Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Cum să curățați o baie fără substanțe chimice

Vă întrebați cum să curățați o cadă de baie, gresie sau mașină de spălat în mod natural? Inspirați-vă de bunicile noastre, care au folosit resurse naturale și ingrediente din bucătărie, în loc de curățați chimici. Pentru a îndepărta mucegaiul, murdăria și calcarul, puteți folosi câteva ingrediente, precum zeamă de lămâie, bicarbonat de sodiu, sare sau oțet. Baia va străluci apoi ca nouă. Hai să facem curățenia împreună.

Cum să curățați o baie fără substanțe chimice

Toaleta

Toată lumea cunoaște depunerile de calcar din toaletă. Întreținerea regulată este deosebit de importantă pentru a menține toaleta perfect curată. Veți găsi ajutor pentru îndepărtarea calcarului în cămară. Veți avea nevoie de oțet și sifon. Se toarnă un bicarbonat de sodiu direct în vasul de toaletă și se toarnă peste oțetul fiert. Se lasa sa actioneze aproximativ 20 de minute. Îndepărtați reziduurile cu o perie de toaletă.

Cadă și duș

Soda și acidul citric sunt suficiente pentru a trata suprafețele emailate precum o cadă sau o chiuvetă. Se amestecă aproximativ 100 g de bicarbonat de sodiu cu apă fierbinte pentru a forma o pastă groasă. Aplicați pe suprafața căzii sau chiuvetei și lăsați să acționeze timp de 15 minute. Faceți acid citric și apă o soluție pentru a curăța întreaga suprafață. În mod ideal, folosiți un burete. Apoi clătiți baia și chiuveta cu apă și spălați murdăria.

136163.jpg (87 KB)

Conducta înfundata

Puteți curăța cu ușurință mizerile care dorm în mod constant de la chiuveta din baie, cadă și duș cu oțet și bicarbonat de sodiu. În plus, oțetul minimizează mirosurile în conducta de evacuare. Turnați un amestec de bicarbonat de sodiu și oțet în conducta înfundata sau turnați 200 g de bicarbonat de sodiu direct în sifon și turnați aproximativ 500 ml de oțet. Se lasa sa actioneze 15 minute, apoi se clateste cu apa fierbinte. Repetați întregul proces încă o dată pentru o eficiență mai mare.

Robinete

Sucul de lămâie poate face față calcarului. Aplicati cateva picaturi pe baterie si lasati sa actioneze aproximativ 10 minute. Apoi clătiți cu apă caldă. Stropiți ușor robinetul cu făină simplă și lustruiți și uscați cu o cârpă umedă de bumbac. Robinetul va fi ca nou.

hands-in-pink-gloves-washing-a-washbasin-with-a-sponge.jpg (226 KB)

Oglindă

Puteți face o curatare pur naturala dintr-un amestec de oțet sau suc de lămâie și apă. Folositi o sticlă de pulverizare veche și amestecati aproximativ 0,5 l de apă și 50 ml de oțet și 20 ml de alcool pur. Această soluție vă va rezista în cutie câteva săptămâni. Dacă sunteți doar în căutarea unui ajutor de o singură dată, amestecați apă și suc de lămâie. Aplicați pe oglinda din baie și lustruiți cu hârtie uscată sau cârpă de bumbac.

136164i.jpg (122 KB)

Mașină de spălat

Lăsați mașina de spălat să se curețe în mod regulat. Turnați 1 litru de oțet și o pungă de bicarbonat de sodiu în tamburul mașinii de spălat. Treceți programul la o temperatură minimă de 60 ° C, ideal pentru fierbere. De asemenea, puteți dizolva aproximativ 300 g de bicarbonat de sodiu cu apă călduță și turnați în compartimentul pentru balsam. După finalizarea programului de curățare, clătiți mașina de spălat cu apă. Asigurați-vă că spălați toate piesele și lăsați să se usuce corespunzător.

Tigla și pavaj

Oțet, primul ajutor pentru curățarea băii. De asemenea, puteți folosi puterea sa în îngrijirea faiantei și a gresiei. Amestecați bine amestecul 1:1 de oțet și apă și începeți curățarea. Pentru cele mai multe părți, un burete va fi suficient, în timp ce o periuță de dinți va fi folosită pentru articulații. Apoi clătiți cu apă. Puteți adăuga câteva picături de ulei esențial la soluție.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile