LIVRARE și RIDICARE LA ETAJ GRATIS la comenzile plasate în perioada 10.04- 21.4. la tot | Cumpărați ACUM!

Banchete tapițate - o expresie nouă în designul interior

Vă lipsește spațiul de depozitare, aveți nevoie de spațiu suplimentar pentru așezat sau visați să schimbați ceva în interiorul deja ușor plictisitor?

Aveți nevoie de mobilier care să fie nu numai confortabil, practic, modern și elegant, dar să se potrivească perfect și cu interiorul oricărei camere din casa dvs.?

Banchete tapițate - o expresie nouă în designul interior

Ei bine, noi avem ceva în vedere. Abia așteptăm să vă prezentăm bancheta tapițată - o piesă de mobilier fermecătoare pe care designerii de interior o adoră.

Banchete tapițate - finisajul perfect în designul moder de interior

Poate veți spune: „Ce atâta. Sunt doar niște bănci ca toate celelalte ". Și într-o oarecare măsură (doar într-o oarecare măsură) aveți dreptate.

Deoarece băncile tapițate la prima vedere sunt doar atât - mobilier cu construcție din lemn sau metal, care au loc de șezut și sunt acoperite cu tapițerie realizată din diferite tipuri de materiale (de la piele naturală, la piele ecologică, catifea și poliester).

Dar, spre deosebire de alte tipuri de banchete, care au una – și aceeași funcție și un design aproape identic, modelele tapițate se adaptează oricărui interior, conferă fintegritate și completare interiorului și le puteți folosi ca un plus elegant la interior și pentru mult mai multe-obiective practice.

Unde să le puneți, de ce să le aveți și cum să le folosiți?

În dormitor

Aceasta este camera în care îi ”stă” cel mai bine unei bijuterii atât de frumoase și elegante, precum o bancă tapițată. Amplasati-o la capătul  patului, acest mobilier îndeplinește nu numai o funcție decorativă, ci și o funcție pur practică.

O puteți folosi ca loc pentru a vă așeza în timp ce vă pregătiți hainele sau ca o canapea moale și confortabilă pe care să vă întindeți în timp ce citiți o carte sau postările de pe Facebook.

Și puteți opta și pentru un model cu spațiu de depozitare și veți avea un mini depozit practic în care să aranjați toate lucrurile pe care nu le folosiți, dar vreți să vă fie mereu la îndemână.

5733907.jpeg (266 KB)

În hol

Să așezați o banchetă tapițată pe hol este una dintre cele mai bune idei la care vă puteți gândi. Spunem acest lucru deoarece acest mobilier este ideal pentru spațiul limitat pe care îl au majoritatea holurilor.

Dacă puneți o banchetă pe hol, vă puteți așeza comod pe ea în timp ce vă încălțați sau vă descălțați, să o folosiți ca un decor elegant, iar dacă vă opriți la un model cu capac, o puteți folosi pentru a depozita pantofi și lucruri.

În sufragerie

Așa este, ați citit bine. Banchetele tapițate în ultimii ani intră foarte serios și în interiorul sufrageriilor și încet – încet înlocuiesc scaunele tradiționale. Dacă doriți să conferiți individualitate și farmec suplimentar sufrageriei dvs., nu vă gândiți prea mult la asta, ci schimbați  interiorul cu banchete.

Acest mobilier grozav se potrivește foarte bine în spațiu, oferă multe locuri și mai ales - nu ocupă spațiu atunci când nu este utilizat. Pur și simplu le puneți sub masă și le scoateți numai atunci când este necesar. Si inca ceva.

Le puteți folosi nu numai pentru a vă așeza în jurul mesei, ci și pentru a depozita fețe de masă, șervețele sau pentru a separa zona de gătit de zona de luat masa.

În camera copiilor

Nu sunteți de părere că acest mobilier confortabil și practic nu are loc în camera copiilor?

Așa cum dvs. doriți să fiți înconjurați de mobilier frumos și plăcut de folosit, tot așa și copiii dvs. au nevoie de un loc unde să stea confortabil, să își pună jucăriile sau să-l folosească atunci când invită prietenii să-i viziteze.

În loc să decorați zona de joacă din camera copilului cu masa și scaunele tradiționale, de ce să nu schimbați interiorul cu o banchetă tapițată elegantă și moale?

În living

Amplasată în living, bancheta tapițată poate îndeplini multe și diferite funcții. Amplasată lângă canapea este un loc ideal pentru a vă așeza cărțile, casetele sau revistele. Dacă o poziționați sub fereastră, aceasta se transformă într-un loc foarte plăcut pentru lectură și relaxare.

În funcție de modelul și designul pe care îl alegeți, puteți folosi bancheta ca spațiu de depozitare, zonă de relaxare suplimentară, dulap confortabil sau pur și simplu ca mobilier pe care să vă așezați picioarele în timp ce vă uitați la televizor. 

Modele de banchete tapițate în funcție de spațiul de depozitare 

Tip dulap - După cum sugerează și numele, acest tip de banchetă sub  scaunul moale și confortabil are dulapuri cu uși articulate care se deschid și se închid ca ușile bibliotecilor.

Banchetele tip ”dulap” oferă mult spațiu de depozitare, sunt confortabile pentru stat și sunt o alegere destul de bună pentru o cameră pentru copii sau o cameră de zi. Nu sunt foarte potrivite pentru coridoare înguste sau sufragerii cu dimensiuni reduse.

217541.jpg (92 KB)

Flip-top - Acest tip de banchetă tapițată oferă cel mai mare spațiu de depozitare. Partea lor superioară moale se ridică ca un capac, iar spațiul de sub bancă poate fi folosit pentru a depozita o mulțime de lucruri, obiecte sau încălțăminte.

Banchetele flip-top sunt foarte elegante, practice și sunt oferite într-o gamă largă de stiluri, culori și țesături. Se potrivesc foarte bine atât pe hol, cât și în living.

Cubby - Aceste banchete au un front deschis. Cu alte cuvinte, există rafturi de depozitare deschise sub banchetă. Acest tip oferă mai puțin spațiu de depozitare, dar pe de altă parte este mai ușor de organizat și oferă acces mai rapid și mai ușor la articolele pe care le depozitați. Sunt o alegere perfectă pentru camere de zi și holuri.

Tip ”sertar” - Banchetele de acest tip au un sertar uriaș care se trage în față când este necesar. Modelul este nu numai comod ci și practic, deoarece oferă mult spațiu de depozitare. Este foarte potrivit pentru un living sau camera copiilor ca loc de relaxare sau citit.

Fără spațiu de depozitare - Acest tip de banchete tapițate nu au opțiune de depozitare, dar pe de altă parte sunt o alegere foarte bună pentru sufragerii. Se potrivesc perfect în coridoare mici și camere de zi.

136400i_1.jpg (150 KB)

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile