Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Cum să amenajăm camera de zi?

Când aveți de amenajat camera de zi, este bine să vă puneți pe primul loc gusturile personale, deoarece aceasta este camera în care vă veți petrece cea mai mare parte a timpului liber. Și dacă reușiți să combinați preferințele dvs. individuale cu cele mai noi tendințe în domeniul mobilierului, atunci succesul dvs. este garantat.

Cum să amenajăm camera de zi?

8 tendințe în amenajarea livingului

Liniște și confort, stil și abstractitate într-un singur spațiu

Lunile lungi pe care le-am petrecut închiși în casele noastre din cauza pandemiei globale ne-au făcut să ne dorim și mai mult confort și comoditate acasă. Prin urmare, nu este de mirare că în 2021 designerii de interior observă schimbări majore în modul de amenajare a camerelor de zi.

2021 este anul revenirii mobilierului tapițat elegant, moale și confortabil în stil vintage. Mobilierul tapițat stil „Art Deco” din anii 20 este la modă, precum și cele din anii 60 și 70, care aduc stil, lux, dar și căldură, liniște și confort.

Canapele și fotoliile cu forme retro sau modele cu design contemporan, dar cu tapițerie vintage precum catifea, pluș și bucle vor fi unul dintre personajele principale din sufrageria modernă. Combinat cu măsuțe de cafea din marmură sau mese din lemn cu accent antic, mobilierul retro conferă camerei un aspect elegant, abstract, dar în același timp confortabil și comod.

Spații deschise care unesc camera de zi și bucătăria

Și în acest an spațiile care unesc camera de zi și bucătăria în plan deschis continuă să fie în tendințe. Bucătăriile „insulă” sunt și mai populare, deoarece pot fi folosite atât ca birou, cât și ca loc de gătit, depozitare și mâncare.

Multifuncționalitate pentru optimizarea spațiului

În ceea ce privește multifuncționalitatea, în 2021 se vor impune canapele, tabureți și alte tipuri de mobilier tapițat, care oferă mai mult spațiu de depozitare. De asemenea foarte moderne sunt și comodele, rafturile și mesele care pot fi ușor transformate, creând soluții elegante și inteligente pentru toți membrii familiei.

Covoarele ca accent și punct focal al camerei de zi

Covoarele mai dure vor continua să domine camera de zi modernă, dar locul central este dat covoarelor moi cu forme și desene non-standard. Acestea devin principalul punct focal din camera de zi, oferind în același timp un nivel suplimentar de confort, „aduc” mai multă culoare și sunt o modalitate perfectă de a separa zonele de luat masa și de relaxare, în special în camerele de zi în plan deschis.

Culori puternice și neutre combinate într-o compoziție perfectă

Griul neutru și elegant este încă una dintre tendințele modei în culorile camerelor de zi moderne. Anul acesta, însă, această culoare este combinată cu „pudră roz”, albastru închis, muștar, verde uleios sau maro ciocolată.

Albastru închis și antracit ca și culori de bază sau secundare sunt, de asemenea, în tendință. Aceste culori se combină perfect cu mobilierul din lemn, canapele și fotolii moi și confortabile în culoarea muștarului și înlocuiesc cu succes negrul pentru a crea spații elegante și moderne.

Tonurile neutre clasice precum gri porumbel și vanilie, dar și cea mai populară culoare pentru anul trecut - verde în toate tonurile sale vor fi destul de populare în 2021. Aceste culori creează o atmosferă extrem de intimă și calmă.

2.jpg (121 KB)

O mulțime de culori și texturi pentru seturile de canapele

Modelele și formele îndrăznețe ale mobilierului tapițat care au fost relevante pentru 2020 fac parte din trecut. Anul acesta, designerii de interior se bazează pe țesături moi și flexibile precum boucle, pluș și textile de înaltă calitate în culori elegante precum albastru închis, portocaliu, muștar, maro neutru sau gri.

Combinații îndrăznețe de stiluri de mobilier și accesorii

Scaunele confortabile, tonurile bogate și o varietate de texturi în camera de zi se combină perfect cu accesorii îndrăznețe din marmură, lemn natural, metal, nichel și aluminiu. Mesele mari din lemn natural sunt completate perfect de măsuțe mici și șeminee din marmură, metalul abundă în boluri, vaze și chiar în ramele picturilor de pe pereți. Întreaga imagine este completată de accesorii exotice în diferite stiluri, iar verdeața este peste tot.

3.jpg (112 KB)

Spații de divertisment confortabile

Așa cum spune designerul de interior Brat Ford, „A rămâne în sufragerie este o cale nouă de ieșire”. Crearea unor zone de divertisment în sufragerie a început acum câțiva ani, dar odată cu apariția pandemiei, aceste locuri au devenit mici oaze de liniște.

Și anul acesta una dintre cele mai importante zone din sufragerie va fi zona de divertisment și relaxare. Televizoare mai mari, sisteme de sunet mai bune, precum și canapele mai moi și mai confortabile, care oferă mai multe locuri, vor fi la în trend la amenajarea sufrageriei în 2021.

Să concluzionăm

Eleganța și caracterul individual vor fi esențiale în amenajarea camerelor de zi pentru acest an. Tendințele din amenajarea de interior se bazează pe spațiile deschise care unesc camera de zi și bucătăria, iar mobilierul este într-un stil vintage luxos și elegant. 

Sunt preferate:

  • organizarea simetrică a spațiului
  • decorarea în stiluri diferite
  • culori nobile, sofisticate.
  • minimalism de lux
  • elementele naturale, accesoriile din marmură, sticlă, metal, multe oglinzi contribuie, de asemenea, la interiorul mai elegant și rafinat al camerei de zi.

4.jpg (126 KB)

Dar cel mai important este să personalizați spațiul și să îl adaptați la nevoile dvs. Dacă vreți să creați un mediu unic, calm și confortabil în casa dvs., trebuie doar să vă urmați instinctul și să luați din tendințele modei doar ceea ce se potrivește concepției dvs. despre stil, confort și plăcut.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile