LIVRARE și RIDICARE LA ETAJ GRATIS la comenzile plasate în perioada 10.04- 21.4. la tot | Cumpărați ACUM!

Oferte de top pentru canapele de la Expedo

16.12.2020

Cu toții suntem de acord că livingul este locul în care petrecem cel mai mult timp cu familia și prietenii. Canapeaua este cea care ocupă locul central într-un living. Prin urmare, alegerea unei canapele pentru living este importantă și  trebuie făcută în funcție de anumiți factori

Oferte de top pentru canapele de la Expedo

Alegerea unei canapele pentru living nu este întotdeauna ușoară, având în vedere varietatea de opțiuni. Canapeaua din living trebuie să aibă un design adaptat la preferințele dumneavoastră personale și  ale celor dragi și să reflecte personalitatea dumneavostră.

În același timp, aceasta trebuie să asigure un nivel ridicat de confort pentru a vă permite să vă odihniți liniștit și excelent la sfârșitul zilei.

b.jpg (710 KB)

Canapeaua pentru living este una dintre cele mai importante piese de mobilier, atât pentru casă cât și pentru birou. Piața de mobilier oferă diferite tipuri de canapele, și pentru a face alegerea corectă este recomandat să se ia în considerare anumite lucruri. Șezutul și  spătarele sunt detalii importante ale unei canapele.

Spătarul canapelei trebuie să asigure un suport excelent coloanei vertebrale în poziția șezut, iar șezutul trebuie să fie suficient de adânc pentru a oferi nivelul necesar de confort.

Structura canapelei ar trebui să fie făcută din lemn rezistent și laminat. Tapițeria trebuie să fie realizată din țesături de înaltă calitate și piele, cusute ferm și precis, iar pernele - din spumă poliuretanică de calitate.

c.jpg (310 KB)

Tipuri de canapele

Canapea cu spațiu de depozitare

Dacă sunteți în căutarea unei canapele pentru living sau pentru camera de zi de dimensiuni mici, canapele cu spațiu de depozitare sunt o opțiune excelentă pentru dvs. Acestea se disting printr-o serie de avantaje față de alte mobiliere de living.

Acest tip de canapele combina mai multe calități, în același timp:

  • design modern
  • confort
  • funcționalitate

Canapelele cu spațiu de depozitare pot fi combinate cu diferite tipuri de mobilier în aceeași cameră. Există mai mulți factori care, dacă îi urmați, puteți face mai ușoară alegerea mobilierului pentru living și să luați decizia corectă.

Canapelele cu spațiu de depozitare, în plus față de caracterul practic, oferă și un design atractiv. Cel din urmă face ca acestea să fie cea mai bună alegere pentru orice living sau birou. Dacă sunteți în căutarea unei canapele de calitate, comodă, confortabilă și la un preț accesibil, canapelele cu spații de depozitare sunt o opțiune excelentă.

d.jpg (137 KB)

Atunci când alegeți o canapea cu spațiu de depozitare, este important să alegeți un astfel de model care se potrivește bine cu restul interiorului camerei, în funcție de culoare și design.

Prin alegerea unei canapele cu spațiu de depozitare, garantați o utilizare eficientă a spațiului din living. Datorită compartimentelor de depozitare pe care le oferă acest tip de canapele, veți avea întotdeauna o cameră ordonată.

 

Sertarele de depozitare nu sunt vizibile, ceea ce vă ajută să stocați în mod convenabil și practic diverse articole într-un singur loc, cum ar fi pături, haine, jucării ale copiilor.

Acestea oferă suficient spațiu pentru depozitarea hainelor de iarnă și de vară. Această opțiune transformă canapelele cu spațiu de depozitare într-o opțiune ideală pentru cei care nu au suficient spațiu în living pentru dulapuri.

Canapelele cu spațiu de depozitare cu siguranță economisesc timp atunci când faceți ordine în living. Cu acest tip de canapea, nu  trebuie să vă mai faceți griji atunci când așteptați oaspeți iar camera este dezordonată.

e.jpg (205 KB)

Sertarele de depozitare ale acestui tip de canapea se deschid ușor și rapid și vă ajută să aranjați camera de zi în câteva minute. Puteți cu ușurință, dintr-o singură mișcare să introduceți sau să scoateți lucrurile din sertarele de depozitare ale canapelei.

Canapelele cu spațiu de depozitare sunt o opțiune excelentă pentru situațiile în care vă vin oaspeți neașteptați. Acest tip de canapea poate deveni în câteva secunde un pat confortabil, atunci când canapeaua este extensibilă.

Canapea extensibilă

Canapelele extensibile din living sunt o alegere excelentă pentru spațiile mici. Ele sunt caracterizate printr-un nivel ridicat de confort, design practic și multifuncționalitate.

Acestea sunt potrivite pentru maximizarea eficientizării spațiului liber din cameră. Canapelele extensibile oferă un număr mai mare de locuri și spațiu suplimentar de odihnă și somn.

f.jpg (155 KB)

Canapelele extensibile se oferă în câteva variante:

Stilul clasic

Dotate cu saltea, asezată pe o ramă metalică, situată în interiorul canapelei.

In forma de  U  

g.jpg (269 KB)

Alungite colțurile din stânga și dreapta.

Canapea în formă de U

Canapeaua în formă de U este potrivită pentru camerele de zi mai mari. Este unul dintre cele mai populare și la modă modele de canapea. Se caracterizează printr-un design elegant, care se combină cu diferite tipuri de interior, oferind confort și relaxare.

h.jpg (616 KB)

Forma de U a acestei canapele o face versatilă, deoarece poate fi așezată oriunde în cameră în funcție de preferințele dvs. Indiferent unde vă decideți să o așezați, canapeaua în formă de U va oferi întotdeauna camerei un aspect elegant.

Canapelele în formă de U au de la 3 până la 5 locuri în mijloc, cu brațe exterioare ce pot fi folosite ca locuri suplimentare.

Datorită capacității sale de mai multe locuri, canapeaua în formă de U vă oferă posibilitatea de a vă petrece timpul liber confortabil cu familia și prietenii.

Acest tip de canapea poate fi combinat perfect cu o măsuță de cafea, deoarece forma sa curbată înconjoară măsuța de cafea și oferă confort celor care stau pe canapea.

Acest tip de canapea este prevăzut cu un mecanism de extensie care transformă canapeaua într-un pat dublu confortabil. În acest fel, puteți fi siguri că aveți loc să găzduiți oricând oaspeții care vă sosesc neașteptat.

Canapelele în formă de U oferă, de asemenea și spațiu suficient de depozitare. Acestea au compartimente speciale ușor accesibile, care se deschid cu ușurință, iar în ele puteți stoca diferite lucruri de la lenjerie de pat, haine, haine pentru copii, care vă vor fi întotdeauna la îndemână. De asemenea, au perne confortabile din spumă de înaltă calitate.

i.jpg (172 KB)

Canapea în formă de L

Canapelele în formă de L sunt potrivite atât pentru livinguri mici cât și pentru camere mai spațioase. Acestea oferă spațiu și confort maxim.

Design-ul lor se caracterizează printr-o neglijență elegantă, deoarece canapelele în formă de L sunt elegante, și  în același timp practice și pot fi combinate cu interioare diferite.

Canapelele în formă de L oferă utilizarea eficientă a spațiului. Acestea au un braț suplimentar (colț), care poate fi folosit ca zonă de relaxare sau pat, și oferă, de asemenea, spațiu suplimentar de depozitare.

Canapelele de acest tip au și un mecanism de extensie, care le  transformă în paturi largi și confortabile.

Sfaturi despre cum să alegem o canapea

j.jpg (226 KB)

Calitate

Când vine vorba de canapea pentru living, calitatea este cea care contează întotdeauna. Alegeți o canapea de living de calitate superioară.

Tipul de materiale

Când alegeți o canapea este important ca aceasta să fie executată din materiale de înaltă calitate și cu structuri din lemn masiv.

Design

Alegerea corectă a canapelei pentru living ar trebui să fie dictată de preferințele personale cu privire la funcționalitate și stil. Tendințele 

modei în mobilierul de casă se concentrează în principal pe open space, unde canapeaua ocupă locul central.

Pentru livingurile mici, se încadrează cel mai bine canapelele cu orientare stânga sau dreapta și colțare extensibile.

Seturile de canapele de living, care se compun din mai multe elemente, sunt potrivite pentru camere de dimensiuni mari. Ele se compun cel mai des din fotoliu, canapea, taburet.

O opțiune interesantă pentru living  sunt canapelele în formă de U, care au un design non-standard. Acestea au un număr mai mare de locuri și spațiu de depozitare care vă va oferi confort și practicitate în viața de zi cu zi.

k.jpg (289 KB)

În ceea ce privește design-ul canapelei din sufragerie, puteți alege dintr-o varietate de stiluri.

Spațiu disponibil

 

În alegerea canapelei pentru living ar trebui să țineți cont de cât spațiu aveți pentru mobilier. Este important ca în camera de living în care veți așeza canapeaua să aveți o suprafață suficient de mare pentru dimensiunile ei.

În acest scop, este necesar să fie măsurată  înainte locuința și să se facă un plan pentru amplasarea mobilierului în living și celelalte spații.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile