Lichidare uriașă a depozitului. Totul trebuie să dispară!

Spuneți DA seturilor de holuri

Aneta Bohánská
27.6.2024

Seturile de hol reprezintă modalitatea perfectă de a transforma zona de intrare a casei dumneavoastră într-un spațiu organizat și elegant. Cu soluții inteligente de depozitare, acestea vor facilita organizarea și vă vor face să economisiți timp în căutarea lucrurilor. În plus, vor da casei dvs. un aspect modern și elegant și vor face ca întregul loc să se simtă confortabil. Ordine, stil și practicitate - acestea sunt principalele beneficii oferite de un hol amenajat. Expedo adaugă la aceste beneficii o selecție variată de piese de calitate, o livrare fără probleme și prețuri rezonabile. Așadar, care va fi cel mai potrivit pentru dvs.?

Spuneți DA seturilor de holuri

Set de hol BIRA

BIRA.png (1.03 MB)

Mic, dar mare. BIRA nu este cu siguranță doar pentru persoane singure sau cupluri. Este minunat pentru întreaga familie. Nu ocupă atât de mult spațiu, dar poate surprinde cu numeroasele sale spații de depozitare. În plus, designul nu dezamăgește, iar noi avem o veste bună pentru toate mamele și gospodinele: combinația de materiale LTD și PVC îl protejează de deteriorări și îl face ușor de curățat.

Set de hol FLAVIO

FLAVIO.png (835 KB)

Discret la vedere, dar, în același timp, vă va surprinde prin designul său inteligent, care ascunde nu numai un compartiment pentru haine cu un raft, ci și un dulap pentru pantofi cu o pernă, un raft, 3 umerașe și o oglindă mare. Orientarea este la alegerea dvs.

Set de hol EUGENIO

EUGENIO.png (475 KB)

Setul EUGENIO va captiva orice suflet romantic. Oferă o mulțime de spații de depozitare: un dulap de haine mai mare cu oglindă și un dulap mai mic, un suport de pantofi cu scaun tapițat și un cuier spațios. Întregul set are picioare argintii inferioare care adaugă stabilitate, rezistență și aerisire. Combinați decorul și culoarea tapițeriei pentru ca întregul set să se potrivească cu interiorul dvs.

Set de hol NEMI

NEMI.png (598 KB)

Modelul NEMI modern într-o linie de produse pentru cei mai exigenți. Materialul masiv în combinație cu decorul grafit va face ca interioarele spațioase să fie confortabile și va oferi suficient spațiu pentru toate lucrurile mici necesare, pe care este util să le ai la îndemână atunci când pleci din casă.

Dacă setul nu este potrivit pentru dvs. și trebuie doar să vă perfecționați holul, asigurați-vă că răsfoiți întreaga noastră gamă, unde veți găsi o selecție de cuiere, polite, rafturi, comode pentru pantofi sau bănci doar pentru dvs.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile