Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Seturi de mese cu scaune în funcție de stilul bucătăriei

Adunarea în jurul mesei este un moment în care vă puteți bucura de compania celor pe care îi iubiți și puteți împărtăși împreună o cină sau un prânz delicios, așezați confortabil la mesele și scaunele din bucătărie.

Seturi de mese cu scaune în funcție de stilul bucătăriei

Sunteți conștienți de acest lucru, de aceea căutați un set de masă cu scaune potrivit, care nu numai că va oferi celor dragi confort în timpul mesei, ci care se va potrivi stilului bucătăriei sau al mesei.

Dacă rămâneți puțin mai mult cu noi, vom încerca să vă ajutăm cu câteva idei proaspete și sfaturi practice de care puteți profita atunci când alegeți  setul de masă cu scaune de bucătărie.

Cum să alegeți seturile de mese cu scaune în funcție de stilul bucătăriei / sufrageriei?

Atunci când alegeți mobilier pentru sufragerie, înainte de a începe căutarea, ar trebui să știți cum să combinați stilurile, astfel încât setul să se potrivească perfect cu stilul în care ați decis bucătăria.

Modern

Dacă sala de mese este într-un stil modern, atunci pariați pe mobilier cu un design curat și în tonuri neutre. În această ordine de idei, setul care să se potrivească perfect cu stilul modern al bucătăriei trebuie să conțină o masă din sticlă cu picioare metalice și scaune tapițate cu spătar înalt și picioare metalice.

Dacă nu vă plac scaunele tapițate, vă poți opri la o masă de sticlă, completată perfect de scaune elegante din plastic.

Country

Dacă vă place simplitatea stilului rustic, probabil a-ți opta pentru o podea din lemn, mobilier tradițional din lemn și pereți în tonuri pastelate.

Pentru a sublinia stilul bucătăriei și pentru a vă simți cu adevărat ca la o fermă, este bine să optați pentru seturi de mese și scaune care să includă mese tradiționale dreptunghiulare din lemn masiv și scaune din lemn cu tapițerie moale.

Dacă doriți să adăugați o notă puțin mai modernă la stilul country, puteți combina masa din lemn cu mai multe scaune și o bancă. În acest stil se încadrează foarte bine și mesele din lemn cu picioare din metal, care se combină perfect cu scaune de diferite stiluri.

Obrázek13.jpg (671 KB)

Contemporan

Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor și ați optat pentru stilul contemporan al mobilierului de bucătărie, atunci cea mai bună alegere pe care o puteți face pentru un set de luat masa este concentrându-vă pe mese și scaune cu linii curate și fără prea mult decor  din PAL laminat.

Seturile în stil contemporan se potrivesc perfect în aproape orice interior, unde zona de luat masa nu ar trebui să fie punctul central al camerei.

Industrial

Stilul industrial al interiorului se caracterizează prin pereți nefinisați lăsați pe cărămidă, mobilier cu suprafețe metalice sau din lemn aspru și pardoseli de teracotă.

Pentru a se potrivi acestui stil de bucătărie, seturile de luat masa ar trebui să fie cu blaturi din lemn masiv și picioare metalice, iar scaunele fie cu cadru metalic fie tip de scaune înalte cu picioare metalice și tapițerie din piele moale.

Clasic

Acest stil de mobilier implică stil, lux și multă strălucire. De obicei, camerele proiectate în acest stil sunt spațioase și nu sunt folosite zilnic.

În ele sunt prezente:

  • mobilier generos cu picioare sculptate
  • blaturi din marmură
  • decorațiuni în culori aurii sau argintii

Seturile potrivite pentru sălile de mese mobilate clasic sunt mese masive dreptunghiulare sau eliptice din mahon sau alt lemn scump, mese cu blaturi de marmură și picioare sculptate și scaune elegante cu spătare înalte, tapițate cu catifea, pluș sau piele.

Scandinav

Stilul scandinav implică mobilier cu forme și linii curate, module de bucătărie fără niciun decor și culori foarte, foarte luminoase. Dacă preferați acest stil atunci când amenajați sala de mese, îl puteți completa cu seturi care includ atât mese din PAL cu picioare subțiri, drepte, cât și mese din sticlă sau PVC.

În ceea ce privește scaunele, sunt foarte potrivite atât scaunele elegante din plastic cu picioare subțiri, cât și clasicele scaune din lemn fără tapițerie. Seturile cu mese rotunde sau dreptunghiulare din lemn reciclat în combinație cu scaune tapițate cu spătare înalt ese potrivesc, de asemenea, foarte bine.

Obrázek14.jpg (57 KB)

Ar trebui ca scaunele să se potrivească cu stilul mesei?

Dacă trebuie să fim complet sinceri, cea mai bună opțiune este să ne oprim la un set complet de luat masa, care include o masă și un anumit număr de scaune. În acest fel nu va trebui să vă faceți griji că atunci când așezați scaunele și masa în bucătărie, acestea nu se vor potrivi și nu vor „funcționa” bine în spațiul comun.

Cumpărarea unui set are și un alt avantaj – un preț mai bun. Și acesta este mai mic și, prin urmare, mai profitabil, pur și simplu pentru că cumpărați un set complet.

Dar dacă nu găsiți ceea ce căutați, nu există nicio regulă conform căreia scaunele trebuie să se potrivească pe deplin cu stilul mesei de sufragerie.

Un număr mare de oameni preferă să „asambleze” ei înșiși setul, alegând masa și apoi alegând scaune care cred că se completează la culoarea sau stilul mesei. Este permis chiar mixarea stilurilor, atâta timp cât acestea sunt apropiate ca stil și se încadrează în interiorul bucătăriei sau al sufrageriei.

 

De unde să cumpărați seturi de servit masa pentru bucătărie?

Toate magazinele de mobilă, inclusiv noi, de la Еxpedo oferim mese, scaune și seturi de luat masa pentru bucătărie sau sufragerie. Special, în magazinul nostru puteți găsi seturi de înaltă calitate la prețuri accesibile în stil modern, clasic, scandinav, industrial, contemporan și coutry.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile