Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Idei remarcabile pentru crearea biroului acasă

Indiferent dacă lucrați de acasă sau doriți să aveți un loc unde să citiți, să pictați sau să scrieți, biroul de acasă este locul care să vă inspire fluxul creativității și să vă stimuleze munca.

Dar acest lucru nu este întotdeauna așa. De fapt, birourile la domiciliu pot fi unele dintre cele mai neglijate locuri din casă. Destul de des sunt dezordonate, incomode și nu predispun la concentrare și creativitate.

Dacă și biroul dvs. vă face să îl ignorați și să lucrați în altă parte a casei, nu și  acolo, atunci este timpul să schimbați lucrurile.

Idei remarcabile pentru crearea biroului acasă

10 + 1 idei pentru actualizarea biroului dvs. de acasă sau cum să creați un spațiu de lucru care să vă inspire

Inspirațivă din conceptul Hygge

Nu spunem să vă faceți biroul de acasă prea confortabil, încât să nu aveți dorința să lucrați ci mai degrabă să trageți un pui de somn, dar puteți aduce un plus de confort Hygge. Vopsiți pereții în culori deschise sau neutre, puneți un laminat deschis pe podea

Combinați tonurile deschise cu mobilierul din lemn natural, așezați o lampă de podea frumoasă sau un candelabru elegant. Completați cu verdeață, perne colorate, o pătură moale, așezată casual pe scaun și un covor gros colorat. Agățați pe pereți tablouri preferate sau fotografiile de familie.

Organizați spațiul

Organizarea spațiului este foarte importantă pentru stimularea gândirii creative. Pentru că nu există nimic mai enervant decât să nu poți găsi un dosar, o schiță sau alt document chiar atunci când ai nevoie de el.

Pentru a scăpa de neplăceri inutile, organizați-vă spațiul de lucru astfel încât să fie cât mai confortabil. O regulă nescrisă este că aproape tot ceea ce utilizați în mod regulat în procesul de lucru ar trebui să vă fie la îndemână.

Dacă nu aveți suficient spațiu pe birou, puteți folosi cutii sau coșuri pe care să le așezați lângă birou.

Profitați la maximum de spațiul vertical. Așezați pe peretele liber o bibliotecă elegantă, rafturi deschise sau dulapuri suspendate. Aranjați toate documentele și obiectele, decorați cu verdeață, puneți fotografii de familie sau un accesoriu preferat.

Investiți în confort

Când vine vorba de alegerea mobilierului pentru biroul dvs. de acasă, alegeți întotdeauna să investiți în confort. Este imperativ să găsiți cel mai confortabil scaun de birou și birou posibil, dacă doriți să fiți productivi și să nu terminați lucrul anchilozați și cu dureri de cap.

Înaintea scaunului elegant de designer, alegeți întotdeauna scaunul de birou comod, ergonomic, care să nu forțeze spatele, mijlocul și gâtul. În ceea ce privește biroul, este bine ca acesta să fie confortabil, să aibă spațiu de depozitare și o suprafață mare de lucru.

Și dacă întradevăr lucrați ore lungi, nu veți greși dacă pariați pe un birou care  vă permite să lucrezi atât de pe scaun, cât și în picioare. Da, ați citit corect.

Cercetările moderne arată că pentru persoanele care lucrează ore lungi în poziție șezândă, schimbarea poziției de lucru aduce multe beneficii, inclusiv reducerea durerii la nivelul umerilor, gâtului și spatelui inferior, scăderea tensiunii arteriale și altele.

De asemenea, luați în considerare și investiția într-un suport  pentru picioare, o minge de exerciții fizice pe care o puteți folosi din când în când ca scaun de lucru (foarte confortabilă).

Personalizați-vă spațiul în funcție de interese

Acesta este spațiul dvs., decorați-l după cum doriți. Aveți tablouri preferate, colecționați figurine, avioane sau aveți alt hobby?

Adăugând obiecte preferate la birou vă va face să lucrați cu mai multă dorință și concentrare. Ca să nu mai vorbim că personalizarea biroului dvs. de acasă vă va face să îl simțiți cu adevărat al dumneavoastră.

Alegeți minimalismul

Există un motiv pentru care minimalismul este ales de cei mai de succes oameni din lume. Un spațiu neâncărcat, dotat cu mobilier simplu ca formă într-o paletă de culori neutre ajută la creșterea concentrării, eliberează mintea și dorința de creativitate.

Dacă doriți să nu pierdeți concentrarea, este suficient să vă amenajați biroul de acasă cu un birou simplu, o masă veche din lemn sau pur și simplu puneți un blat sub fereastră. Și dacă completați mobilierul cu un scaun confortabil, covor colorat și ceva verdeață, veți avea un birou minunat la domiciliu, în stil minimalist.

get shine done.jpg (104 KB)

Profitați de spațiile neutilizate

Dacă nu aveți mult spațiu, puțină creativitate nu va fi de prisos. Pentru a vă fi confortabil să lucrați și să vă simțiți comod în micul dvs. birou, trebuie să folosiți fiecare centimetru din cameră.

Profitați de spațiul nefolosit lăsat în colțuri și așezați etajere de la podea până în tavan. Dacă există o fereastră în cameră, așezați mai multe dulapuri în spațiul de sub ea sau aranjați coșuri elegante din răchită în care să depozitați diverse articole de birou și documente.

De asemenea, puteți utiliza colțurile camerei pentru a vă decora biroul cu fotografii, tablouri, diplome sau alte premii câștigate.

Puneți un calendar personal pe perete

Plasarea unui astfel de calendar vă va ajuta să vă planificați mai bine ziua de lucru. Drept urmare, vă veți simți mult mai încrezători și mai relaxați și nu veți rata nici o întâlnire importantă, prezentare sau termen.

Desigur, pentru a se potrivi cu restul mobilierului, puteți oricând să comandați calendarul în stilul mobilierului de birou și pentru vizitatorii externi va arăta mai degrabă ca un decor decât un calendar plictisitor pentru sarcini de lucru.

Concentrați-vă asupra iluminatului

Cel mai bine ar fi ca biroul dvs. să fie situat într-un loc cu multe ferestre prin care să intre multă lumină. Uneori, însă, acest lucru nu este posibil și trebuie să vă puneți la încercare  imaginația.

Amintiți-vă, că uneori veți lucra la biroul de acasă mai mult de 8 ore pe zi și veți avea nevoie de multă lumină. De aceea sfatul nostru este să acordați o atenție deosebită corpurilor de iluminat pe care le veți plasa în cameră.

De exemplu, dacă biroul este mare, este o idee bună să amplasați un candelabru elegant deasupra, care lumineze bine întreaga cameră și să îl combinați cu o lampă de birou sau de podea pentru a o așeza lângă birou. Dacă camera este foarte mică, puteți pune câteva aplice înguste și elegante care să creeze un mediu de lucru calm și confortabil.

Singurul lucru la care trebuie să fiți atenți atunci când alegeți modul de iluminat este tipul de lumină emisă de corpurile de iluminat. Dacă aveți ocazia alegeți lumina albă, deoarece o serie de studii arată că lumina galbenă îi face pe oameni să se simtă obosiți și mai puțin productivi.

Adăugați mai multă verdeață

Când petreceți ore lungi într-un spațiu de lucru limitat, plantele vă vor ajuta să vă simțiți conectați la lumea exterioară. Așadar, completați-vă interiorul cu câteva plante frumoase, verzi.

Puteți așeza ghivecele pe podea, pe pervazul ferestrei, pe un raft în spatele dvs. sau le puteți pune în coșuri de răchită frumoase pentru a le atârna pe pereți, sau oriunde, nu are importanță.

Important este că, cu plante, biroul dvs. va arăta mult mai elegant, plăcut și primitor. Și vă veți bucura să lucrați într-un astfel de mediu.

Dacă aveți suficient spațiu, completați-l cu mobilier confortabil

Nu, nu este vorba despre umplerea camerei cu bucăți vechi de biblioteci, fotolii pe care nu le mai folosiți sau alt mobilier pentru care nu găsiți spațiu.

Dar dacă aveți mai mult spațiu în biroul de acasă, puteți crea un loc mic pentru relaxare sau un loc unde să viziteze clienții.

Este suficient să plasați unul sau două taburete, un puf sau un fotoliu elegant, o măsuță de cafea într-unul din colțurile biroului și veți avea un loc confortabil pentru relaxare. Totuși,  după atâta trudă merită și un pic de odihnă, nu?

 notebook.jpg (78 KB)

Nu vă fie teamă să combinați stilurile

După cum am menționat deja de mai multe ori, acesta este spațiul dvs. și trebuie să corespundă condițiilor dvs.. Așadar, fiți îndrăzneți și încercați să combinați mobilierul vechi cu cel nou, stiluri diferite, chiar și culori. Important este că spațiul în care veți lucra să fie comod și confortabil pentru dvs. personal.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile