecte funcționale, cum ar fi înălțimea patului, care trebuie să fie suficientă, nici prea ridicată, nici prea joasă.

130216_3.jpg (207 KB)

Nu ignorați nevoia unei saltele de calitate

În cazul alegerii saltelei pentru copii vă recomandăm să nu faceți compromisuri în detrimentul calității. Ea este absolut esențială pentru odihna copilului și pentru obținerea unui somn de calitate. Coloana vertebrală a unui copil, care se află în creștere, are nevoie de susținere în locurile corecte.

Alegerea rigidității saltelei este, de obicei, ceea ce le dă de cap părinților. Ignorați tot ceea ce găsiți prin diferite cărți despre acest lucru. Luați în considerare părerea copilului în acest sens, deoarece cel mai important este ca lui să îi facă plăcere și să se simtă comod în pat. Sau puteți alege calea de mijloc. Cea mai simplă metodă este pur și simplu să lăsați copilul să încerce el însuși salteaua și să opteze pentru tipul de rigiditate care i se pare cel mai bun. Chiar dacă știm cu toții că acestu lucru ne va face să pierdem mult timp, deoarece una dintre calitățiile adolescenților este faptul că foarte puțini dintre ei știu ce vor.

Și în ceea ce privește materialul, avem o gamă largă de opțiuni, de la saltele clasice de spumă, cu arcuri sau, de exemplu, saltele de cocos. Fiecare material are avantajele și dezavantajele sale. Până al urmă, tot ceea ce este legat de saltea depinde în special de preferințele copilului dumneavoastră.

Spațiile de depozitare

Orice părinte înțelege necesitatea spațiului de depozitare în camera unui copil, în special în camera unui adolescent. Însă poate dimensiunile camerei nu vă permit amplasarea unui dulap atât de mare? Țineți minte, puteți oricând apela la spațiul de sub pat. Acesta este de cele mai multe ori omis și rămâne neutilizat. Cu toate acestea, oferă un loc ideal pentru așezarea obiectelor de orice dimensiuni.

Paturile cu spații pentru depozitare pot fi achiziționate într-o multitudine de modele și variante. Dimensiunile patului nu au nici o relevanță și nu limitează alegerea în nici un fel, majoritatea paturilor oferă astăzi un astfel de spațiu, chiar și paturile simple. Totuși, trebuie luat în considerare faptul că dimensiunile mai mari ale patului vă oferă un spațiu mai mare de depozitare.

139126i_1.jpg (218 KB)

Nu lăsați totul pe podea

Să nu vă fie teamă de creativitatea și originalitatea dvs.! În special atunci când vă vedeți pus în fata provocării de a mobila camera pentru cei mici. Paturile cu etaj nu și-au pierdut încă farmecul. Puteți opta aici atât pentru paturi duble suprapuse, cât și pentru paturile clasice, simple.

Paturile cu etaj pentru copii sunt deseori soluții foarte inteligente. Partea superioară a patului este destinată somnului și odihnei. În partea inferioară se află biroul de scris sau spațiul de depozitare. Chiat și amândouă, de ce nu. Paturile cu etaj pot fi soluția perfectă pentru camerele cu dimensiuni reduce, unde spațiul este redus.

220812.jpg (229 KB)

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile