15% reducere la tot mobilierul folosind codul EXPEDO15

Cum de a curăța panourile de placare a pereților?

Curățați suprafața panourilor de perete cu o cârpă moale și umedă sau cu un ștergător de pene. Aspirați-le temeinic cu un aspirator cu perie o dată sau de două ori pe an. Folosiți o perie moale care să nu zgârie lamelele. Vă recomandăm să curățați panourile decorative tapițate de 3-4 ori pe an cu un aspirator cu un accesoriu cu perie fină și apoi cu produse speciale pentru mobilier tapițat.

Cum de a curăța panourile de placare a pereților?

Riflaje decorative

Placarea pereților din lemn masiv sau laminat trebuie curățată în mod regulat. Suprafața fiecărei lamele necesită îngrijire pentru a prelungi durata de viață a panoului și pentru a păstra aspectul nou al culorilor. De asemenea, nu uitați să întrețineți placa de suport pe care sunt așezate lamelele.

Se recomandă îndepărtarea prafului și a murdăriei mici cu ajutorul unui aspirator cu perie fină o dată sau de două ori pe an. Alegeți o perie care să ajungă și între panourile individuale și panoul suport. Suprafața poate fi, de asemenea, curățată cu un ștergător de pene sau cu o cârpă umedă cu detergent ușor. În cele din urmă, tratați cu un produs special pentru lemn laminat sau solid. Produsul va conferi panourilor de perete un luciu ridicat și va păstra culorile strălucitoare. Produsele cu proprietăți antistatice care resping praful sunt ideale.

Decotec Sprint Panel_HD.jpg (224 KB)

Riflaje decorative  SPRINTY cu suport negru

Panouri tapițate de perete

Vă recomandăm să curățați plăcile de perete tapițate de 3 - 4 ori pe an. Praful, particulele mici și mari se depun pe tapițerie. De aceea, ar trebui să petreceți suficient timp pentru a avea grijă de ele. În primul rând, aflați dacă panourile sunt acoperite cu țesătură sau piele ecologică.

Panouri decorative din material textil

Ștergeți mai întâi praful de pe panourile de perete cu design acoperit cu țesătură. Puteți folosi un burete umezit sau un aspirator cu perie. Panourile individuale pot fi aspirate direct pe perete, dacă sunt atașate cu Velcro, îndepărtați mai întâi panourile de pe perete.

După aceea, tratați cu un produs special pentru protecția tapițeriei. Spray-urile de impregnare sunt potrivite, deoarece sunt rezistente la praf și la eventualele pete. Țesătura va rămâne la fel de bună ca nouă pentru o perioadă lungă de timp. Testați întotdeauna produsul într-o zonă cu vizibilitate redusă.

235278.jpg (99 KB)

Riflaje de perete RUN în tapițerie gri

Panouri decorative acoperite cu piele ecologică

Panourile decorative acustice acoperite cu imitație de piele sau piele sunt foarte ușor de curățat. Nu folosiți cantități mari de apă pe piele artificială sau piele. Îndepărtați particulele de praf cu un burete ușor umezit și un detergent ușor. La final, ștergeți cu un prosop de hârtie.

Evitați aplicarea diferitelor creme sau soluții chimice sau alcoolice. Există o serie de produse de impregnare concepute pentru piele care vor proteja suprafața de umiditate, îmbibare și murdărire. Sunt adecvate nanoimpregnările mai blânde.

235269.jpg (84 KB)

Panouri de perete LORE din piele ecologică neagră

 

 

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile