Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Mobilier pentru balcon – creați-vă o oază de liniște

Vara bate la ușă, împreună cu serile sale plăcute și calde. Ce poate fi mai bine decât serile petrecute cu un pahar în mână, uitându-te la orașul care se profilează pe cerul nopții și ale sale lumini? Ce să mai, știm cu toții, balconul este un spațiu foarte apreciat la un apartament. Doriți mobilarea unui astfel de spațiu, transformarea sa într-o oază de liniște și relaxare? Iată câteva sfaturi, asupra cărora considerăm că este important să vă concentrați atunci când alegeți mobilierul pentru balcon.

Mobilier pentru balcon – creați-vă o oază de liniște

Rezistență la intemperiile vremii

Bineînțeles, ceea ce face plăcere ochiului va crește gradul de liniște și relaxare. Înțelegem că designul este foarte important în alegerea oricărui tip de mobilier. Concentrați-vă însă și pe executarea acestuia, pe calitatea prelucrării. Materialele ar trebui să fie suficient de rezistente ca să facă față razelor solare pe parcursul zilei, ploilor și vântului ce poate deteriora mobilierul. Acesta trebuie să reziste la toate intemperiile, și să reziste bine.

Un set calitativ pentru balcon poate să vă țină câțiva ani la rând. Unul dintre materialele preferate pentru mobilierul de balcon este aluminiul, din care sunt fabricate atât scaunele cât și mesele unor astfel de seturi. De asemenea, dacă preferați stilul clasic, mobilierul din lemn este alegerea ideală. Unul dintre lucrurile cele mai importante în alegerea unui mobilier din lemn este materialul utilizat și finisarea suprafeței acestuia. Singurul care va rezista cu adevărat în timp, care nu își va schimba forma și nu se va decolora, rezistând în același timp la umiditate, este lemnul de calitate, de esență tare.

133855.jpg (203 KB)

Trendy polirattan – ați auzit despre acest material?

Pe lângă lemnul tradițional și aluminiul, există și polirattanul. Acesta, cu aspectul său de nuiele, se aseamănă cu rattanul natural. Însă caracteristicile lui sunt destul de diferite.

 

Polirattanul sau rattanul artificial este un material modern. Se numără printre preferatul multora atunci când este vorba de mobilierul de grădină. Motivele pentru această preferință sunt destul de numeroase. Printre avantajele principale ale polirattanului enumeră în special:

  • rezistența mare a materialului, flexibilitatea acestuia
  • rezistența la radiațiile solare directe, la ploaie, vânt și oscilațiile temperaturii
  • caracterul menajant față de mediu, poate fi reciclat în proporție de până la 100%
  • confort excepțional, aspect elegant.

Folosiți-vă creativitatea în alegerea mobilierului pentru balcon

Atunci când mobilați orice spațiu exterior, vă recomandăm să dați frâu liber creativității dumneavoastră. Dacă spațiul pe balcon vă permite acest lucru, puteți folosi paleți pentru a crea o canapea sau fotolii. Mobilierul realizat din paleți din lemn, dacă este realizat inteligent și corect, poate îndeplini toate cerințele în ceea ce privește rezistența, funcționalitatea și confortul. În plus, poate fi o piesă de mobilier absolut splendidă.

Pe orice tip de balcon, canapeaua din paleți va ieși în evidență, va fi piesa centrală a oazei dvs. de liniște. Iar fabricarea unei asemenea canapele nu este deloc dificilă. Trebuie doar să aveți puțină îndemânare. Știți cum se fabrică o astfel de canapea?

Dacă doriți să obțineți un confort sporit, tot ce trebuie să faceți este să o dotați cu perne speciale pentru paleți. Deși poate nu ați auzit de așa ceva până acum, credeți-ne, oferta este foarte largă iar materialele și culorile din care puteți alege vă vor surprinde. Seturile de perne pentru paleți au tapiseria fabricată dintr-un material extrem de rezistent, țesut, unele huse sunt chiar hidrofuge.

136622i.jpg (245 KB)

Confortul este principala dvs. grijă

Eleganța mobilierului este un aspect important. Însă poate chiar și mai important este confortul oferit de acesta. Până la urmă, balconul trebuie să fie o oază de relaxare. Aici este locul unde doriți să vă destindeți și să vă bucurați în liniște de momentele plăcute ale serii. Unul dintre aspectele importante asupra cărora vă recomandăm să vă concentrați este alegerea unei tapițerii de calitate, pentru mobilierul din spații exterioare. Iar în cazul în care nu doriți să alergați pe balcon să ascundeți pernele la fiecare furtună de vară, atunci este cazul să aveți în vedere materiale care se usucă ușor și care rezistă umidității crescute. Cu siguranță nimeni nu își dorește să stea pe niște perne mucegăite și urât mirositoare.

pexels-photo-1230665.jpeg (216 KB)

Rezumat și concluzii – 5 reguli pentru mobilarea balconului

  1. Măsurați întâi cu atenție balconul. Alegeți apoi tipul de mobilier și stilul în care doriți să mobilați balconul.
  2. Alegeți materiale de calitate ce au o rezistență ridicată împotriva intemperiilor vremii.
  3. Dați prioritate materialelor ușor de întreținut, ce pot fi ușor spălate.
  4. Nu omiteți decorațiunile, acestea sunt cele ce adaugă un plus de personalitate oazei dvs.
  5. Și, în special – gândiți-vă la confortul dumneavoastră și creați-vă pe balcon oaza de liniște la care ați visat întotdeauna!
Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile