LIVRARE și RIDICARE LA ETAJ GRATIS la comenzile plasate în perioada 10.04- 21.4. la tot | Cumpărați ACUM!

Birou modern într-un stil minimalist

Minimalismul se bazează pe ideea că spațiul excelează cel mai bine atunci când este gol și curat. Se bazează pe practic și pe o anumită cumpătare. Birourile in stil minimalist sunt perfect amenajate si aerisite. Chiar și camerele mici par mai spațioase vizual. Lemnul și metalul sunt materialul dominant în birouri și birouri inspirate din minimalism. Minimalismul nu este doar un stil, ci mai presus de toate un mod de viață.

Birou modern într-un stil minimalist

Elemente clasice ale minimalismului:

• Materiale naturale

• Tonuri de culoare pământii

• Mobilier de formă simplă

• Decorații moderate

• Linii simple

• Practicitate

Mobilier funcțional

Mobilierul de birou trebuie să îndeplinească cerințe ridicate de funcționalitate, dar și design. Formele moderne rotunjite răspund nevoilor de zi cu zi ale oamenilor și, în același timp, sunt elementul decorativ perfect al întregului spațiu.

Mobilierul încorporat cu spații de depozitare închise este popular. Birourile spațioase și cutiile de depozitare sunt, de asemenea, o opțiune potrivită. O mulțime de spațiu de depozitare este esențial. Comodele, rafturile și dulapurile găzduiesc toate cele necesare. O parte integranta sunt fara indoiala scaunele de birou, care asigura confort in timpul sedintei.

Mobilierul minimalist este în general simplu, cu o suprafață din materiale netede, fără mânere, decupaje și alte elemente distinctive. Formele geometrice și designul sobru se potrivesc în tot biroul.

133963.jpg (32 KB)

Materiale tipice

Într-un birou minimalist, veti întâlni cel mai adesea materiale naturale precum lemnul, metalul, pielea sau piatra și sticla. Elementele industriale sub formă de mistrie de beton sau pereți de beton sunt adesea folosite.

Cu toate acestea, combinați întotdeauna maximum 2-3 materiale. Pentru podea, alegeți un tip pentru întregul interior. Este ușor să creați o impresie unificată fără a fi inutil.

139917.jpg (148 KB)

Sobrietatea culorilor

Atunci când decorați un interior minimalist, rămâneți la sobrietatea culorilor care domină albul. Il puteti combina cu nuante naturale de maro, crem, dar si negru sau gri. Aplicați încă o culoare proeminentă în birou. Cu toate acestea, vă recomandăm să îl folosiți pe o zonă mai mică care va atrage atenția, dar nu va fi prea agresivă.

Tot ce trebuie să faceti este să alegeti maximum 3 culori. Folositi combinațiile de culori pentru podea, pereți, mobilier și decorațiuni. Aduceți personalitate cu tapet, plăci din lemn sau piatră.

big office with people.jpg (154 KB)

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile