Seturi de canapele și paturi boxspring - nu numai că vi le vom aduce, ci le vom și asambla și vom prelua și mobila veche

Cele mai bine vândute în canapele

Alexandra Doskočilová
14.9.2022

Alegerea celei mai bune canapele pentru casa dvs nu este întotdeauna o chestiune simplă, așa că în articolul de astăzi am pregătit o selecție a celor mai bine vândute și câteva noutăți la final. Dacă încă vă întrebați pe care să o alegeți, sperăm că articolul de astăzi vă va ușura munca.

Cele mai bine vândute în canapele

1. Canapea extensibilă PALERMO

Primul dintre bestseller-urile noastre este setul spațios de canapea de colț PALERMO. Această canapea poate fi transformată rapid într-o suprafață de dormit dacă aveți vizitatori frecvenți în casă. Puteți alege orientarea colțului canapelei - adică spre dreapta sau spre stânga, în funcție de nevoile dumneavoastră. De asemenea, puteți alege dintr-o varietate de țesături și combinații de culori, astfel încât să se potrivească perfect în casa dumneavoastră.

119131_6.webp (141 KB)2. Canapea extensibilă U WELTA

În al doilea rând, vă prezentăm o canapea extensibilă pentru U WELTA. Este foarte populara pentru designul său simplu. Datorită mecanismului pe care îl găzduiește, o puteți transforma rapid și ușor într-o suprafață de dormit pentru vizitatorii ocazionali. Ca și în cazul canapelei anterioare, puteți alege combinația de culori. Construcția sa este realizată dintr-un cadru din lemn masiv. Și, ca bonus, veți primi perne mari cu o husă detașabilă cu fermoar împreună cu această canapea.

139000.webp (125 KB)

3. Canapea tapițată Lisa

Canapeaua tapițată Lisa iese în evidență prin liniile sale simple. Deși canapeaua nu este una dintre cele mai mari, aceasta poate fi pliată într-o suprafață de dormit potrivită pentru somnul de zi cu zi. Ca un mare plus, construcția sa din lemn asigură stabilitate, iar umplutura din spumă are grijă de confortul dumneavoastră. Veți aprecia, de asemenea, posibilitatea de a depozita diverse lenjerii de pat în compartimentul său de depozitare. Ca și în cazul celorlalte, puteți alege schema de culori. Țesătura utilizată este foarte plăcută, ușor de curățat și rezistentă la abraziune.

119108_3.webp (36 KB)

4. Canapea în formă de U PALERMO

Canapeaua in forma de U PALERMO va fi cu siguranță apreciata de aceia dintre dumneavoastră cărora le place să organizeze reuniuni mari de familie sau diverse întâlniri cu prietenii. Această canapea este foarte spațioasă și, ca și celelalte, poate fi desfășurată pentru a deveni o zonă de dormit. Arată elegant în spațiu și accentuează frumos stilul casei dvs. Din nou, puteți alege din diferite combinații de culori. De aceea, credem că fiecare își va găsi propriul său stil.

116343.webp (94 KB)

În cele din urmă, am dori să vă prezentăm câteva produse noi, care se numără printre noile noastre preferințe.

5. Canapea în formă de U PESTOS 2

La prima vedere, acest set de canapea în formă de U PESTOS 2 vă va impresiona prin designul său simplu, care se va potrivi în orice casă. Din nou, puteți alege dintr-o varietate de combinații de culori și puteți specifica orientarea colțului - exact așa cum vă place. Canapeaua include un compartiment de depozitare și un mecanism de pliere care transformă instantaneu canapeaua într-o suprafață de dormit pentru dormit ocazional. Întreaga sa structură este susținută de picioare mai înalte din lemn masiv. Veți fi încântați să aflați că canapeaua este prevăzută cu perne decorative și, ca și în cazul celor anterioare, puteți alege combinația de culori.

147961i_3.webp (52 KB)

6. Canapea VELIN

Această canapea VELIN vă va încânta prin simplitatea și aspectul său modern, se va potrivi perfect în spații mai mici, unde este garantat că va îndeplini fiecare funcție. Datorită mecanismului său de pliere, această canapea poate fi transformată cu ușurință într-un pat, iar spațiul său de depozitare va fi cu siguranță util. Structura sa este susținută de picioare cu finisaj natural, iar acesta nu face excepție în ceea ce privește alegerea combinației de culori.

147743i_3.webp (49 KB)

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile