Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Uși glisante: cum să le alegi?

Markéta Etrychová
25.1.2021

Te deranjează lipsa de spațiu din interior? Ușile glisante sunt un ajutor practic în special în camere mici. Puteți afla ce tipuri există și pe care să le alegeți dintr-o gamă largă în articol.

Uși glisante: cum să le alegi?

Descoperiți magia ușilor glisante. Principalele avantaje includ în mod clar:

  • economie de spațiu
  • acces pentru scaun cu rotile
  • deschidere silentioasa

Nu este doar un accesoriu practic, ci și un accesoriu elegant într-un design modern și multe decoruri. Și-au găsit locul și în vestiare, holuri sau dormitoare. Alegeți întotdeauna în funcție de aspectul interiorului.

2 tipuri de uși glisante

1. Ușă glisantă pe perete

O variantă foarte simplă a ușilor glisante este un sistem de perete. Instalarea nu necesită modificări speciale de construcție. Atașați șinele la ușa glisantă  deasupra părții superioare a cadrului ușii, glisați ușa și acoperiți-o cu o bandă de acoperire.

1.jpg (31 KB)2.jpg (68 KB)

2. Ușă glisantă în carcasă

A doua variantă, mai intensă în construcții, este ușa in carcasă. Atunci când proiectați o casă, este important să luați în considerare necesitatea de a construi o carcasă în perete. Pentru a introduce în plus carcasa în perete, este necesar să demolăm partiția și să construim una nouă. În cazul clădirilor din lemn, se utilizează dulapuri din gips-carton, așa-numite pentru construcții uscate.

Materialul ușii

Laminat

Material accesibil și foarte des folosit pentru producția de mobilă. Ușile glisante laminate sunt ușor de întreținut și rezistente.

Masiv

Ușile din lemn masiv se caracterizează prin rezistență ridicată și durabilitate. Mobilierul din lemn masiv este unic prin aspectul și mirosul său.

Sticlă

Ușile glisante din sticlă și-au găsit locul mai ales în băi. Rezistența atractivă a suprafeței și a zgârieturilor este o necesitate. Ușa de sticlă luminează și spațiile întunecate.

213803.jpg (903 KB)

Sistem de închidere silențios

Închiderea silențioasă sau sistemul silențios este un mecanism de închidere automată. Încetinește mișcarea în faza finală de închidere și previne un impact puternic.

Miscarea lină este garantată de un amortizor integrat, care este montat pe partea de mobilier. În plus, instalarea este foarte ușoară, iar sistemul în sine crește siguranța operațională a ușii.

1a.jpg (668 KB) 2a.jpg (746 KB) 3a.jpg (210 KB)  4a.jpg (629 KB)

Alegeți o ușă glisantă exact în funcție de interior. Oferim multe decoruri si variante de lățime. Fie că sunteți în căutarea unei uși cu oglindă sau a unui panou complet, puteți alege la noi. În plus, este gratuit, oricând, oriunde.

 

RECOMANDĂM: Vizualizați întreaga gamă de uși glisante.

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile