Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Vrajitoare: Auto-ajutor de renovare a mobilierului, nu ardeti vechiului mobilier

Oferiți mobilierului vechi un al doilea suflu. Renovați cu propriile mâini dulapul, comoda sau alte piese de mobilier din lemn masiv ale bunicii dvs. Iată cum să-ți renovezi mobila. Nu există niciun motiv pentru a arde piesele vechi în noaptea de Crăciun sau în noaptea vrăjitoarelor din Filadelfia.

Vrajitoare: Auto-ajutor de renovare a mobilierului, nu ardeti vechiului mobilier

De ce să renovezi mobilierul vechi?

Mobilierul vechi din lemn masiv are propriul farmec și vă poate servi timp de câteva decenii. Recondiționați un dulap preferat, o comoda sau un set de masă de la cabană. Renovarea vă va oferi o piesă originală care va deveni o trăsătură dominantă a interiorului dumneavoastră. Nu numai că veți da o a doua viață mobilierului dumneavoastră, dar veți economisi și ceva bani. Veți avea nevoie de șmirghel, vopsea sau lac, chit și mâini pricepute.

Renovarea de mobilier vechi pas cu pas

Curățați mobila

În primul rând, curățați bine mobilierul vechi. Îndepărtați toate petele, murdăria și alte imperfecțiuni ale suprafeței. Puteți folosi apă și săpun biliar normal sau o soluție de curățare adecvată pentru suprafața mobilei.

Micșorarea mobilă

După curățare, lăsați mobila să se usuce, apoi șlefuiți-o cu șmirghel fin. Acest lucru va elimina orice imperfecțiuni, zgârieturi și va crea o suprafață netedă potrivită pentru vopsire sau colorare. Pentru piesele de mobilier mai mari, cum ar fi dulapurile sau paturile, folosiți un șlefuitor electric.

Sigilarea imperfecțiunilor

Dacă există găuri, crăpături sau goluri între scândurile mobilei sau ușilor vechi, trebuie să le recheiați. Puteți crea un material de etanșare amestecând rumeguș fin și rășină sintetică, soluția ideală dacă finisajul va fi un lac transparent. Dacă știi că vei vopsi mobila, acoperă imperfecțiunile cu un chit clasic pe care îl poți cumpăra de la orice magazin de bricolaj. Ambele opțiuni trebuie șlefuite cu un șlefuitor și netezite cu șmirghel.

Alegerea finisajului suprafeței

Decideți ce finisaj veți aplica pe suprafață. Puteți să o vopsiți cu lac, vopsea sau colorant. Alegeți întotdeauna vopsele, lacuri și coloranți concepuți pentru lemn. Coloranții sunt adesea folosiți pentru a colora lemnul în nuanța dorită înainte de a aplica un lac transparent.

Aplicarea tratamentului de suprafață

Aplicați finisajul ales pe mobilier. În cazul în care vopsiți, folosiți o pensulă sau un pistol de pulverizare. Aplicați cu o pensulă moale sau cu o rolă. Aplicați finisajul în straturi subțiri și uniforme și lăsați fiecare strat să se usuce înainte de a aplica următorul strat. Urmați întotdeauna fibra lemnului. Aplicarea trebuie să fie uniformă.

fitting of old furniture.png (1.70 MB)

Instalarea accesoriilor

Fitingurile deteriorate trebuie înlocuite cu altele noi. Încercați să curățați fitingurile originale păstrate cu diluant și să le vopsiți cu vopsea metalică. Mobilierul, precum și ușile vechi vor căpăta un aspect nou folosind accesoriile originale..

Tapițerie de mobilier

În cazul mobilierului tapițat vechi, luați în considerare posibilitatea de a-l retapița. Acest lucru este un pic mai dificil decât alte sarcini de renovare, dar poate schimba complet aspectul mobilierului dvs. Alegeți o țesătură care va completa noul finisaj. Dacă nu îndrăzniți să vă retapițați singur, lăsați-o în seama unei croitorese pricepute sau a unui alt profesionist.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile