Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Cum să aranjați o cameră pentru copii?

10.7.2020

Camera copiilor este asemenea unui apartament mic. În interiorul celor4 pereți trebuie să existe un spațiu suficient de mare pentru joacă, o zonă de lucru cu o masă de birou, o zonă liniștită de dormit și un spațiu mare de depozitare pentru jucării, obiecte decorative și rechizite școlare. Cum să creați un loc de care copilul dvs. se va îndrăgosti și, în același timp, nu va trebui să înlocuiți jumătate din mobilier în fiecare an?

Cum să aranjați o cameră pentru copii?

 

1. Mergeți pe principiul calității

Când cumpărați mobilă pentru o cameră pentru copii, nu trebuie să vă limitați la categoria copiilor. De exemplu, puteți alege un pat pentru un copil mai mare de doi ani, din paturi clasice pentru copii sau paturi simple. Dacă alegeți un pat de culoare neutră, cu posibilitatea unui pat suplimentar, copiii vor fi mulțumiți chiar mai târziu, când prietenul lor vine să doarmă. Un princiiu de bază este să alegeți piese simple de mobilier care nu vor plictisi copiii după câțiva ani și care vor fi în continuare funcționale.

2. Culorile neutre completează accesoriile

Elsa și Anna de-a lungul peretelui o face fericită pe fetiță, dar după câțiva ani poate că nu își amintește nici povestea de la care le cunoaște. Când alegeți culori neutre, picturi neutre, mobilierului și podelelor, puteți adăuga o atmosferă veselă în camera copiilor, cu accesorii colorate care pot fi înlocuite cu ușurință

3. O mulțime de spații de depozitare = cameră ordonată

Dulapuril și coșurile pentru jucării eliberează o mulțime de spațiu folosit pentru obiectele de artă, jocuri de masă și lego-uri . În plus, dacă vă gândiți la faptul că vestiarele vor fi ajustate la înălțimea copilului, vă va fi mai ușor să le adaptați.

4. Iluminatul corespunnzător

Lumina ar trebui să corespundă vârstei și activităților pe care le face copilul în camera lui. Pentru canapele mici, este potrivită o veioză, mai târziu o lampă pentru birou. De asemenea, depinde foarte mult de dimensiunea camerei și de lumina sa naturală.

5. Spațiu mic, distracție mare

Faptul de a construi un buncăr din pături sau de a avea un spațiu în care puteți lăsa un castel format din cuburi timp de câteva zile, sunt uneori lăsate în afara atenției la alegerea unei camere pentru copii. Cu toate acestea, diversitatea este importantă mai ales atunci când proiectăm un spațiu care ar trebui să servească bine pentru o perioadă lungă de timp.

Când creați o cameră pentru copii, lăsați-o să semene unei camere locuite de un copil. De ce anume trebuie ținut cont și cum să echipată o nouă cameră pentru copii? Tot ce trebuie să faceți este să vă creați o imagine despre ea iar noi vă oferim totul inclusiv lenjeria de pat. Acestea sunt lucruri mărunte care îl vor face pe copil să se simtă cu adevărat acasă.

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile