Lichidare uriașă a depozitului. Totul trebuie să dispară!

Noutăți în mobilierul de baie

Michaela Štěpánková
16.5.2024

Baia mobilată cu mobilier practic și de calitate va deveni o completare a oricărei case. Pe site-ul nostru veți găsi o selecție variată de mobilier de baie. Fie că este vorba de dulapuri suspendate sau de dulap sub chiuvetă, cu posibilitatea de a achiziționa o chiuvetă, un robinet și un sifon.

Noutăți în mobilierul de baie

1.      Dulap de baie sub chiuvetă LOREL

Dulapul de sub chiuvetă LOREL impresionează de la prima vedere cu designul său modern și elegant. Este fabricat din material de înaltă calitate, rezistent la deteriorare și umiditate. Sertarul este decorat cu imaginație și oferă mult spațiu de depozitare. Împreună cu dulapul poate fi achiziționată o chiuvetă, care include un sifon și un robinet.

LOREL.jpg (89 KB)

2.      Set de baie WOTANA

Setul este realizat din material de calitate, rezistent la umiditate și deteriorări mecanice, într-o combinație în decor din lemn de stejar wotan cu negru elegant.  Dulapul suspendat are șase rafturi, dintre care trei sunt ascunse în spatele ușii, iar dulapul de sub chiuvetă are un sertar. De asemenea, poate fi achiziționat inclusiv chiuveta, baterie și sifonul.

De asemenea, este posibilă achiziționarea variantei WOTONA 2, în care pachetul include două dulapuri suspendate și un dulap sub chiuvetă.

WOTANA.jpg (141 KB)

3.      Dulap de baie sub chiuvetă DAKARI

Dulap DAKARI cu cant ABS, care protejează împotriva deteriorărilor mecanice și a umidității. Dulapul oferă un spațiu de depozitare amplu sub forma a două sertare cu fronturi frumos decorate, completate de mânere înguste în două opțiuni de culoare. De asemenea, puteți alege dintre două lățimi diferite ale dulapului. De asemenea, vă puteți completa baia cu dulapul de baie suspendat DAKARI corespunzător.

DAKARI.jpg (70 KB)

4.      Set de baie SELAH

Setul de baie SELAH este fabricat din material de înaltă calitate și are cant ABS care protejează împotriva deteriorării și a umidității. Setul oferă mult spațiu de depozitare. Dulapul suspendat are trei rafturi deschise, trei rafturi ascunse în spatele ușii, iar dulapul de sub chiuvetă are două sertare. Există posibilitatea de a alege între două culori în combinație cu finisajul din lemn - stejar lefkas.

Întregul set include două dulapuri suspendate și un dulap sub chiuvetă, cu posibilitatea de a achiziționa inclusiv chiuveta, robinetul și sifonul.

SELAH.jpg (97 KB)

SFAT: Dacă alegeți mobilier de baie suspendat, acesta face ca baia să fie vizual mai mare și este ușor de menținut curat dedesubt.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile