Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Care sunt cele mai importante criterii pentru alegerea unei banchete pentru casă?

V-ați amenajat casa exact așa cum v-ați imaginat-o, urmându-vă gusturile  personale și tendințele modei. Dar aveți senzația că lipsește un detaliu mic, o altă piesă de mobilier care să finalizeze interiorul. Vă sugerăm să luați în considerare cumpărarea Majestăți Sale Elegante Bancheta.

Care sunt cele mai importante criterii pentru alegerea unei banchete pentru casă?

De ce tocmai banchetă?

De fapt, răspunsul este foarte simplu. Acestea sunt piesele de mobilier pe care le puteți plasa în orice cameră a casei dvs., nu ocupă mult spațiu, se potrivesc în orice interior și cel mai important - le puteți folosi atât ca  scaune suplimentare, cât și pentru depozitare lucruri.

Dar am spus și că sunt piese de mobilier foarte elegante și fine, care au și o funcție decorativă uimitoare?

Criterii pentru alegerea unei banchete pentru casă

Scop

Pentru a alege bancheta potrivită, unul dintre primele lucruri pe care trebuie să îl faceți este să decideți exact unde doriți să amplasați acest mobilier. Spunem acest lucru, deoarece scopul banchetei depinde în mare măsură de ce design al mobilierului elegant va fi cel mai potrivit.

Camera copilului - Dacă sunteți în căutarea unei banchete pentru camera copilului, este bine să uitați regulile pe care le urmați atunci când mobilați casa și să intrați în lumea copilului. Dar în această lume, mobilierul este distractiv, colorat și incitant.

În această ordine de idei, mobilierul potrivit pentru camera copilului poate fi sub forma unui „cufăr de pirați pentru comori”, cu motive vesele, în culori colorate sau cu aplicații ale personajelor din desenele animate preferate.

Nu este rău să vă gândiți să cumpărați o banchetă cu spațiu de depozitare și, dacă are și un loc confortabil pentru a vă așeza, alegerea dvs. va fi și mai bună.

Camera de zi - Dacă aveți nevoie de o banchetă pe care să o puneți sub fereastră în sufragerie, atunci este bine să luați în considerare stilul amenajării.

Potrivit designerilor de interior, este bine să alegeți un model de banchetă în același stil, dar vă puteți permite libertatea de a vă juca puțin  îndrăzneț și de a paria pe o banchetă, al cărei stil să contrasteze cu restul mobilierului din cameră.

Altceva este mai important. Dacă alegeți o banchetă pentru sub fereastră, aceasta trebuie obligatoriu să fie tapițată și cu spațiu de depozitare.

Dormitor - Banchetele concepute pentru dormitor ar trebui să fie foarte confortabile și comode, fără margini ascuțite. Deoarece le veți folosi în cea mai relaxantă cameră din casa dvs., este de preferat să optați pentru un model tapițat cu sau fără spațiu de depozitare.

Hol - Dacă sunteți în căutarea unei banchete pentru un hol, atunci nu veți greși dacă vă uitați la modelele mai înguste care nu ocupă mult spațiu în hol

În funcție de spațiul pe care îl aveți, puteți alege fie un model tapițat pe care să îl folosiți în principal ca loc de așezat sau puteți alege  o banchetă cu spațiu de depozitare pe care să o folosiți atât pentru așezat cât și pentru depozitarea pantofilor sau a altor lucruri.

Sufragerie – Banchetele pentru zona de servit masa necesită un echilibru între formă și funcție. Cu alte cuvinte, ele trebuie să fie puternice, stabile și în același timp confortabile pentru a sta pe ele. Băncile de sufragerie sunt de obicei fără tapițerie, sunt realizate din lemn masiv sau PAL și rareori au spațiu suplimentar de depozitare.

photo-1560185127-59e4420e2c93.jpg (100 KB)

Dimensiuni

Mărimea banchetelor este din nou determinată în mare măsură de scopul lor.

Potrivit unor designeri, de exemplu, banchetele proiectate pentru dormitor nu trebuie să fie mai lungi decât patul, deoarece acest lucru nu numai că poate să creeze o senzație vizuală neplăcută, dar și banca mai lungă împiedică cu siguranță deplasarea prin cameră.

Dacă sunteți în căutarea unei banchete pentru dormitor, sfatul nostru este să măsurați lungimea patului înainte de a o cumpăra și să căutați bănci mai scurte pe ambele părți, cu cel puțin 6-8 inci decât patul.

Pentru bachetele de sub fereastră nu există cerințe de dimensiuni atât de mari, deoarece lungimea banchetei nu trebuie să se potrivească cu lungimea ferestrei. Cu toate acestea, este bine de știut că băncile mai mici și tapițate, arată mai bine decât modelele care sunt mai lungi decât fereastra.

La banchetele din zona de servit masa situația este puțin diferită. Acolo trebuie să țineți cont atât de lungimea, cât și de înălțimea mesei. Acest lucru este necesar deoarece bancheta trebuie să poată intra cu lejeritate sub masă atunci când nu este utilizată.

Pentru dimensiunile banchetei pentru holul de la intrare nu există cerințe.  Acolo trebuie doar să măsurați spațiul liber pe care îl aveți și să găsiți o banchetă de mărime potrivită.

Material

Materialele din care sunt realizate aceste mobiliere sunt destul de diverse, dar principalele sunt PAL laminat / MDF, lemn sau metal.

Modelele cu cadru din PAL sau MDF sunt cele mai preferate, deoarece aceste două materiale sunt puternice, durabile și ușor de prelucrat. Și acest lucru  permite să se realizeze banchete de toate tipurile, modelele și dimensiunile.

Banchetele din lemn sunt foarte stabile și rezistente la încărcătură, asigură multe locuri, dar deoarece lemnul este un material scump asta face ca si prelucrarea lor sa fie mai scumpă. Dacă prețul mai mare nu vă deranjează, puteți găsi banchete din lemn într-o gamă largă de dimensiuni și modele.

Banchetele cu construcție metalică sunt stilate, moderne și foarte elegante. De obicei sunt tapițate și fără spațiu de depozitare și sunt potrivite atât pentru  dormitor, cât și pentru  coridor, sufragerie sau living.

Cu sau fără tapițerie 

Aceasta decizie trebuie să o luați dvs.singură. Dar dacă aveși nevoie de  sfatul nostru, atunci iată ce vă sfătuim –

Dacă sunteți în căutarea unei banchete pentru dormitor, alegeți un model cu tapițerie. Modelele concepute pentru dormitor ar trebui să poată oferi confort și coomoditate, și numai tapițeria moale și confortabilă poate oferi acest lucru.

Deși atât modelele tapițate, cât și cele netapițate sunt potrivite pentru sufragerie, sfatul nostru este (mai ales dacă aveți copii mici) să optați pentru o banchetă netapițată, care să fie ușor de curățat.

Pentru camere de zi și holuri, modelele tapițate sunt o alegere mai bună, deoarece oferă un loc confortabil pentru stat. Sunt foarte elegante și stilate și conferă individualitate și farmec suplimentar camerei.

pexels-photo-5825398.jpeg (166 KB)

Stil

În ceea ce privește stilul, ar fi bine să țineți cont de restul mobilierului și să optați pentru o banchetă care să se potrivească perfect în interior.

Desigur, este posibil să alegeți un model în alt stil, dar este bine să corespundă stilului celuilalt mobilier. Același lucru este valabil și pentru culori. Optați pentru combinațiile de culori care se armonizează cu culorile celuilalt mobilier.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile