Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Mobilăm un apartament mic: cum să mobilati o mica baie?

Markéta Etrychová
2.2.2021

Mobilați sau renovați o baie mică și vă gândiți cum să profitați la maximum de tot spațiul? Vă spunem câteva sfaturi despre cum să rezolvați și cel mai mic spațiu pentru satisfacția dvs.

Mobilăm un apartament mic: cum să mobilati o mica baie?

Chiar și într-o baie mică poți avea tot ce ai nevoie. Este important să folosiți fiecare centimetru și să vă jucați cu culori, lumină și oglinzi. Inspiră-te.

Cada sau duș?

Nu vrei să renunți la cadă, iar dușul suplimentar nu se va potrivi în baia ta? Soluția ideală este o cadă cu ecran fix, care poate fi folosită și pentru dușul obișnuit.

Atunci când alegeți între o cada și un duș, este necesar să vă gândiți la mai multe lucruri. Astăzi însă se fabrica dimensiuni și forme atipice ale căzilor, care se potrivesc perfect în orice baie.

Căzile inferioare speciale cu scaun și balustrade sunt potrivite pentru persoanele în vârstă. Cada poate fi înlocuită de un duș fără bariere, cu un covor și un scaun antiderapant.

Dacă nu o cada lunga, atunci dușul este potrivit pentru dvs. Colțurile nu trebuie să aibă doar un plan pătrat, există și dreptunghiuri spațioase. Când alegeți, gândiți-vă la deschiderea ușii. Pentru o baie mică, alegeți să deschideți spre interior.

photo-1521783593447-5702b9bfd267.jpg (105 KB)

Toaletă în baie?

Tendintele din ultimii ani sunt băile conectate la toaletă. În general, această conexiune este recomandată numai dacă locuiesc maximum două persoane. Pentru o familie tradițională de patru sau trei, este mai bine să separați toaleta de restul băii.

Cu toate acestea, dacă doriți o toaletă în baie, o puteți separa optic cu o ușă glisantă, un perete de sticlă sau cu pereți despărțitori.

Mașina de spălat aparține în baie?

Într-un apartament mic 1 + KK sau 2 + KK fără coridor și cameră tehnică, probabil că nu există altă opțiune pentru depozitarea unei mașini de spălat. Dacă soluția tehnică a apartamentului o permite, depozitați mașina de spălat într-un depozit, garderobă sau bucătărie. Baia vă va oferi mai mult spațiu pentru depozitarea lucrurilor.

Există un număr inepuizabil de tipuri de mașini de spălat pe piață, inclusiv uscătoare.

Cum să mărești spațiul?

Chiar și o baie mică poate face o mare impresie. Joacă-te cu lumina, oglinzile și culorile.

Lumina mărește optic spațiul. Bineînțeles, lumina naturală de la fereastră este ideală. Dar va fi ușor înlocuit de puncte sau benzi de lumina de pe dulapuri.

O singură oglindă pentru baie? Nu. Întregul perete poate fi ușor oglindit, ceea ce mărește și luminează spațiul. Ușa de sticlă de lângă duș este, de asemenea, un accesoriu ideal.

Culorile deschise dau o impresie caldă și extind optic spațiul. Prin urmare, alegeți tonuri destul de subtile pentru o baie mică. Nu trebuie să fie doar alb. Arată grozav culoarea gri, crem sau maro.

Cum cream spațiul de stocare?

Nu există niciodată suficient spațiu de stocare. Nici nu trebuie să renunți la ea într-o baie mică. Un truc simplu este dulapurile înalte până la tavan, sub chiuvetă sau deasupra mașinii de spălat.

Puteți alege dintre seturi întregi în culori deschise. Veți evita combinația complicată de piese și culori individuale. Inspiră-te de la noi.

1.jpg (203 KB)2.jpg (170 KB) 3.jpg (237 KB) 4.jpg (180 KB)

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile