Transport GRATUIT! Și așa va rămâne mereu

10.7.2020

De ce am decis pentru transportul propriu în Romania și în alte țări din Europa? Au existat mai multe motive, dar satisfacția clienților a devenit decisivă. Citiți despre transportul nostru Expedo,și despre modul nostru de  livrare.

Transport GRATUIT! Și așa va rămâne mereu

24 dube

Livrarările decurg în 20 zile dintr-o lună

Fiecare furgonetă parcurge 12.000 km pe lună

Mobilierul Expedo va fi livrat până la sfârșitul anului 2020 în 5 țări europene

Ce costă transportul? Răspunsul este: GRATUIT

Dubele proprii, precum și șoferii angajați ai magazinului Expedo pot părea la prima vedere o cheltuială inutilă pentru magazinul online. Până la urmă, există multe companii de transport pe piață. Avem convingerea că pentru toți clienții noștrii este un mare avantaj.

Șoferii noștri vă vor livra intotdeauna produsele la data si intervalul orar stabilit in prealabil, de asemenea va vor ajuta cu livrarea acestora in domiciliul dumneavoastra, insa nu le vor monta. 

Ce costă transportul ? Increderea clientilor si siguranta livrarii produselor in cele mai bune coditii. Noi nu vrem sa ne asumam un asemenea risc. De accea am decis transportul gratuit pentru toti clientii nostri.

Transportul gratuit este un standard pentru noi.

Furgoneta albă cu o pânză roșie. Este ușor de recunoscut.

La ce să vă așteptați când comandați de la noi? Vă vom informa despre livrare la timp. Dar chiar și așa, șoferii vă vor suna din mașină cu 15 minute înainte de sosirea programată.

 IMG_20200710_123134.jpg (451 KB)

În fiecare mașină sunt 2 persoane, de fiecare dată când sunt livrate comenzile. Șoferul și ajutătorul lui. Astfel, ei sunt capabili să ia pachete mari cât mai aproape de casă sau să le ducă la etaj. Nu uitați să verificați ambalajul intact și dacă totul este în ordine, puteți semna primirea expedierii.

Puteți plăti în numerar la livrare către șoferi

Dar ceva se va schimba

Mobilierul Expedo este în continuă creștere. De aceea dorim să lansăm magazinul până la sfârșitul anului, și odată cu acesta,  transport gratuit pentru România și Bulgaria. Acesta va completa magazinele online deja înființat în Cehia, Slovacia și Ungaria.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare gratuită

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile