LIVRARE și RIDICARE LA ETAJ GRATIS la comenzile plasate în perioada 10.04- 21.4. la tot | Cumpărați ACUM!

Cum să creați o zonă de relaxare în grădină

În vremurile agitate de astăzi, găsirea unui loc pentru momente de liniște si relaxare este esențială pentru bunăstarea noastră generală. Una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este de a crea un loc de relaxare chiar în grădina casei dumneavoastră. Adăugarea de elemente naturale, plante și mobilier de grădină confortabil va crea un spațiu minunat și îl va transforma într-o oază de calm. În articolul de astăzi, vom parcurge câțiva pași și vă vom ghida prin procesul de creare a unei zone de relaxare în care vă puteți ascunde de stresul vieții de zi cu zi.

Cum să creați o zonă de relaxare în grădină

1.      Spațiul din grădina dumneavoastră

În primul rând, trebuie să evaluați și să stabiliți clar care sunt opțiunile pe care le aveți, luând în considerare factori precum intimitatea sau lumina soarelui. Alegeți o zonă liniștită, ferită de lumina excesivă a soarelui și de zgomot.

2.      Plante

Natura în sine este foarte liniștitoare, așa că încercați să încorporați cât mai multe elemente naturale în zona dvs. de relaxare. Alegeți plante și flori care sunt cunoscute pentru efectele lor calmante, cum ar fi lavanda, iasomia sau mușețelul. Puteți chiar să creați o mică grădină de plante aromatice și să îngrijiți sau să culegeți ierburi proaspete, de exemplu pentru a face limonadă sau ceai aromat.

herbs.png (1.84 MB)

3.      Culori

Alegeți tonuri de culoare care evocă calmul, cum ar fi pastelurile moi, tonurile pământii sau nuanțele de verde. Atunci când sunt combinate cu materiale naturale, cum ar fi lemnul sau piatra, întregul spațiu va arăta armonios. Puteți, de asemenea, să îmbunătățiți atmosfera cu o iluminare blândă, cum ar fi ghirlande luminoase, felinare sau lumânări.

relax zone (2).png (4.48 MB)

4.      Scaune confortabile

Investiți în scaune confortabile, cum ar fi scaunele matlasate, hamacele sau șezlongurile confortabile unde vă puteți relaxa. Luați în considerare încorporarea unui balansoar care să iasă în evidență prin aspectul său. Nu uitați să adăugați perne moi și pături pentru o senzație mai confortabilă și mai primitoare.

237408.webp (252 KB)

 Scaun de grădină AVILO

5.      Intimitate

Pentru un sentiment de intimitate și izolare fonică în zona de relaxare, luați în considerare instalarea unui gard de bambus decorat cu plante cățărătoare, cum ar fi iedera, pentru a crea o barieră naturală. Gardurile vii înalte sau ghivecele înalte pot fi, de asemenea, de ajutor. Perdelele suspendate sunt, de asemenea, o soluție modernă, arată frumos, oferă o oarecare umbră și sunt ușor de manevrat.

garden.jfif (247 KB)

Cu acești pași, puteți crea o zonă de relaxare liniștită în grădină, unde vă puteți ascunde de stresul vieții de zi cu zi și vă puteți limpezi mintea. Fie că alegeți să citiți o carte, să faceți exerciții fizice, să meditați sau pur și simplu să vă petreceți timpul cu prietenii, o astfel de grădină vă va fi întotdeauna de folos.

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile