Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Relaxare pe balcon: Un balcon plăcut în doar 5 pași

Câteodată aveți impresia că balconul dvs. este un depozit sau o spălătorie, unde doar întindeți rufe și depozitați obiecte de care nu vreți să vă împiedicați prin casă? Poate fi și altfel, chiar și câțiva metri pot arăta uimitor. Creați un spațiu propriu, pentru relaxare, unde puteți săpa de grijile zilnice și unde vă puteți regăsi echilibrul. Puteți avea la îndemână balconul sau terasa ideală. Iată cum puteți reuși, urmând doar 5 pași simpli.

Relaxare pe balcon: Un balcon plăcut în doar 5 pași

Pasul 1: Urmați-vă stilul preferat

Primul pas ar fi să încercați să vizualizați cum ar trebui să arate balconul ideal, după dvs. Preferați agreabilul stil boho sau poate sunteți printre fanii stilului scandinav modern? Poate că vreți o scăpare din jungla urbană, vreți ca atunci când intrați în balcon să vă simțiți ca în mijlocul naturii. Sau pur și simplu că doriți un balcon modern, ușor de întreținut? Indiferent de decizia dumneavoastră, alegerea stilului este foarte importantă. Prin acest prim pas, locul va căpăta un spațiul vizual bine definit, iar dvs. o idee despre cum va fi noua oază.

Pasul 2: Începeți cu podeaua

O pardoseală nouă poate întotdeauna să facă minuni. Încercați inlocuirea plăcilor de gresie comuniste cu plăci din lemn, speciale pentru balcon. Plăcile WPC speciale fabricate din lemn și plastic sunt soluția ideală. Un avantaj al acestui tip de podea este, pe lângă aspectul său plăcut, și faptul că face podeaua să arate mai caldă din punct de vedere emoțional. În plus, materialul WPC se poate măsura prin rezistența sa cu cele mai de calitate podele de lemn.

Peste podeaua din lemn puteți cu ușutință așeza covoare decorative, dintr-o singură bucată. Veți rămâne plăcut impresionată de aspectul plăcut pe care l-ați recâștigat pentru balconul dvs. în doar câtiva pași și fără o investiție care să vă lase faliți.

218522.jpg (56 KB)

Pasul 3: Mobilierul de balcon calitativ, cea mai importantă parte

În cazul alegerii mobilierului de balcon, nu uitați că este foarte important să vă axați pe calitatea materialelor folosite. Mobilierul de exterior va fi expus zilnic la lumina soarelui, la vânt și, de multe ori, și la ploaie. Printre materialele preferate și recomandate pentru acest tip de mobilier se numără lemnul, plasticul, polirattanul sau aluminiul.

Indiferent de materialul ales, nu uitați detaliile. Încercați să accesorizați mobilierul din palet sau micuța canapea cu perne decorative. Husele pentru pernele de paleți sunt adesea fabricate din materiale rezistente hidrofuge. Așadar, micile ploi calde de vară nu vă vor speria, în cazul în care aveți un balcon deschis. De asemenea, pledurile călduroare sunt soluția ideală pentru serile petrecute pe balcon.

În cazul balcoanelor acoperite, păi ce să mai, acestea pot fi transformate aproape într-un al doilea living. Puteți aici așeza, fără nici un fel de grijă față de intemperiile vremii, un fotoliu tapițat, perfect pentru relaxare a după o zi lungă.

pexels-photo-5554796.jpeg (326 KB)

Pasul 4: Nici un pas fără umbra atât de necesară

În zilele toride de vară, care la noi sunt destul de dese, nu vă veți putea lipsi de umbra atât de necesară. Aveți câteva variante rapide la dispoziție. Puteți opta pentru clasica umbrelă de soare. Cel mai mare avantaj al acesteia îl reprezintă posibilitatea de a fi mutată oriunde, în funcție de nevoie și de poziția soarelui.

O soluție mai puțin estetică o reprezintă prelata de soare. Tot ce trebuie să faceți este să o fixați pe un perete al balconului sau pe balustrada acestuia. Acesta vă va asigura nu numai umbra mult dorită, dar și un pic de intimitate, mai ales în cazul balcoanelor aflate la etaje mai mici. Însă poate cea mai confortabilă opțiune pentru a vă ascunde de soare o reprezintă marchiza pentru balcon. Acesta oferă protecție și împotriva ploilor, nu numai împotriva soarelui, ceea ce vă permite să vă bucurați de balconul dvs. pe întreagul an.

Pasul 5: Folosiți pe cât de poate spațiul de pe pereți și balustrada

Nu dispuneți de spațiu în plus, însă v-ar place ca pe balcon să aveți și alte obiecte, astfel încât acesta să capete ceva din stilul apartamentului? Vă puteți folosi de fiecare centimetru de pe balcon. Efectiv de fiecare centimetru. Pereții balconului, balustrada sau chiar și tavanul. Toate reprezintă spații ce pot fi cu ușurință utilizate.

Balustrada este ideală, așa cum ați putut ghici, pentru amplasarea ghivecelor pentru flori sau plante ornamentale. În acest scop puteți la fel de bine folosi și pereții balconului, creând răsadnițe verticale originale. Plantele din apartamentul dvs. vă vor mulțumi pentru aerul curat pe care le oferiți. Pereții pot fi foarte bine folosiți și pentru suspendarea mesei pliabile, a scaunelor sau a băncilor. Facând acest lucru, veți economisi mult spațiu pe podeaua balconului, și de ce nu, chiar și în boxa de depozitare, unde poate țineați aceste obiecte înainte.

Tavanul este locul ideal pentru suspendarea unui ghiveci cu flori, a unui corp de iluminat sau de ce nu, a amândorura. Lămpile solare și lanțurile luminoase se vor ocupa de crearea unei atmosfere plăcute pe timpul verii.

 

Deci? V-ați făcut o idee despre cum va arăta balconul dvs.? Lăsați-vă inspirați de cei 5 pași care vă vor ajuta cu siguranță să obțineți un balcon plăcut și spuneți-ne dacă ați reușit!

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile