15% reducere la tot mobilierul folosind codul EXPEDO15

Jocuri de design: Deveniți designer acasă

Ai timp liber, ai un hobby al tău sau ai de gând să-ți remodelezi apartamentul? Oricum ar fi, vă prezentam câteva sfaturi despre jocurile de design. În mediul online, îți poți îndeplini imediat visul, pe care îl poți realiza apoi cu ușurință în realitate. Reconstruiți, schimbați culorile peretilor și a podelelor sau începeți să creați de la început.

Jocuri de design: Deveniți designer acasă

Din jocuri simple cu control ușor și grafică frumoasă, cu siguranță o vei alege pe cea care ți se potrivește. Toate cele 4 titluri sunt potrivite pentru telefoanele mobile, de asemenea, puteți juca unul dintre ele online pe computer. Imaginați-vă o bucătărie, un living sau un dormitor.

Renovarea casei Flipper House, joc de simulare

Deveniți designer de interior sau începeți propria companie pentru reparații și constructii. Joc pentru telefoane mobile House Flipper este un joc gratuit pentru un singur jucător. Bucură-te de o nouă aventură în care personajele colorate principale te vor ghida. Simulatorul House Flipper oferă diverse locuri și case pentru renovare, reconstrucție și curățare.

Pe măsură ce progresați în joc, nivelul și numărul de instrumente vor crește, de asemenea. Puteți debloca articole noi pentru moneda Flipcouiny sau bani reali. Puteți obține flipcoins pentru comenzi și vânzarea unei case renovate. Bucură-te de momente de odihnă și relaxare cu un nou joc distractiv care te va cuprinde.

Dream Home: Design & Makeover

Visezi la o nouă casă pe care ți-o proiectezi exact după ideile tale? Dream Home - Jocul Design & Makeover vă va ajuta să vă atingeți obiectivul visat. Veți folosi un număr nelimitat de camere, un aspect actualizat constant al caselor și camerelor și diverse decorațiuni sau mobilier ca nou designer de interior.

Grafica modernă, elaborarea perfectă și culorile bogate vă vor însoți pe tot parcursul jocului. În acest proces, treceți prin mai multe niveluri și efectuați diverse sarcini, pentru care obțineți bani fictivi. Arătați-vă abilitățile de design și bucurați-vă de renovare acum pe telefonul dvs. mobil.

2 game.jpg (193 KB)

Home Design: Amazing Interiors

Interioare unice, dar și exterioare excepționale. În jocul Home Design: Amazing Interiors vă permite să proiectați spații. Puteți renova și construi case noi și puteți urma întregul proces pas cu pas. Veți învăța să amenajați camerele cu mobilier la modă, să lucrați cu culori, modele sau iluminat.

Descoperiți secretele designului cu un joc mobil gratuit. Cu toate acestea, unele articole de joc pot fi achiziționate pe bani reali. Găsiți-vă stilul și rearanjați interiorul și exteriorul la perfecțiune.

3 game.jpg (268 KB)

The Tenants

Jocul online pe computer The Tenants oferă multe opțiuni și o gamă largă de conținut care vă va distra ore în șir. Deveniți proprietarul casei, închiriați-o sau reamenajați-o. Până la 15 evenimente diferite care se pot întâmpla, multe proprietăți și aproape 550 de piese de mobilier diferite și 64 de modele de podea și culori de pereți.

Sistemul de recompensă este setat pe baza progresului jocului, datorită căruia oferta dvs. de articole se va extinde. Grafica simplă și funcționarea ușoară vor captiva chiar și jucătorii casual de jocuri pe computer.

RECOMANDĂM: Când jucați jocuri, nu uitați de un scaun de calitate și o masă de joc.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile