Seturi de canapele și paturi boxspring - nu numai că vi le vom aduce, ci le vom și asambla și vom prelua și mobila veche

Ce se întâmplă de Craciun?

Proiectați o atmosferă festivă într-un apartament mic cu decorațiuni potrivite. Decorațiunile trebuie să fie elegante, subtile și, în același timp, să evoce atmosfera perfectă de Crăciun. Pentru apartamentele mici, alegeți decorațiuni de rezervă care nu ocupă prea mult spațiu. Acestea trebuie să fie practice și orbitoare în același timp. De Crăciun, natura și stilul minimalist revin în forță.

Ce se întâmplă de Craciun?

Simplitate înainte de toate

Acest Crăciun este despre tonuri naturale, materiale și frugalitate ridicată. Accentul este pus pe calitatea manoperei și a materialelor. Evitați culorile extrem de țipătoare, decorațiunile din plastic și luminile intermitente. În schimb, apelați la clasici, sub forma unor bannere de sticlă pentru brad. Ornamentele de o singură culoare cu sclipici elegant sunt populare. Puteți încerca și cele din lemn, paie sau hârtie. Acestea pot fi folosite nu numai pe brad, ci și ca decorațiuni pentru fereastra din camera copilului.

Culori naturale însoțite de auriu

Paleta de culori este determinată și de materialele din care sunt confecționate decorațiunile. Tonuri naturale neutre combinate cu tonuri mai pământii, completate de accente aurii îndrăznețe. Acestea facilitează obținerea rapidă și ușoară a unui aspect festiv. Suporturile de lumânări aurii arată grozav pe un raft sau pe pervazul unei ferestre. Tacâmurile aurii vor ieși în evidență pe o masă festivă. Nu vei da greș cu ornamente aurii în brad. Într-un apartament mic, puteți decora doar ramurile unui conifer, pe care îl puneți într-o vază cu apă sau un copac mic într-un ghiveci.

christmas table.png (1.58 MB)

Detalii perfecte

Adăugați cantitatea potrivită de extraordinar la un apartament mic cu lanțuri luminoase în culori calde. Acestea fac camera confortabilă și o fac să se simtă caldă. O varietate de suporturi de lumânări și lumânări parfumate funcționează într-un mod similar. Tendința ultimilor ani a fost pentru suporturile de lumânări de casă din porțelan, pe care le puteți așeza pe o comodă din sufragerie. Iubitorii de decorațiuni de Crăciun vor fi încântați de pături sau prosoape de baie cu un motiv subtil de Crăciun.

christmas small flat.png (1.13 MB)

Parfum de Crăciun

Cui nu i-ar plăcea mirosul tipic al rulourilor de vanilie care vine din bucătărie. Mirosul de bomboane de Crăciun aduce o atmosferă magică în apropierea Crăciunului. Aromele de lemn, de pădure sau de pom de Crăciun sunt parfumuri populare pentru interior sub formă de ceară parfumată. De asemenea, puteți apela la uleiuri esențiale cu mirodenii precum scorțișoara, cuișoarele, vanilia sau ghimbirul. Aromele sunt asociate cu coacerea și vor parfuma întregul apartament. Nu exagerați cu parfumurile într-un apartament mic. Alegeți unele mai puțin intense.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile