Lichidare uriașă a depozitului. Totul trebuie să dispară!

Cum să folosiți rafturile în mod eficient și elegant

Eliška Kašperanová
2.7.2024

Rafturile sunt unul dintre mobilierul de bază al fiecărei case. Motivul principal este caracterul lor practic și flexibilitatea în depozitarea obiectelor. Utilizarea lor nu se limitează doar la depozitarea alimentelor în cămară sau a uneltelor în garaj, ci sunt perfecte și pentru bucătărie, camera de zi sau camera copiilor. În acest articol, analizăm inspirația pentru a profita la maximum de rafturi în fiecare cameră și pentru a le încorpora în interior cu stil.

Cum să folosiți rafturile în mod eficient și elegant

Camera de zi

În camera de zi, rafturile nu servesc doar ca spațiu de depozitare, ci și în scopuri decorative. Ele pot fi folosite pentru a așeza plante de interior, obiecte decorative, cum ar fi statuete sau un difuzor, care, de asemenea, face ca încăperea să miroasă bine. Raftul MIKA are, de asemenea, avantajul unei combinații de rafturi deschise și închise. Rafturile deschise ne servesc pentru a expune decorațiuni elegante și decorațiuni de cameră, în timp ce rafturile închise pot fi folosite pentru a depozita, de exemplu, reviste sau albume foto.

Variante pentru decorare și stilizare:

  • Pentru o atmosferă caldă, combinați rafturile cu accesorii din lemn, cum ar fi rame de tablouri, statuete și suporturi de lumânări.
  • Aduceți verdeața în interior cu plante de apartament.
  • Decorați rafturile cu ghirlande de lumini pentru o atmosferă confortabilă.
  • Folosiți rafturile pentru a expune amintiri sau suveniruri din călătoriile dvs.

living room.jpg (48 KB)

Camera copiilor

În camera copiilor, rafturile joacă un rol esențial în organizarea jucăriilor, jocurilor și cărților. Rafturile deschise le permit copiilor să aibă acces ușor la lucrurile lor, în timp ce dulapurile închise servesc la depozitarea hainelor de sezon și a jucăriilor care nu sunt folosite în prezent. Pentru copiii mai mici, alegeți rafturi joase cu compartimente mari, astfel încât aceștia să poată ajunge cu ușurință la comorile lor. Raftul JENA este ideal. Copiii mai mari vor aprecia rafturile mai înalte, cu rafturi în care pot depozita cărți sau rechizite școlare.

Sfaturi pentru decorare și styling:

  • Decorați rafturile cu jucării de pluș, tablouri și alte decorațiuni cu motive pentru copii.
  • Folosiți coșuri și cutii pentru a depozita obiecte mai mici și jucării.
  • Lăsați copiii să se implice în decorarea rafturilor și să își expună desenele, fotografiile și alte creații.

childrens room.jpg (52 KB)

Bucatarie

În bucătărie, rafturile devin ajutoare indispensabile pentru depozitarea alimentelor, a recipientelor și a ustensilelor de bucătărie. Rafturile deschise pot fi folosite pentru ierburi proaspete în ghivece, care, pe lângă funcția lor culinară, au și un scop estetic. De asemenea, puteți folosi rafturile deschise pentru a expune borcane de ceai sau boabe de cafea, care vor face ca bucătăria dvs. să miroasă minunat. Nu în ultimul rând, este important să aveți la îndemână în bucătărie cărțile de bucate preferate, pe care le puteți expune pe rafturi.

Sfaturi pentru decorare și stilizare:

  • Puneți veselă și porțelanuri frumoase pe rafturi
  • Aduceți o atmosferă confortabilă în bucătărie cu materiale textile, cum ar fi prosoape de cu design cu ceai sau cafea.

kitchen.jpg (53 KB)

Rafturile sunt pur și simplu ajutoare universale care pot transforma orice spațiu și vă pot face viața mai ușoară. Cu puțină creativitate și imaginație, le puteți transforma cu ușurință într-un accesoriu elegant și practic pentru interiorul dvs.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile