LIVRARE și RIDICARE LA ETAJ GRATIS la comenzile plasate în perioada 10.04- 21.4. la tot | Cumpărați ACUM!

Sfaturi și idei pentru amenajarea spațiului din jurul canapelei

Planificați cu atenție cum să aranjați mobilierul în sufragerie, dar oricât de mult v-ați strădui, va rămâne întotdeauna un spațiu gol în jurul canapelei, și vă întreba cum să îl umpleți.

Sfaturi și idei pentru amenajarea spațiului din jurul canapelei

11 moduri de a utiliza spațiul din jurul canapelei

Adăugați o masă decorativă

Dacă spațiul gol nu este foarte mare, puteți pune o măsuță decorativă frumoasă și elegantă de cafea. Masa nu numai că va umple spațiul din jurul canapelei, ci poate deveni și un punct focal al camerei de zi.

În plus, această mică piesă de mobilier are nu numai o funcție decorativă, ci și o funcție practică și o puteți folosi ca o măsuță suplimentară sau ca un loc unde să așezați o lampă elegantă, o  vază cu flori, un ghiveci sau o fotografii de familie.

living room.jpg (138 KB)

Așezați un ghiveci cu flori sau un copăcel decorativ

Cel mai simplu și mai ieftin mod de a umple locul de lângă canapea este să așezați o plantă verde frumoasă. Dacă aveți ghivece cu flori, aranjați-le frumos pe lângă canapea și veți simți imediat o schimbare de design în interiorul camerei. Foarte bune sunt și suporții cu flori elegante, precum și ghivecele cu copăcei înalți decorativi.

Deschideți-văun mini bar

Dacă camera de zi este separată de sufragerie, puteți folosi spațiul mic, gol din jurul canapelei creându-vă un mini-bar mic. Pentru a-l realiza nu aveți nevoie nici de mult spațiu, nici de multe materiale sau bani.

Puteți avea o abordare creativă așesând pe perete o masă simplă cu blat pliant și unul sau două scaune de bar lângă ea. Astfel, în loc să vă beți cafeaua sau vinul așezati pe canapea, puteți folosi barul.

Și dacă  așteptați  mai mulți oaspeți, puteți folosi mini-barul ca masă suport, deoarece veți putea așeza tacâmurile, farfurii, pahare sau sticle cu băuturi pe ea.

Camera de zi poate fi biroul de acasă? De ce nu?

Dacă livingul dvs.  are spațiu neutilizat și lucrați de acasă, de ce să nu profitați la maximum prin amenajarea unui birou acasă?

Nu aveți nevoie de nimic altceva decât :

  • masă de lucru sau blat mic de agățat de perete
  • scaun comod
  • o lampă de masă
  • unul sau două rafturi deschise sau etajere

Umpleți spațiul gol cu o lampă decorativă

Problema la majoritatea camerelor de zi este că lumina nu este suficientă niciodată. Dacă aveți un spațiu gol în jurul canapelei, o lampă decorativă care stă pe podea va rezolva nu una, ci două probleme.  

Vă va asigura lumina necesară dacă decideți să citiți relaxându-vă confortabil pe canapea și va umple spațiul liber din jurul ei. Si inca ceva.

Corpurile suplimentare de iluminat creează o iluminare multistrat și blândă, ceea ce va oferi sufrageriei dvs. un aspect foarte romantic dacă o aprindeți în partea întunecată a zilei.

chair.jpg (70 KB)

Expuneți-vă obiectele preferate

Ați dori ca oaspeții dvs. să vă vadă fotografiile de familie preferate, premiile obținute de copii sau colecția pe care o colecționați de ani de zile? Așezați în locul liber de lângă canapea o etajeră stilată sau un dulap mare cu rafturi deschise și aranjați-vă toate comorile în el.

Prezentați arta într-un mod unic

Adăugarea tablourilor pe pereți este o modalitate foarte bună de a completa spațiile goale. Trebuie doar să selectați imaginile în avans, să le aranjați într-un mod frumos și să le agățați pe perete.

Și în loc de tablouri, puteți atașa lângă canapea o consolă elegantă pe care puteți aranja obiectele  preferate sau obiectele antice preferate.

Decorați cu un raft elegant pentru cărți

Dacă vă place să citiți cărți, nu le ascundeți, ci arătați-le cu mândrie. Așezați în spațiul gol din jurul canapelei un raft drăguț, un dulap suspendat sau o bibliotecă mică pentru a vă aranja cărțile preferate pe ele.

Astfel, ori de câte ori decideți să vă delectați de o carte, o veți găsi cu o simplă întindere de mână. Așezând un dulap nu numai că veți completa spațiul mic cu ceva frumos, dar de fiecare dată când veți intra în living vă veți bucura de apropierea cu cărțile dvs. preferate.

Puteți adăuga și o banchetă

Indiferent cât de mare este canapeaua dvs., câteva scaune suplimentare nu sunt niciodată inutile. Aveți un spațiu gol pe care vă întrebați cum să îl completaț,  adăugați o banchetă și problema dvs. este rezolvată.

Combinați bancheta în același stil cu canapeaua și celelalte piese de mobilier și veți avea un living și mai confortabil pentru a primi mai mulți oaspeți.

Un loc de relaxare în colț?

Vă place să ascultați muzică fără ca cineva să vă deranjeze? Folosiți spațiul gol din jurul canapelei pentru a vă crea propriul loc de relaxare.

Veți avea nevoie de un covor pufos și moale, un puf confortabil sau scaun Egg și căști de calitate. Astfel, ori de câte ori doriți să fiți singuri, vă așezați comod pe scaun, vă puneți căștile, redați muzica și vă relaxați după cum doriți.

Faceți loc pentru câine sau pisică

Locul din jurul canapelei este ideal pentru a amplasa patul câinelui sau casa pisicii. Știți că animalelor de companie le place să fie tot timpul în preajma dumneavoastră și tot încearcă urce  pe canapea.

Însă, dacă au un loc de unde vă pot urmări și dvs. veți fi liniștiți și ele vor fi fericite și nu vă vor deranja.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile