Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Idei pentru împărțirea interioară a garderobei

Vă cumpărați o garderobă nouă și amenajați în ea toate hainele. Apoi, puțin câte puțin mai adăugați mai multe haine noi, încălțăminte pe rafturi și pe umerașe.

Trec câteva luni de zile și iată că vă este tot mai greu să găsiți lucrurile pe care le căutați.  Vă spuneți că trebuie să puneți garderoba în ordine, dar apoi uitați și continuați tot așa.

Idei pentru împărțirea interioară a garderobei

Până când nu vine un moment în care ori nu mai puteți închide ușile glisante ușor, ori vă trebuie tot mai mult timp pentru a găsi tricoul preferat, cămașa de lucru sau rochia și încălțările necesare.

Dacă a venit, într-un final, momentul pentru ordonarea și aranjarea corectă a hainelor în garderobă, pe rafturi, iată câteva idei care o să vă ajute să vă descurcați mai repede, eficace și ușor cu ordonarea garderobei.

Suflați mânecile și apucați-vă de sortat

Primul pas spre împărțirea corectă a garderobei este, bineînțeles, să scoateți toate hainele, încălțămintea și accesoriile din garderobă și să le împărțiți în trei grămezi.

Le vom denumi:

1.    „Pe acestea le voi purta”

2.    „Poate că le voi purta”

3.    “Nu le voi purta”

În prima „grămadă” puneți toate hainele, încălțămintea și accesoriile despre care sunteți siguri că le veți purta. În a doua „grămadă” puneți acele articole despre care nu prea sunteți convins că o să le purtați, dar nici nu sunteți 100% convins că nu o să vi se pună pata să le mai purtați din când în când.

A treia „grămadă” este pentru acele haine și încălțăminte pe care nu le veți purta și de care nu aveți nevoie. Veți fi surprinși să aflați cât de mare poate să fie tocmai această a treia grămadă.

coat 2.jpg (41 KB)

Împărțiți hainele în funcție de anotimp și de articole

După îndepărtați hainele pe care cu siguranță nu le veți purta, puneți-le într-o cutie pentru a le dona unor organizații caritabile și acordați atenție acelor haine pe care le veți purta.

Luați-le din nou la mână cu atenție și împărțiți-le în articole și anotimpuri. Altfel spus, separați tricourile de blugi, cămășile de fuste și pantaloni, hainele oficiale de cele pe care le purtați la birou. Separați apoi hainele de iarnă de cele de vară.

116784.jpg (123 KB)

Planificați spațiul

Analizați cu atenție spațiul interior al garderobei incorporate sau al garderobei cu uși glisante și planificați spațiul astfel încât să ajungeți ușor la hainele pe care le veți purta cel mai mult.

De asemenea, este bine să faceți rost de câteva rafturi suplimentare, unele umerașe noi (musai de lemn) și cel puțin câteva cutii de depozitat. Vă dăm aceste sfaturi deoarece aceste articole care se oferă în aproape toate magazinele home & deco sau de mobilă, vă pot ajuta să faceți ordine și să optimizați maxim spațiul.

clothes 2.jpg (49 KB)

Începeți să ordonați hainele în garderobă

Pe rafturile la nivelul ochilor puneți acele haine pe care le purtați cel mai des. Astfel, imediat după ce deschideți ușa garderobei veți vedea hainele dvs. preferate și nu veți pierde timp.

Împărțiți hainele în funcție de articole Tricourile împăturiți-le și puneți-le la un loc, lângă (dacă este loc pe raft), puneți blugii.

Dacă faceți sport activ și aveți haine de sport, separați un raft special dedicat, pe care să le puneți. Pe o parte a raftului ordonați toate tricourile, hanoracele sau bluzițele cu care faceți sport, iar pe de alta parte - pantalonii de sport, colanții și pantalonii scurți.

Dacă mai aveți loc pe raft, într-o cutie puteți pune și ciorapii pe care-i folosiți la alergat sau când sunteți în fitness.

Pe rafturile la care ajungeți cel mai greu puneți hainele pe care nu le veți purta în acest anotimp. Spre exemplu, dacă este vară, hainele de iarnă nu o să vă fie de folos, și vice versa. Dacă în momentul în care faceți împărțirea interioară a garderobei afară este iarnă, atunci cu siguranță nu veți avea nevoie de hainele dvs. de vară, cel puțin câteva luni de zile.

coat 2.jpg (41 KB)

Organizați hainele pe umerașe

Aici designerii au diferite opinii. Unii dintre ei recomandă ca hainele să fie ordonate pe umerașe și după culori, alții - după categorii.

Noi suntem de părerea editorului de modă GH Joe Atkinson, potrivită căruia hainele trebuie ordonate din stânga în dreapta începând din rochiile de seară/ocazii/ sau hainele de evenimente, după acestea - geci, sacouri. După aceea - tricouri, bluze, pantaloni și într-un final, partea de dreapta extremă - hainele groase de afară.

Dar această regulă nu este una fermă sau acceptată de toți, de aceea dvs. puteți agăța hainele într-o modalitate convenabilă pentru dvs. Este important ca atunci când deschideți garderoba să puteți imediat să găsiți haina care vă este necesară în acel moment.

Puneți încălțările și accesoriile într-o parte separată

Pentru încălțări puteți folosi rafturi suplimentare pe care să le puneți în garderobă. Sunt super comode și vă asigură acces ușor și rapid la încălțările pe care doriți să le purtați.

213520.jpg (23 KB)

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile