15% reducere la tot mobilierul folosind codul EXPEDO15

Topperul asigură confort și protejează salteaua

9.7.2020

Salteaua este supusă unei utilizări intense pe parcursul întregului an. Absoarbe transpirația, se murdărește ușor și se deformează adesea din cauza utilizării frecvente. Totuși este simplu să-i prelungim viața. Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați un TOPPER care nu doar protejează partea superioară a saltelei, dar creează și un strat superior confortabil pentru un somn perfect și confortabil.

Topperul asigură confort și protejează salteaua

 

Ce este topperul și de ce este necesar?

TOPPER-ul este o saltea de aproximativ 5 cm grosime care poate fi așezată pe o saltea normală cu bretele elastice. Topper-ul are două funcții principale: de protecție și oferă confort. Deoarece acoperă salteaua, o protejează de murdărie și daune mecanice. În același timp, îmbunătățește proprietățile utile ale saltelei. Pe de o parte, se ridică, deci se așază mai bine pe pat, iar pe de altă parte, îmbunătățește ergonomia necesară pentru un somn sănătos.

TOPPER-ele sunt umplute cu căptușeală din spumă, care este foarte moale, flexibilă și plăcută la atingere. Topper-ele de înaltă calitate au proprietăți ortopedice bune și sunt lăudate de către utilizatorii care au avut anterior probleme: adoarmeau greu sau se trezeau des noaptea. Atunci când alegeți un topper, acordați atenție grosimii și materialului din care este confecționat. Topperele mai accesibile ca preț au căptușeală internă din spumă PUR, în timp ce cele mai scumpe au spumă de memorie termorezistentă.

 

Care este diferența dintre TOPPER și o husă de protecție saltea?

Singura funcție a huselor pentru saltele este de a proteja o saltea de calitate, confortabilă de murdărie și deteriorare, prelungindu-i astfel viața. Sunt foarte subțiri și se pot spăla la mașina de spălat. Sunt confecționate standard din bumbac, dar există și protectoare pentru saltele impermeabile. Sunt potrivite pentru copii mici sau pentru cei ce suferă de  incontinență. Cu toate acestea, nu putem vorbi despre confort în timpul somnului.

În plus față de husele simple pentru saltele,  TOPPER-ul, poate fi considerat protecție de saltele de lux. Pe lângă protecția în sine, are o serie de beneficii care vă vor scoate investiția.

 

Datorită TOPPER-ului de calitate nu este necesară achiziționarea unei saltele scumpe

Se crede că o saltea de calitate este esențială pentru un somn sănătos și netulburat. Acest lucru estre într-adevăr un adevăr. Cu toate acestea, problema saltelei de proastă calitate poate fi rezolvată, cel puțin parțial, printr-un topper care creează un strat moale și confortabil de câțiva centimetri grosime. TOPPER-ul este o soluție temporară pentru a acoperi o saltea veche, urâtă care s-a uzat. Dacă cumpărați o saltea nouă, de calitate superioară, TOPPER-ul poate fi utilizat în continuare. Nu trebuie să vă faceți griji pentru că va rămâne neutilizat în dulap

 

Pe parcursul vieții ne schimbăm obiceiurile și devenim mai pretențioși.

Probabil cu ceva vreme în urmă a-ți achiziționat intenționat o saltea mai tare. Aceasta a fost bună o perioadă lungă de timp. Între timp realizați că nu vă mai simțiți confotabil pe o saltea tare, deoarece timpul ne schimbă obiceiurile, fie punem fie dăm jos de pe noi câteva kilograme ceea ce duce la schimbarea saltelei pentru a fi confortabilă. Această problemă poate fi rezolvată simplu cu un TOPPER care va transorma salteaua tare în una moale confortabilă.

 

8 motive pentru a alege un TOPPER

Încă nu v-ați hotărât dacă TOPPER-ul este alegerea potrivită? Ca să vă ajutăm v-am pregătit 8 dintre avantaje pentru a vă convinge de valoarea investiției .Vi-le prezentăm mai jos:

  • TOPPER-ul prelungește durata de viață a saltelei
  • DatorităTOPPER -ului somnul va fi la fel de ohihnitor ca pe o saltea scumpă
  • TOPPER-ul poate fi utilizat atât pe saltele vechi cât și pe saltele noi oferind același confort
  • Utilizarea TOPPER – ului este igienică
  • DatorităTOPPER –ului patul va fi mai înalt cu câțiva centimetri, astfel va deveni mai confortabil
  • TOPPER-ul poate fi ușor de îndepărtat și folosit ulterior pe un alt pat
  • TOPPER –ele de calitate sunt ergonomice, se așează după corpul uman
  • TOPPER –ele de calitate vor fi apreciate de musafirii care vor folosi canapeaua extensibilă

 

Alegeți dimensiunea potrivita a TOPPER-ului

În comerț se găsesc toppere atât pentru paturi de o singură persoană cât și pentru paturi de două persoane. Următoarele dimensiuni au fost concepute pentru paturi de o singură persoană  70x200, 80x200, 90x200 și 100x200, dimensiunile fiind exprimate în centimetri. Pentru paturi matrimoniale sunt potrivite urmatoarele dimensiuni: 140x200, 160x200, 180x200 sau pentru un pat mai mare puteți alege dimensiunea 200x200 cm.

Proprietarii de paturi duble care folosesc două saltele separate se plâng adesea de decalajul dintre cele două saltele. TOPPER este, de asemenea, o soluție la această problemă. De exemplu, puteți acoperi două saltele 90x200 separate cu un singur TOPPER 180x200 pentru a putea folosi întreaga zonă confortabilă fără separare.

 

TOPPER-ul formează stratul superior al unui pat boxspring

Salteaua din spumă poate fi achiziționată separat, dar vine la pachet cu multe paturi de calitate. TOPPER –ul este o parte integrantă a majorității paturilor înalte, care devin din ce în ce mai populare pentru aspectul lor luxos și confortul maxim. Se caracterizează prin înălțimea lor, care este formată din construcția ridicată, salteaua înaltă și stratul superior de câțiva centimetri. Dacă doriți un pat nou, care să vă ofere o experiență unică în fiecare noapte, căutați Continental Boxspring, veți vedea că nici nu veți dori să alegeți un alt pat.

Alegeți dintr-o gamă largă de paturi de înaltă calitate, cu saltea TOPPER. Fără îndoială, ve-ți găsi patul viselor dvs. Deoarece deținem o gamă variată .

Distribuiți articolul pe:
Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile