15% reducere la tot mobilierul folosind codul EXPEDO15

Cum să alegi un pătuț în 4 pași?

Echipa Expedo
6.8.2020

Somnul linistit al copiilor este un lucru important pentru fiecare parinte. Prin urmare, este de înțeles că atunci când alegi un pat pentru un copil, ai multe întrebări. Citiți articolul nostru și ve-ti gasi raspuns la toate intrebarile. Pentru un somn confortabil, lungimea patului este cu 20 cm mai mare decât înălțimea copilului. Nu vă fie teamă să cumpărați un pat mare pentru un copil mic. Pentru cei mici, există bariere pe pat sau perne cilindrice lungi, pe care le puteți utiliza pentru a crea balustrade moi pentru copilul din pat și să le împiedicați să cadă din pat.

Cum să alegi un pătuț în 4 pași?

Deci, cum să alegi un pat pentru un copil?

1. Construcția patului:

Cu cât este mai simplu, cu atât mai bine. Veți aprecia designul simplu și materialele lavabile la orice vârstă a copilului. Prin urmare, materialul ideal este lemnul solid sau laminat, care are o suprafață netedă. Evitați tapițeria. Cel mai probabil în câțiva ani și folosiți modificările deculoare și formă. Când alegeți un pat pentrucopii, gândiți-vă, deasemenea, lacolțuri și margini ascuțite. Ar putea răni copiii mai mici.

Dacă mai mult spațiu de depozitare este potrivitpentru camera copiilor, un pat ales în mod adecvat poate rezolva și acest lucru. Fie sertare sub pat sau în cazul paturilor supraetajate un număr mare de dulapuri conectate la pat.

Paturile supraetajate, sau cele cu paturi suplimentare, vor fi apreciate de copiii mai mari și prietenii lor care vin să doarmă. Copiii mai mici vor aprecia paturile cu baldachin – un loc universal de siguranță si joaca.

2. Grilaj pentru un pat pentru copii

Deoarece copiii cresc și în plus, în timpul nopții  se deplasează  de mai multe ori de la un capăt la altul, este suficient un grătar de lemn solid sau lamela.

3. Saltea

Mult mai important decât să investiti într-o grilă este salteaua pentru copii. Patul și grătarul pot fi moștenite de la o generație la alta, dar toată lumea ar trebui să aibă o saltea nouă. Salteaua pentru copii este destinată să aibă duritate medie și o construcție fermă. Acest lucru este important pentru un somn odihnitor al copiilor. Saltelele cu husa lavabila și spumă PUR sunt printre cele mai bune opțiuni pentru un pat confortabil.

Și comandați imediat!

Fiecare pas te-a adus mai aproape de cel mai bun pat pentru urmașii tăi. Somnul de calitate este la doar câteva clicuri distanță de dvs. Mobilier Expedo  livreaza comenzile dumneavoastra gratuit.Puteti opta pentru livrarea acestorasi la etajele superioare,daca este necesar.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile