15% reducere la tot mobilierul folosind codul EXPEDO15

Sfaturi pentru a aranja masa în grădină

Bucurați-vă din plin de serile călduroase în grădină sau pe terasă. Iată câteva sfaturi neobișnuite pentru a aranja masa în aer liber. Indiferent dacă vă bucurați să luați masa în doi sau cu un grup de prieteni, important este confortul ridicat pentru toți. De asemenea, vă puteți impresiona vizitatorii cu o cină sau un prânz casual în grădină. Inspirati-va!

Sfaturi pentru a aranja masa în grădină

Confortul în primul rând

Tendința din ultimii ani a fost de a muta livingul pe terase sau în grădini deschise. Astăzi, nu vrem să ne refuzăm sentimentul de confort ridicat nici atunci când luăm masa afară. Datorită mobilierului de grădină, aceste vise devin realitate.

Baza pentru mesele în aer liber este o masă stabilă și spațioasă. Acesta poate fi realizat din diferite materiale sau combinații de materiale. Se folosește adesea mobilier din metal sau din lemn masiv. Astăzi, rattanul natural sau sintetic nu face excepție, fiind foarte rezistent la schimbările climatice.

ratan furnitu.jpg (102 KB)

Completați masa cu scaune sau fotolii cu un design similar. Nu uitați de pernele de scaun sau de pături pentru a înmuia scaunele și pentru a vă menține cald în nopțile lungi. Seturile întregi de luat masa în grădină sunt populare. Acestea sunt fabricate din materiale concepute pentru utilizare în exterior și sunt mai durabile și mai rezistente.

 

Cină elegantă

Chiar și o cină casual poate fi elegantă! Accesoriile potrivite adaugă o notă de clasă unei cine casual. Uitați de fețele de masă clasice din bumbac sau plastic. Optați pentru fețe de masă elegante sau șervețele de pânză sau de hârtie.

Cinele informale diferă de cele formale din mai multe puncte de vedere. Cea mai mare diferență este numărul de tacâmuri și pahare, dar și ținuta casual a oaspeților și a gazdelor. La o masă în aer liber, sunt suficiente tacâmurile de bază, paharele pentru apă sau băuturi alcoolice, șervețelele, precum și mici decorațiuni.

O vază cu flori proaspăt culese pe masă nu trebuie să lipsească. Precum și suporturi de lumânări pe care să le folosiți când se apropie seara.

pled.jpg (113 KB)

În culorile verii

Paleta de culori din acest an este în tonuri pastelate. Acestea subliniază atmosfera relaxată și promovează liniștea în aer liber. Lăsați tonurile colorate să iasă în evidență pe suprafețe mici, cum ar fi accesoriile textile, seturile de masă sau plantele.

Asortați mobilierul de grădină realizat din materiale naturale cu un carouri de culoarea curry. Nu o sa dati greș cu verde închis sau roz. Arbuștii cu flori colorate și plantele veșnic verzi adaugă atmosfera potrivită pentru mesele în aer liber.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile