Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Idei practice de depozitare a încălțămintei în hol

Cu greu se poate găsi o încăpere mai potrivită pentru depozitarea pantofilor decât holul de la intrare. Toată lumea este de acord că, de obicei, această încăpere poate deveni foarte repede haotică și dezordonată, mai ales dacă avem un hol mic și un număr mare de pantofi.

Deoarece holul este primul loc în care ajungem când intrăm într-o casă, merită să depunem un efort pentru a ne asigura că este bine organizat și frumos mobilat.

Idei practice de depozitare a încălțămintei în hol

Nu este nevoie de o investiție mare pentru ca holul nostru să arate bine. Este nevoie doar de puțină imaginație, dexteritate și de materialele și instrumentele necesare pentru a da un nou aspect holului nostru de intrare. Cu ajutorul câtorva obiecte din viața noastră de zi cu zi, putem face ordine printre pantofi.

Mobilier și gadgeturi pentru depozitarea pantofilor

Rafturi și etajere

Rafturile de tip deschis sunt o alegere excelentă pentru holurile de dimensiuni mici. Un asemenea raft poate fi, până și o scară veche.

Aceasta poate fi transformată într-un suport de pantofi frumos, pe care veți putea depozita o cantitate semnificativă de pantofi. Pur și simplu vopsiți scara în culoarea preferată, lăcuiți-o și noul dvs. suport de pantofi este gata. Puteți pune deasupra o vază cu flori sau un alt element decorativ.

128639.jpg (96 KB)

Tuburi și țevi

O altă modalitate de a aduce o doză de prospețime în interiorul holului este folosirea țevilor din PVC vopsite în culorile preferate pentru a vă depozita pantofii. Toate trebuie să fie tăiate la fel și dimensionate pentru a se potrivi cu mărimea pantofilor dvs.

Avantajul acestora este că pot fi aranjate într-o anumită formă pentru a se potrivi cu dimensiunile holului dvs. Țevile din PVC fixate pe perete dau un aspect modernist interiorului unui hol de intrare.

În afară de țevile din PVC, puteți folosi țevi metalice curbate, care pot fi montate pe perete, una lângă alta, pentru a avea funcția de rafturi deschise pentru pantofi. Țevile metalice vor da, la rândul lor, un aspect mai elegant holului de intrare.

big cabinet for shoes.jpg (54 KB)

Raft pe perete

Rafturile de perete sunt o soluție ideală pentru cei care au un hol mic și doresc să economisească spațiu. Acestea arată elegant și, în același timp, pot economisi spațiu de depozitare în hol.

Sertare separate sau buzunare

Vă puteți aranja pantofii într-un mod neconvențional și atractiv, fără a fi nevoie să căutați mobilier în acest scop.

Dacă aveți lăzi vechi de lemn, le puteți transforma într-un suport de pantofi. Lipiți-le una lângă alta și lăcuiți-le cu lac de culoare închisă "Raftul" dvs. poate avea o formă diferită (pătrată sau triunghiulară), în funcție de numărul de lăzi pe care le aveți.

Acest tip de suport de pantofi va adăuga un stil retro holului tău. Îl puteți combina cu decorațiuni suplimentare, cum ar fi o vază cu flori uscate, o figură sau o inscripție decorativă, un suport de chei decorativ.

Grătar/grilă, umerașe și cârlige

Puteți transforma cu ușurință holul de la intrare într-un loc bine organizat prin plasarea unei grile pe perete, lângă locul unde vă lăsați de obicei pantofii. Cu ajutorul acestora, puteți economisi mult spațiu în holul dvs. și, în același timp, aveți unde să vă puneți toți pantofii pe care îi folosiți în viața de zi cu zi.

Umerașele nu mai sunt doar pentru haine. Folosind umerașe cu design practic, puteți obține același efect. Acestea vor adăuga o nuanță de design minimalist holului dvs. de intrare și vor face parte din interior într-un mod simplu și discret.

Grila din sârmă este o opțiune mai potrivită pentru organizarea pantofilor cu toc, în timp ce umerașele pot fi folosite pentru toate tipurile de pantofi.

Grila din sârmă poate fi amplasată nu doar pe holul de la intrare, ci și într-un dormitor, deoarece această idee neconvențională de depozitare a pantofilor nu este doar practică, ci va completa interiorul camerei într-un mod unic.

135319.jpg (159 KB)

Dar dacă nu aveți umerașe, cârligele sunt o altă opțiune. Montați o șină jos pe perete și puneți cârlige pe ea pentru a agăța o parte din pantofii dumneavoastră. Determinați lungimea șinei în funcție de spațiul de care dispuneți, cu cât este mai lungă, cu atât mai mulți pantofi vor încăpea.

Buzunare

O altă opțiune inedită pentru depozitarea pantofilor sunt buzunarele realizate din țesătură groasă (material gros) care sunt fixate pe perete. Acestea sunt potrivite pentru încălțăminte relativ ușoară, cum ar fi papucii, adidașii sau teneșii, aducând în același timp o doză de prospețime în interiorul holului de intrare.

Cu acest tip de „suport” de pantofi, veți impresiona cu siguranță oaspeții și veți da un nou aspect holului de la intrare.

Îngrijirea corectă a pantofilor poate prelungi durata de viață a acestora și îi va menține frumoși pentru mai mult timp. De aceea, am adunat câteva sfaturi utile care merită urmate dacă țineți la pantofii dvs.

Cum depozităm corect pantofii?

Indiferent dacă alegeți să vă depozitați pantofii într-un dulap cu uși care se închid sau într-un raft deschis, este important ca încăperea să fie suficient de aerisită și să nu existe o umiditate ridicată care să deterioreze pantofii.

Bineînțeles că rafturile deschise oferă cea mai bună ventilație, dar, din punct de vedere estetic și al aspectului de organizare al încăperii, dulapurile cu uși rămân opțiunea preferată.

Îngrijirea pantofilor

Înainte de a depozita pantofii, trebuie să ne asigurăm că aceștia sunt bine curățați și fără urme de murdărie. În caz contrar, dacă le lăsăm necurățate, în timp, aceste impurități și murdăriri vor duce la degradarea și deteriorarea materialelor încălțămintei.

După ce ați spălat perechea de pantofi, trebuie să vă asigurați că aceștia sunt complet uscați înainte de a-i depozita. În caz contrar, umezeala rămasă în pantofi, îi va deteriora și le va reduce durata de viață. Nu trebuie să le așezați pe sau lângă aparate de încălzire pentru a le usca mai repede. Vă recomandăm să uscați mereu pantofii natural.

138094.jpg (47 KB)

Cum să NU depozităm pantofii?

Nu lăsați și nu depozitați niciodată pantofii uzi. După cum am menționat deja, umiditatea este inamicul pantofilor. Așadar, este o idee bună să lăsați pantofii să se usuce complet într-un loc aerisit și uscat înainte de a le pune în șifonier sau dulap. Putem pune silicagel în dulapul de pantofi pentru a reduce umiditatea.

Nu puneți pantofii în pungi de plastic sau în saci de depozitare, deoarece acest lucru va restricționa circulația aerului în dulap. Acest lucru este valabil mai ales pentru pantofii din piele și piele întoarsă, care sunt cel mai greu de uscat dintre toate tipurile de pantofi și au capacitatea de a reține umezeala.

O altă greșeală este să depozitați pantofii unul peste altul, strânși unul lângă altul sau întorși cu talpa în sus.

Din punctul de vedere al spațiului, acest lucru poate părea practic, dar nu este deloc bine pentru pantofi, deoarece aceștia se pot deforma în cazul depozitării prelungite. Acest mod de depozitare este mai potrivit pentru papuci și flip-flops, dar nu și pentru alte tipuri de încălțăminte.

Sfaturi pentru organizarea mai ușoară a pantofilor

Cel mai simplu mod de a face ordine în colecția dvs. de pantofi este să îi împărțiți în funcție de anotimp - primăvară, vară, toamnă, iarnă și, de asemenea, să îi împarți în încălțări de evenimente și casual. Cei dintre dvs. care apreciază o bună organizare pot împărți pantofii în funcție de culori în gamă închisă și colorată.

O idee practică este de a vă depozita pantofii în cutiile lor originale, etichetându-le pe fiecare cu tipul de pantof pe care îl conține.

138091.jpg (64 KB)

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile