15% reducere la tot mobilierul folosind codul EXPEDO15

Mobilier de grădină: Știți pe care să o alegeți?

Căutați mobilier de exterior pentru terasa sau balconul dumneavoastră? Odată cu primele zile de primăvară, este momentul potrivit pentru a cumpăra scaune noi. Vă vom spune la ce să fiți atenți și ce să alegeți. Inspirati-va și alegeti cu noi. Bucurați-vă de zilele însorite pe noua mobilă de grădină alături de familie și prieteni.

Mobilier de grădină: Știți pe care să o alegeți?

Mobilier de exterior pentru mese vs. Scaune

Cunoașteți principala diferență între termenii de mai sus? Mobilierul de grădină pentru luat masa arată similar cu un set clasic de sufragerie. Acesta este format dintr-o masă de luat masa, scaune sau fotolii.

În timp ce mobilierul de grădină cu scaune, după cum sugerează și numele, imită un set de canapele. Aceasta este adesea însoțită de o măsuță joasă de cafea din același material ca și canapeaua.

RO.png (82 KB)

DIMENSIUNE

Înainte de a cumpăra, măsurați cu atenție spațiul în care doriți să amplasați noul mobilier. Dacă alegeți o piesă pentru balcon, gândiți-vă la un spațiu suficient pentru a vă mișca. În acest caz, sunt populare seturile care constau din 2 scaune și o masă mică.

Un parametru important este numărul suficient de locuri pe scaune. Dacă sunteți în căutarea de scaune în aer liber pentru o familie numeroasă sau pentru întâlniri regulate cu prietenii, noua dvs. mobilă ar trebui să ofere minimum 6 locuri. Ideal ar fi o masă spațioasă, la care să se poată așeza cu ușurință toți oaspeții.

142461.jpg (57 KB)

LOCALIZARE

Vă recomandăm să așezați mobilierul de grădină pe o suprafață pavată și nivelată. Siguranța și stabilitatea sunt primordiale. Dacă aveți o pergolă, aceasta este alegerea evidentă. Adăugați pur și simplu o marchiză sau un parasolar pentru a oferi o umbră plăcută chiar și în zilele toride.

O alternativă potrivită este un spațiu sub un copac. Copacul va acționa ca o umbră naturală și va crea o atmosferă relaxantă. Dacă puteți, amplasați mobilierul cât mai departe de drum sau de potecă, astfel încât zgomotul din jur să nu deranjeze grădina.

142597.jpg (228 KB)

CULOARE ȘI STIL

Stilul ar trebui să corespundă cu aspectul general al împrejurimilor. Alegeți mobilier diferit pentru cabana și mobilier diferit pentru terasa noii clădiri. Dar, bineînțeles, depinde întotdeauna de gustul și nevoile dumneavoastră. Funcționalitatea ar trebui să fie pe primul loc.

În acest an, optați pentru culori naturale sau pastelate, pe care le puteți completa cu elemente mai puternice, sub formă de perne sau perne.

MATERIAL

Ratan

Tendința din acest an este, fără îndoială, rattanul. Indiferent dacă este natural sau artificial. Mobilierul din ratan este rezistent la umiditate, flexibil și respirabil. Mobilierul din rattan artificial poate fi lăsat pe terasă pe timp de ploaie. Rattanul este, de asemenea, ușor de întreținut și veți aprecia greutatea sa redusă. Acesta este adesea combinat cu lemn masiv sau metal.

142460.jpg (73 KB)

Lemn masiv

Un clasic care nu îmbătrânește niciodată. Mobilierul din lemn a fost popular de câțiva ani. Produsele necesită o întreținere periodică sub forma unei șlefuiri ușoare și a unui strat de protecție. Gama de mobilier de grădină din lemn masiv este largă. Vă recomandăm să adăugați perne moi pentru scaune.

Mobilierul din paleți este o opțiune. Citiți instrucțiunile de bricolaj. Faceti-va o canapea din paleți și completati-o cu perne pufoase și moi.

136433.jpg (190 KB)

Plastic

Avantajul mobilierului de grădină de plastic este un preț de achiziție mai mic și o greutate redusă. Plasticul este ușor de întreținut; un dezavantaj minor este decolorarea culorilor în lumina directă a soarelui. Piesele mai scumpe de mobilier din plastic sunt fabricate din plastic dur, uneori în combinație cu rattan artificial.

Metal

Pentru unii, rece și impersonal. Mobilierul din metal va rezista chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Avantajele metalului sunt durata de viață lungă, întreținerea ușoară și durabilitatea. Scaunele metalice pliabile sunt populare pe balcoane și pe terase mici. Mobilierul metalic este cel mai adesea combinat cu lemnul.

142982.jpg (51 KB)

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile