15% reducere la tot mobilierul folosind codul EXPEDO15

Ce masă și scaun de joc să alegeți?

Biroul de jocuri este un instrument indispensabil pentru iubitorii de jocuri pe calculator. Scaunul joacă, de asemenea, un rol important și trebuie să asigure confortul chiar și în timpul jocurilor lungi. Știți cum diferă un birou de gaming de unul tradițional? Am selectat câteva sfaturi pentru dumneavoastră.

Ce masă și scaun de joc să alegeți?

Ce este o masă de joc?

Masa de joc este concepută pentru jucătorii dornici de jocuri pe calculator. Avantajul unei mese de joc este dimensiunea sa. Forma și dimensiunea sa garantează o organizare perfectă a spațiului și a accesoriilor de joc. Un parametru la fel de important este înălțimea mesei. Alternativele cu înălțime reglabilă sunt potrivite, astfel încât să puteți adapta masa la cerințele dumneavoastră individuale.

Mesele de joc sunt, de asemenea, foarte practice. Acestea sunt adesea echipate cu benzi LED cu un spectru de lumină colorată, un cârlig pentru căști, spațiu pentru mai multe tastaturi sau un loc pentru cabluri. Designul tipic face ca biroul de joc să fie un element de nelipsit din cameră.

130308.jpg (104 KB)

Ce masă de joc să alegeți?

Înainte de a alege, măsurați spațiul în care doriți să amplasați masa. Dacă doriți să aveți mai multe monitoare, tastaturi și alte obiecte esențiale, alegeți un birou mai mare.

Dacă nu sunteți limitat de spațiu, vă recomandăm să alegeți o masă suficient de spațioasă, în mod ideal de 160 x 80 cm. Pentru camere mai mici, alegeți o dimensiune mai mica, cum ar fi 120 x 60 cm sau 135 x 65 cm. O altă opțiune este reprezentată de mesele de colț, care pot include extensii de rafturi.

Mesele de joc speciale trebuie să aibă găuri pentru cabluri în diferite părți ale mesei. Accesoriile obișnuite sunt benzile LED colorate menționate mai sus, hub-urile USB sau suporturile pentru a depozita căștile sau băutura.

De asemenea, gândiți-vă la înălțimea mesei. În general, o înălțime de 70 cm este indicată pentru bărbați și cu 5 cm mai puțin pentru femei. Cu toate acestea, recomandăm mesele de joc cu înălțime reglabilă pentru a se adapta la dimensiunile și nevoile corpului jucătorului.

214487.jpg (178 KB)

Scaun pentru jocuri sau scaun de birou?

Dacă nu vă puteți juca mai mult de 4 ore, atunci un scaun clasic de birou este suficient. Cu toate acestea, dacă timpul pe care îl petreceți la calculator se apropie sau depășește 8 ore, atunci alegeți un scaun de gaming.

Scaun de jocuri

La prima vedere, fiecare jucător își poate da seama că scaunul de gaming are un design diferit. Adesea, designul este inspirat de jocuri video populare sau de teme de jocuri. Scaunul de gaming se remarcă prin numeroasele sale caracteristici, designul ergonomic și variațiile de culoare.

Principala diferență constă în posibilitatea de poziționare și de reglare a scaunului în timpul jocului. Scaunele vă permit să vă jucați ore întregi în diferite poziții, inclusiv aproape culcat. Scaunele pentru jocuri sunt, de asemenea, echipate cu o pernă specială detașabilă pentru gât, care asigură un confort ridicat pentru coloana cervicală.

Scaun de birou

În general, scaunele de birou sunt potrivite pentru a sta până la 8 ore. Un scaun de 8 ore ar trebui să includă un suport lombar reglabil și cotiere reglabile pe înălțime. Un scaun de birou de bună calitate vă va menține corpul în poziție verticală, nu este nevoie să vă întindeți, așa cum se întâmplă în cazul scaunelor pentru jocuri.

Alte diferențe sunt reprezentate de culori și de amortizare. Scaunele de birou sunt disponibile în culori mai moi, iar pernele spătarului și ale scaunului tind să fie acoperite cu un material aerisit și moale, fără prea multă umplutură. Scaunele trebuie să îndeplinească cel puțin cerințele ergonomice de bază și trebuie să includă o tetieră.

RECOMANDĂM: Va intrebati cum să alegeti un scaun de birou? Citiți articolul pe blogul nostru.

226845.jpg (124 KB)

Reguli de ședere corectă

  • Poziția verticală, cu fesele atingând spătarul
  • Partea lombară a spatelui se sprijină pe spătar
  • Picior și coapsă în unghiuri drepte
  • 5 cm între capătul scaunului și locul unde se află genunchiul
  • Coatele se află la înălțimea blatului mesei, în unghiuri drepte.
  • Distanța dintre monitor și ochi este de 50 - 70 cm.
  • Ochii se află la înălțimea părții superioare a monitorului
  • Întinderea regulată este o cerință
Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile