Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Dormitor proaspăt și aerisit: Știm cum

Lumina transmisă prin ferestre mari, culorile moi și elementele de design vă vor ajuta să vă transformați dormitorul într-un loc plin de energie. Odată cu primăvara care vine, alunga stările sumbre, insuflă prospețime în dormitor. Vă vom oferi câteva sfaturi garantate, datorită cărora dormitorul va respira liber. Interconectarea sofisticată a elementelor individuale asigură confortul și confortul necesar.

Dormitor proaspăt și aerisit: Știm cum

Paleta de culori aleasă corect

Concentrați-vă pe natură și pe culori de baza. Tonurile calde de pământ în combinație cu elemente mai pronunțate adaugă joacă spațiului. Impresia de proaspăt este sporită de elemente în verde strălucitor sau galben. Totusi, spatiul in dormitor este dat si culorilor clasice, in special alb sau gri. Decorurile naturale ale mobilierului corespund adesea cu culoarea podelei.

Nu vă fie teamă să combinați culori și tonuri aparent necombinabile. Acestea adaugă stil și dinamism dormitorului, nu uitati de diferitele texturi și materiale. Populare sunt plăcile lamelelor din lemn sau mistriile de beton.

127014.jpg (128 KB)

Mobilier multifunctional

Mobilierul multifuncțional permite interiorului dvs să respire liber. Interconectarea sofisticată și utilizarea mobilierului va asigura mai mult spațiu liber, ceea ce va aduce aerisirea necesară dormitorului. Alegeți paturi cu spațiu de depozitare pentru a înlocui alte rafturi de depozitare. Alegeți în special mobilierul cu picioare înalte.

Organizati-va camera, pe langa patul cu spatiu de depozitare, folositi si zonele de perete. Rafturile mari oferă suficient spațiu pentru nevoi și nu împiedică pătrunderea luminii. O altă soluție inteligentă sunt scaunele cu spațiu de depozitare sau noptiere. Acest lucru va menține dormitorul organizat și pe deplin funcțional.

129994.jpg (130 KB)

Caracteristici inspirate din stilul scandinav

Designul de locuințe nordice oferă soluții gândite pentru a trăi în minimalism. Datorită sobrietății și ușurinței sale, acest stil este popular nu numai în Scandinavia. Armonia și atmosfera calmă caracterizează stilul inspirat din natura nordică. Un aspect important este naturalețea și aerisirea, păstrând în același timp funcționalitatea. Spațiile deschise pline de lumină excelează în prospețime, sporită de plante veșnic verzi și flori proaspete.

Adaugati nuanțe dezactivate cu accente mai pronunțate sub formă de metal sau alte produse naturale. Decoreaza suprafetele din lemn ale comodelor cu plante sau accesorii elegante. Acoperiți patul tapițat cu carouri, blănuri și perne decorative.

Ganditi-va la detalii

Nu este un secret pentru nimeni că detaliile alcătuiesc interiorul. Includeți elemente decorative în dormitor sub formă de lămpi de designer, ceasuri de perete sau tablouri moderne. De asemenea, sunt potrivite vazele cu pampas uscate sau flori proaspete de luncă. Căutați inspirație în natură.

decoration in bedroom.jpg (261 KB)

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile