LIVRARE și RIDICARE LA ETAJ GRATIS la comenzile plasate în perioada 10.04- 21.4. la tot | Cumpărați ACUM!

Sfat 3 + 1 pentru aplicații gratuite pentru design interior

Planificați o reconstrucție completă, modificări minore sau reorganizare a mobilierului interior? Nu trebuie să căutați designeri profesioniști, aplicația potrivită este suficientă pentru dvs. și puteți gestiona cu ușurință totul singur. Piața oferă un număr inepuizabil de aplicații sau jocuri pentru proiectarea interioarelor și a caselor întregi. Am selectat 4 aplicații pentru dvs., care sunt ușor de utilizat și oferă o versiune gratuită.

Sfat 3 + 1 pentru aplicații gratuite pentru design interior

Fii inspirat de mai multe opțiuni care te vor ajuta să transformi o simplă idee într-o viziune mai realistă. Indiferent dacă intenționați o transformare reală a casei dvs. sau doriți să economisiti timp, aceste aplicații vă vor ajuta.

1. Floor Plan 3D

Puteți crea planuri de etaj precise și detaliate, inclusiv mobilier interior, cu aplicația Creator de planuri de etaj. Datorită funcțiilor simple, puteți seta orice formă de casă sau etaj. Aplicația calculează automat perimetrele, suprafețele, dar și dimensiunile mobilierului selectat.

Cu câteva clicuri, veți afla dacă canapeaua de vis, masa și culoarea peretelui dorit se vor potrivi în camera dvs. O aplicație simplă și clară oferă, de asemenea, o vizualizare 3D. Pentru toate componentele, puteți schimba culoarea, decorul și dimensiunea în funcție de spațiul dvs.

patro.jpg (141 KB)

2. Pallete Home

Datorită aplicației de planificare virtuală Pallete Home, puteți crea cu ușurință un design pentru o cameră și un etaj întreg. În primul pas, alegeți dimensiunea și forma camerei, apoi plasați ferestrele și ușile. Puteți alege cu ușurință culoarea pereților și decorul podelei. Apoi, introduceți diferite piese de mobilier și decorațiuni în funcție de imaginația dvs..

Vizualizarea 2D clasică este completată de dimensiuni care pot fi modificate în mod liber. Programul este foarte intuitiv și cu un singur clic oferă o vedere 3D a camerei.

 

3. Kitchen Design PRO

Un mod rapid și convenabil de a proiecta o bucătărie cu zonă de luat masa. Deveniți designer de interior pentru o vreme. Kitchen Planner 3D oferă multe funcții în versiunea gratuită. Alegerea culorilor pereților și a podelei este un lucru fireasc. De asemenea, puteți alege cu ușurință locația ferestrelor și ușilor.

Oferta bogată de mobilier de bucătărie include și electrocasnice, hote, dulapuri individuale, mese și scaune. Operațiune relativ simplă, dimensionarea detaliată în 2D și previzualizarea în 3D oferă tot ce aveți nevoie pentru a proiecta o bucătărie.

kuchyn.jpg (73 KB)

 

4. AirMeasure - AR Tape Measure & Ruler

Nu aveți un metru la îndemână și trebuie să măsurați spațiul pentru amplasarea unui dulap sau a unei mese noi? Aplicația simplă AirMeasure folosește tehnologia de realitate augmentată pentru a măsura lucruri reale cu camera smartphone-ului dvs. AirMEasure combină 3 instrumente într-unul - un etrier, o riglă și o bandă de măsurare.

Un instrument ușor de utilizat și funcțional măsoară spațiul liber și dimensiunile mobilierului în sine.

Un punct de început și de final ales cu precizie sunt o necesitate.

photo-1581548133861-ad7a282a1d62.jpg (272 KB)

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile