LIVRARE și RIDICARE LA ETAJ GRATIS la comenzile plasate în perioada 10.04- 21.4. la tot | Cumpărați ACUM!

Ce să folosesc pentru a curăța plita cu inducție și cea ceramică?

Plăcile de gătit cu inducție și cele ceramice nu pot fi curățate în mod brutal. Aveți grijă pentru a evita deteriorarea suprafeței plitelor. O cârpă de bumbac umedă cu puțin detergent de vase este adesea suficientă. Aplicați oțet pe petele încăpățânate și lăsați să acționeze timp de aproximativ 10 minute, apoi ștergeți cu un burete moale.

Ce să folosesc pentru a curăța plita cu inducție și cea ceramică?

Cum se curăță o plită ceramică?

Curățarea unei plăci de gătit ceramice este foarte ușoară, important este îngrijirea regulată și îndepărtarea murdăriei uscate. Aceasta va face ca bucătăria dvs. să arate ca nouă.

Lăsați plita să se răcească înainte de a începe curățarea. În primul rând, ștergeți plita cu o cârpă de bumbac umedă sau cu un burete moale. Acest lucru va îndepărta murdăria vizibilă și proaspătă. Petele uscate și coapte se îndepărtează cel mai bine cu o racletă specială sau cu partea mai aspră a unui burete de spălat vase. În acest caz, curățați cu grijă pentru a nu zgâria placa. Folosiți degresanți din bucătărie sau detergenți speciali pentru plită.

induction hob.png (1.29 MB)

Zgârieturi pe plita vitroceramică

Este plita ceramică decorată cu zgârieturi inestetice de oală sau ca o rămășiță a unei curățări neglijente? Nu disperați! Puteți netezi zgârieturile minore cu o suspensie groasă de bicarbonat de sodiu și apă. Se lustruiește suprafața cu pasta rezultată. Crăpăturile mari reprezintă un motiv pentru înlocuirea întregii plăci de gătit ceramice.

Cum se curăță o plită cu inducție?

Îngrijirea unei plite cu inducție este la fel de solicitantă ca și cea a unei plite ceramice. O suprafață lucioasă și netedă necesită o îngrijire optimă.

În cele mai multe cazuri, este suficient un burete umed și un lichid de spălat vase. În timp, se formează pete uscate, care se îndepărtează cel mai bine cu un produs special sau cu oțet. Lăsați oțetul să acționeze timp de aproximativ 10 minute, apoi ștergeți cu o cârpă umedă și lustruiți. Acesta este unul dintre cei mai eficienți și mai ieftini agenți de curățare.

Evitați să folosiți pânze de sârmă și perii grosiere, care pot zgâria iremediabil suprafața. Folosiți un lichid de spălat vase pe grăsime și repetați procesul de mai multe ori.

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile