LIVRARE și RIDICARE LA ETAJ GRATIS la comenzile plasate în perioada 10.04- 21.4. la tot | Cumpărați ACUM!

Dulap pentru un apartament mic.

Markéta Etrychová
22.2.2021

Puteți rezolva cu ușurință lipsa spațiului de depozitare chiar și într-un apartament mic. Profitați de tot spațiul liber pe care il aveti. Vedeți sfaturile noastre pentru mobilierul dormitorului și livingului la prețuri mici, cu transport gratuit.

Dulap pentru un apartament mic.

Alegeți o garderobă elegantă și de bun gust, care va deveni și un ajutor practic atunci când depozitați haine și articole de primă necesitate. Joacă-te cu culori și decoruri care vor lumina și extinde spațiul.

Dulap cu uși glisante

Fie că locuiți într-o garsoniera sau un apartament cu două camere, probabil că nu aveți spațiu liber. Cu dulapurile cu uși glisante, nu trebuie să vă gândiți la spațiul necesar deschiderii. Dispunerea practică internă a rafturilor și a tijelor de garderobă garantează claritatea. Manevrarea ușoară și deschiderea silențioasă a ușii glisante sunt un mare plus.

1.jpg (123 KB) 2.jpg (80 KB) 3.jpg (117 KB) 44.jpg (75 KB)

Dulap îngust

Dulapurile înguste sunt potrivite în special pentru spații mici, cum ar fi coridoarele sau camerele. Acestea sunt reprezentate în camerele de zi și în dormitoare sau pentru copii.

Puteți alege cu uși glisante sau cu deschidere clasică. Aranjamentul intern este întotdeauna adaptat la propria utilizare. Veți găsi tipuri cu sertare, rafturi și o șină de îmbrăcăminte.

a.jpg (215 KB) b.jpg (192 KB) c.jpg (81 KB) d.jpg (27 KB)

Dulapuri cu extensie

Tavanele înalte încurajează în mod direct utilizarea acestora ca spațiu de depozitare gratuit. Extensiile dulapului sunt o soluție adecvată. Datorită extensiei, va fi creat un nou loc pentru depozitarea în principal a lucrurilor puțin folosite sau a hainelor de sezon.

1a.jpg (175 KB)

Rafturi deschise

Rafturile deschise sau rafturile din interior au un efect aerisit și măresc optic spațiul. Este perfect ca o partiție a camerei de alta.

Decoruri

Când amenajați un apartament mic, nu trebuie să vă limitați doar la alb. Tonurile neutre deschise acoperă o gamă largă de culori. Preferatele includ gri deschis, menta sau bej.

RO.png (82 KB)

Veți crea un contrast deosebit în apartamentele în formă atipică, unde vopsiți nișele într-o nuanță mai închisă și lăsați accesoriile din lemn sau metal să iasă în evidență.

RECOMANDĂM: Alegeți un dulap cu oglindă, care va crește spațiul și mai mult.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile