Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Locuință în stil scandinav: În prim-plan se află materialele naturale și în culori calde, deschise

Locuința în stil scandinav se bucură de popularitate atât în rândul apartamentelor pentru familii, cât și a celor pentru persoanele tinere. Trendul vine din Suedia, care este completat și inspirat de stilul danez și finlandez.

Locuință în stil scandinav: În prim-plan se află materialele naturale și în culori calde, deschise

Locuitorii Scandinaviei  au nevoie de mai multă căldură, lumină și confort în zilele geroase. De aceea, stilul nordic se caracterizează printr-o implicare a elementelor naturii prin  intermediul culorilor deschise și a accesoriilor din lemn, metal și piatră.

Spațiu amenajat într-un mod cât mai aerisit

Pentru ca încăperea să aibă o notă nordică, este necesar să aveți pereți luminoși, ferestre mari, de preferință fără perdele, astfel încât să pătrundă cât mai multă lumină. În încăperile mai puțin vitrate, lumina naturală poate fi înlocuită de lămpi, lampadare sau lustre de mari dimensiuni. În același timp, acestea pot servi drept accesorii utile în spațiile goale.

Spațiile întunecate sau mici sunt perfect iluminate de podele din lemn în culori cenușii. Unora le place parchetul din lemn, alții preferă o podeaua solidă în nuanțe de gri deschis, închis sau alb.

minh-pham-OtXADkUh3-I-unsplash.jpg (133 KB)

Camera de zi scandinavă

După am menționat deja, locuitorii din această zonă au o relație strânsă cu natura. Prin urmare, plantele de apartament nu ar trebui să lipsească din camera de zi. Foarte populare sunt stativele suspendate pentru ghivecele de flori realizate manual, care conferă camerei o senzație de prospețime și verdeață. În loc de stative, sunt folosite și suporturi, polițe și rafturi din lemn. Rafturile sunt deosebit de utile pentru dumneavoastră întrucât le puteți utiliza cu ușurință ca spații de depozitare pentru cărți, lumânări și alte mărunțișuri.

Din camera de zi în stil scandinav nu trebuie să lipsească colțarul sau fotoliile în culori neutre sau vii, în ton cu gusturile dumneavoastră. Măsuța de cafea din metal sau cu efect de beton adaugă o notă elegantă întregului spațiu. Vazele și pernele în culori pastelate vor completa aspectul întregului interior.

plant-2628551__340.jpg (24 KB)                                     pexels-huy-phan-2826787.jpg (390 KB)

devon-janse-van-rensburg-QPIufwzV9Hw-unsplash.jpg (258 KB)

Simplitate nordică în dormitor

Stilul nordic este caracterizat de cuvinte, precum confort, simplitate și puritate. În dormitor nu trebuie să lipsească un pat din lemn, metal sau din diverse materiale naturale, cu o tăblie masivă înaltă. Un covor mai mic va face întreaga cameră confortabilă. Nordicii folosesc covoare cu modele colorate și cu forme abstracte care completează conceptul de varietate subtilă. O parte integrantă a stilului o constituie spațiile de depozitare sub formă de rafturi, comode sau noptiere.

sonnie-hiles-DhFHtkECn7Q-unsplash.jpg (570 KB)                           veronika-jorjobert-Kc8VsOPj4cY-unsplash.jpg (506 KB)

pexels-cottonbro-5853195.jpg (102 KB)

RECOMANDĂRI:    Puteți completa interiorul în stil scandinav cu oglinzi care creează impresia de spațiu. În oferta noastră veți găsi, de asemenea, mai multe tipuri și dimensiuni de oglinzi.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile