Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Cum să alegem scaunul și biroul perfect pentru micii școlari

Vara a trecut pe neobservate și iată că a sosit toamna și, împreună cu aceasta, întoarcerea copiilor la școală. Poate și dumneavoastră aveți acasă pentru prima data un micuț școlar, ce așteaptă cu nerăbdare să înceapă primul său an de școală. Sau poate că nici nu știți cum a zburat timpul și micuțul dvs. elev de clasa I astăzi s-a transformat în elev de liceu. Oricare ar fi cazul, în fața dvs. se așterne o sarcină destul de dificilă, și anume amenajarea spațiul pentru studiu. Deci, cum putem alege corect scaunul și biroul pentru elevii noștri? În spiritul tematicii școlare, am pregătit pentru dumneavoastră “o mică fițuică”, pe care o veți aprecia cu siguranță în timp ce alegeți cele mai importante obiecte de mobilier din viața unui elev.

 

Cum să alegem scaunul și biroul perfect pentru micii școlari

Dimensiunile adecvate sunt cele mai importante

Înălțimea adecvată a biroului și a scaunului copilului sunt cele mai importante caracteristici, cele asupra cărora trebuie să vă concentrați toată atenția. Nu uitați, micuțul dumneavoastră se află în continuă creștere, chiar dacă acum merge la școală. Aceste aspect este esențial mai ales pentru elevii claselor primare. În aceste cazuri, considerăm că biroul și scaunul cu înălțime reglabilă pot fi soluția ideală.

Suprafața de lucru a unui birou obișnuit se află de obicei la o înălțime de 56-80 centimetri. Un birou reglabil poate deci crește împreună cu copilul. Tot ce trebuie să faceți este să optați pentru un design universal, care să se potrivescă mai târziu și cu camera unui adolescent. Dimensiunile standard ale blatului de birou sunt de circa 120 × 60 centimetri. Foarte practice și preferate în rândul părinților și elevilor sunt și birourile de colț. De cele mai multe ori, acestea oferă mai mult spațiu pentru toate obiectele necesare. Materialul cel mai iubit și indicat pentru un birou este, bineînțeles, lemnul.

223189.jpg (509 KB)

Ergonomia scaunului, elementul cheie

Scaunele de birou pentru micuți trebuie să îndeplinească multe cerințe, însă cea mai importantă este ergonomic. Fiți foarte exigenți în această privință. La alegerea scaunului de birou pentru copii este esențială înălțimea părții de șezut. Această parte trebuie să fi amplasată în așa fel încât atunci când copilul stă la birou, picioarele sale să stea confortabil pe pământ, fără să fie suspendate în aer. Așadar, înălțimea părții de șezut este de cele mai multe ori o caracteristică individuală, deoarece depinde mult de înălțimea copilului. Acesta este unul din numeroasele motive, pentru care mobilierul cu înălțime reglabilă este o opțiune fiabilă și de durată.

Pentru un confort mai mare, puteți alege un scaun doata cu cotiere pentru mâini. Nici aici nu trebuie omisă necesitatea unui material de calitate. De preferat și într-o lume ideală, cotierele trebuie să fie lavabile, deoarece aceste sunt printre primele care se vor murdări iremediabil la orice scaun.

Deși este o investiție considerabilă, în special la început, credeți-ne că un mobilier de calitate, atent și cu grijă cumpărat, poate fi fiabil ani întregi. Mobilierul de calitate este o necesitate în zilele noastre, în special în cazul spațiului de lucru al elevilor.

137823.jpg (61 KB)

 

Spațiul de depozitare, nu ne mai săturăm de el!

Nu are nici o relevanță faptul că amenajați biroul pentru un elev de clasă primară sau pentru un elev de liveu, spațiul de depozitare este cel care salvează ziua. Cu toții avem nevoie de sertare și dulapuri încorporate în birou, chair și noi, adulții, ce să mai vorbim despre elevi. Deasupra biroului puteți așeza polițe, ideale pentru diferitele cărți și manuale. Extraordinar de practice sunt și bibliorafturi și organizatoare.

Soluția excelentă în acest caz, care vă va scuti probabil de multă multă și alergătură sunt ansamblurile pentru camera copiilor. Aceste sunt practic pline de spații de depozitare. Veți avea la dispoziție un număr suficient de dulăpioare, sertare și polițe. În plus, aceste ansambluri asigură stilul uniform și complet al încăperii. De asemenea, puteți opta pentru diferite stiluri, în funcție de sexul copilului (știm cu toții că fetițele preferă prințesele și culoarea roz) sau puteți merge pe stilul unisex, sau, de ce nu, pe ceva universal, care să nu țină cont de vârsta copilului.

117062.jpg (450 KB)

 

Caracterul practic și designul, o combinație preferată de toți elevii mai mari

Atunci când vine vorba despre elevii mai mari, ei bine, lucrurile se complică un pic, datorită ideilor proprii ale acestora. Totuși nu trebuie să uitați de elementul esențial, și anume practicitatea. Să nu credeți totuși că cei mai mari nu vor aprecia designul original al camerei, dimpotrivă, pentru ei acest design este o necesitate, o modalitate de a arăta lumii personalitatea lor. Odată cu maturizarea, stilul preferat al copiilor se schimbă. Camera pentru copii se schimbă și devine o cameră pentru studenți. Îar în cele din urmă, aceasta se va transforma într-un birou pentru lucru.

Doriți să le îndepliniți dorințele legate de stil, și totuși practicitatea joacă un rol important pentru dvs. ca și părinte? Soluția este simplă; și de data aceasta ne întoarcem atenția asupra ansamblurilor de mobilier. Însă schimbăm puțin domeniul, și trecem de la cele de copii, la cele mai serioase. Deseori, acestea se remarcă prin designul atemporal și elegant. În plus, oferă soluții ingenioase pentru spațiul de depozitare și suficient spațiu pentru studiu. La final, puteți accesoriza camera, completând-o cu un fotoliu confortabil pentru birou. Ce să mai, camera ideală pentru orice adolescent și viitor adult.

215118.jpg (633 KB)

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile