Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Combinați diferite stiluri de scaune si mese

Tendința din ultimul an este designul neobișnuit. Adăugați o notă de originalitate în sufrageria dvs. - combinați diferite stiluri de scaune și o masă. Da, nu vă temeți de piesele moderne sau retro. Optați pentru tonuri pastelate sau îndrăznețe în combinație cu lemn masiv și metal. Rezultatul este garantat să vă surprindă.

Combinați diferite stiluri de scaune si mese

Aceeași nuanță, dar formă diferită

În acest caz, o singură culoare domină sufrageria. Păstrați tonul de culoare cu diferențe minore pe toate scaunele de sufragerie. Extravaganța se obține prin forme. Alegeti  scaune sau fotolii cu forme diferite. Fiecare scaun poate fi diferit. Elementul unificator este culoarea. Puteți încerca 3+1 sau 2+2, unde întotdeauna 3 sau 2 scaune sunt aceleași, iar celelalte sunt diferite. Depinde doar de gustul dumneavoastră.

Aceeași formă, dar culori diferite

Opusul opțiunii anterioare este aceeași formă de scaun, dar de o culoare diferită. Dacă preferați această variantă, aveți mai multe opțiuni. Una dintre ele este să alegeți culori contrastante sau îndrăznețe. Puteți avea scaune galbene, verzi și gri la aceeași masă. Spectrul larg de culori vă va oferi inspirație. Ați prefera un aspect mai sobru? Alegeți un ton îndrăzneț și combinați-l cu culori neutre, cum ar fi bej, alb sau crem.

mix.jpg (32 KB)

Modern și retro

Aveți dorința și curajul? Nu aruncați scaunele vechi din pod și puneți-le înapoi la masa. Ieșirea din aspectul clasic și convențional al sufrageriei este uneori dificilă. Seturile clasice de sufragerie pot îmbătrâni în timp. De aceea, încercați o combinație de scaune noi și vechi la o masă. Trebuie doar să urmați una dintre regulile enumerate mai sus. Aceeași culoare și formă diferită sau aceeași formă și culoare diferită. Completați scaunele clasice din lemn cu scaune tapițate sau metalice. Veți crea un ansamblu unic de care vă veți bucura.

 

Combinație de materiale

Creativitatea nu are limite. Iubitorii de schimbare cu un fler pentru design pot combina materialele. Scaunele de sufragerie solide sunt adesea combinate cu fotolii tapițate. În acest caz, fotoliile sunt elementul dominant, doar unul sau două. Alte scaune pot fi fabricate din lemn masiv, metal sau plastic. Compromisul ideal pentru cei nehotărâți.

chairs 4.jpg (24 KB)

Cu stil!

Potriviți aspectul general al sufrageriei cu stilul ales în sufragerie și bucătărie. Dacă sufrageria face parte din camera de zi, încercați să vă gândiți la stilul folosit în camera de zi. Pentru un spațiu scandinav, optați pentru pasteluri și culori naturale, în timp ce pentru o casă industrială puteți opta pentru negru sau grafit.

 

Interiorul nu este într-un stil clar? Aplicați culorile caracteristice spațiului pe scaunele de luat masa. Puteți asorta cu ușurință utilizarea abundentă a lemnului cu culori cărămiziu și crem. Această combinație creează un spațiu de luat masa confortabil.

Nu puteți da greș cu verde crom, petrol sau ultramarin. Tonurile mai îndrăznețe și mai bogate se vor potrivi perfect cu un interior luminos. O nuanță mai deschisă de mentă este, de asemenea, populară.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile