Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Amenajarea unei camere pentru doi copii: ce nu ar trebui să lipsească în ea?

Va ganditi cum sa amenajati pentru doi copii într-o singură camera? Această problemă apare mai ales în apartamentele mici. Și credeți-ne, se poate face! Important este să vă gândiți la câteva reguli de bază. Nu uitați că mobilați o cameră de copii pentru mai mulți ani și că mobilierul trebuie să crească odată cu copiii, cel puțin pentru o perioadă de timp. De aceea, planificați din timp și țineți cont de faptul că cerințele copiilor se schimbă de-a lungul anilor.

Amenajarea unei camere pentru doi copii: ce nu ar trebui să lipsească în ea?

Propriul spațiu de învățare

Mai devreme sau mai târziu, ambii copii vor merge la scoala. Odată cu sarcinile și învățarea, este necesar să se amenajeze un spațiu pentru învățare. Așezați birourile, completate cu scaune de bună calitate, de preferință lângă o fereastră. Este importantă lumina naturală din belșug, completată de o lampă de birou. O opțiune potrivită sunt așa-numitele birouri și scaune înălțătoare, unde puteți regla înălțimea în funcție de vârsta și nevoile copilului.

223183.jpg (136 KB)

Pat sau pat supraetajat

Un spațiu personal în care copilul se va simți în siguranță poate constitui un pat. Paturile supraetajate sunt o soluție comună, în special în apartamentele mici. Totuși, acestea sunt recomandate pentru copiii mai mari, în jur de 10 ani. Acestea nu sunt foarte potrivite pentru copiii mici care ar putea cădea din pat. Pentru cei mici, alegeți primele paturi pentru copii cu o barieră de protecție.

Pentru adolescenți, alegeți paturi clasice pentru adulți, cu o saltea de bună calitate și un topper. Saltelele cu fermitate medie sunt potrivite. Saltelele cu multă spumă cu memorie nu sunt recomandate pentru copii. Optați pentru varianta cu spumă.

Un pat supraetajat care include un birou asigură suficientă intimitate pentru fiecare copil. Fiecare frate sau soră va avea propriul colț pentru odihnă, dar și pentru învățare. Întregul set include, de asemenea, spațiu de depozitare sub forma unui dulap, sertare sau a unei mici comode. Atunci când alegeți opțiunea menționată, depinde de dimensiunea camerei copiilor.

220733.jpg (141 KB)

O mulțime de spațiu de depozitare

Depozitarea jucăriilor, a hainelor și a altor obiecte personale necesită mult spațiu de depozitare. De obicei, un dulap pentru doi copii nu este suficient. Achiziționați un dulap dublu care să garanteze suficient spațiu. Completați cu comode și rafturi. Cutiile practice pot fi amplasate în cameră prin așezarea lor deasupra dulapului sau prin glisarea lor sub pat. Ajutorul ideal pentru depozitarea hainelor de sezon.

Folosiți spațiul de pe perete. Rafturile și cârligele pot fi folosite pentru a agăța echipamentul sportiv, hainele, precum și căștile sau ghiozdanul de școală. Copiii vor folosi raftul de sus ca o mică bibliotecă pentru manuale și cărți preferate.

Culori și modele

Culorile pastelate, de la roz la verde și albastru, sunt minunate pentru cei mici. Pe măsură ce cresc, cerințele și gusturile lor se schimbă. Copiii iubesc, de asemenea, imagini de fundal cu motive vesele de activități preferate, dar și eroi de basm.

Interioarele pentru elevi și adolescenți sunt ceva mai liniștite. În acest caz, respectați dorințele copiilor și dirijați-i doar parțial. Copiii mai mari au o idee despre ce le place și ce nu le place. Accentuați pereții monocromi cu forme geometrice bogate sau linii într-un ton mai îndrăzneț. De asemenea, puteți încorpora tapet în camerele copiilor mai mari.

226041.jpg (117 KB)

Viziunea optică

Diferența de vârstă dintre copii este mai mare? Cel mare vrea să aibă propriul spațiu de odihnă, iar cel mic vrea să se joace? Împărțiți spațiul din punct de vedere vizual. Folosiți rafturi cu cutii de depozitare, cărți și flori pentru a împărți spațiul. Acest lucru va crea un perete cu aspect natural, dar și aerisit.

Un ecran care se pliază și se desface în câteva minute va face același serviciu. Perdelele sau jaluzelele retractabile nu fac excepție. În mod ideal, acestea ar trebui să lase să pătrundă lumina. Țesăturile prea dense și întunecate nu sunt potrivite. 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile