LIVRARE și RIDICARE LA ETAJ GRATIS la comenzile plasate în perioada 10.04- 21.4. la tot | Cumpărați ACUM!

Cum să curățați un scaun de birou

Fiecare piesă de mobilier merită o îngrijire regulată. Scaunul de birou nu este diferit. Este importantă îndepărtarea regulată a prafului și a murdăriei grosiere. Petele deja formate și uscate pot fi curățate cu ușurință cu detergent de vase și apă călduță sau cu un produs special pentru mobilier tapițat. Nu folosiți niciodată perii grosiere pe tapițerie, care o vor deteriora sau zgâria iremediabil.

Cum să curățați un scaun de birou

Tapițerie

Aveți timp să vă îngrijiți scaunul de birou. Îngrijirea regulată și adecvată îi va prelungi durata de viață, rezistența culorilor și funcționalitatea. Odată cu utilizarea zilnică, tapițeria scaunului devine un teren propice pentru bacterii, praf și murdărie. Vă sfătuim cum să curățați scaunele de birou din țesătură, piele sau plasă.

Tapițerie

Aspirați scaunele din țesătură în mod regulat pentru a îndepărta praful. Pentru pete, puteți folosi un produs special de la farmacie sau un detergent obișnuit de spălat vase, care poate face față oricărei pete de grăsime. Curățați pata cu o mișcare circulară interioară pentru a preveni răspândirea acesteia. Lucrați întotdeauna de la margine spre centru. În cele din urmă, uscați locul cu un prosop de hârtie.

Plasă

Aspirați plasa în mod regulat pentru a îndepărta praful și alte resturi. Apoi ștergeți-o cu apă călduță și detergent ușor. Vă recomandăm să curățați petele uscate și vizibile cu un detergent special pentru tapițerie, cu un efect mai puternic.

213996.jpg (40 KB)

Scaun de birou CANCEL KOMFORT PLUS în combinație de plasă și țesătură

Piele sau piele ecologică

Pentru scaunele de birou din piele, urmați instrucțiunile producătorului. În general, se recomandă ca murdăria grosieră să fie aspirată o dată pe săptămână. De regulă, folosiți o perie moale, care nu va zgâria pielea. Apoi ștergeți pielea cu o cârpă umedă și uscați-o cu un prosop de hârtie. Aplicați un săpun sau un balsam pentru piele și piele pe locurile întunecate. Uscați întotdeauna suprafața la sfârșit. Pentru ca pielea să arate ca nouă pentru o perioadă lungă de timp, aplicați o emulsie specială de ulei.

232236.jpg (134 KB)

Detaliu al scaunului de birou GANZO tapițat în piele ecologică

Plastic sau metal

Ștergeți săptămânal de praf părțile din plastic sau metal ale scaunului de birou. Acest lucru asigură o rezistență de lungă durată a culorii și păstrează scaunul ca nou pentru o perioadă lungă de timp. Nu uitați de crucea cu brațe și rotile.

Roți

Roțile scaunelor de birou sunt adesea foarte solicitate și se murdăresc foarte repede. Prelungirea duratei de viață a acestora. Vă vom oferi sfaturi simple despre cum să păstrați roțile din plastic și cauciuc ca noi.

225753.jpg (33 KB)

Scaun de birou MATIA

Dezasamblați roțile înainte de a le curăța. Așezați scaunul de birou pe podea, sprijinindu-vă de spătarul spătarului. Apoi, prindeți rotița și brațul încrucișat și trageți în afară. Dacă nu ați îndepărtat niciodată rotilele, probabil că va fi nevoie de mai multă forță. Puteți folosi un lubrifiant pentru a slăbi rotița. În cazul în care nu slăbiți roata după ce ați uns-o cu lubrifiant, curățarea trebuie să se facă direct pe scaun.

  1. Îndepărtați toate roțile de pe scaun
  2. Îndepărtați murdăria grosieră cu o perie sau cu un aspirator.
  3. Înmuiați roțile în apă călduță cu detergent ușor și lăsați-le să stea timp de 15 minute.
  4. Spălați bine rotițele cu un burete
  5. Clătiți cu apă călduță curată
  6. Uscat
  7. Puneți înapoi pe scaun
Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile