Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Ziua Copilului: Colțul copiilor în camera de zi

Ziua Internațională a Copilului este sărbătorită la 1 iunie. Este o sărbătoare importantă care comemorează drepturile și nevoile copiilor. Scopul este de a promova educația, sănătatea și dezvoltarea fericită a acestora. Copiii se simt mai siguri și mai în siguranță atunci când sunt aproape de părinții lor. Ei pot apela la ei în orice moment, le pot cere sfaturi, le pot împărtăși gândurile, sentimentele și experiențele lor. Acesta este motivul pentru care copiii preferă să se joace aproape de părinții lor. Părinții, la rândul lor, îi pot încuraja și sprijini pe copii în jocurile și activitățile lor.

Ziua Copilului: Colțul copiilor în camera de zi

Din aceste motive, este recomandat să alegeți un loc de joacă în camera în care familia petrece cel mai mult timp. Fă-i fericiți pe copii și pregătește-le o zonă de joacă în camera de zi!

Înainte de a începe să amenajați camera de joacă, stați de vorbă cu copiii dvs. și discutați cu ei despre cum și-ar dori locul lor în camera de zi. Lăsați-i să își împărtășească gândurile și dorințele cu privire la cum vor să arate spațiul lor. Acest lucru vă va oferi inspirație și îi va face pe copii să se implice în crearea.

children's play area.png (1.10 MB)

Sfaturi și trucuri pentru a crea un colț magic pentru copii în camera de zi:

  1. Identificați un loc potrivit - alegeți un colț potrivit sau o parte din camera de zi pe care o puteți rezerva copiilor. Alegeți un spațiu care este suficient de sigur și spațios pentru jocurile și activitățile copiilor.
  2. Închideți spațiul – folosiți diferite elemente, cum ar fi rafturi, cutii, mobilier pentru copii sau covoare, pentru a separa vizual camera de joacă de restul camerei de zi. Copiii se vor juca probabil peste tot, dar crearea unei limite între zona de joacă și camera de zi este importantă în ceea ce privește organizarea și depozitarea jucăriilor. Nimeni nu vrea să fie deranjat de jucării seara. Așadar, dați-le reguli clare cu privire la locul în care jucăriile nu mai pot fi lasate.
  3. Facilitați-le copiilor organizarea și curățarea jucăriilor – Alegeți împreună cu copiii dumneavoastră un spațiu de depozitare pentru jucării și alte echipamente pentru copii. Folosiți cutii, rafturi, dulapuri sau suporturi pentru copii pentru a păstra spațiul de joacă curat și organizat.
  4. Alegeți un design simplu – Folosiți culori neutre, subtile, modele simple și motive monocrome pentru a vă asorta simplu și ușor camera de zi. Vă puteți juca cu culorile în camera copiilor.
  5. Dotați camera de joacă cu accesorii pentru copii - pernele și păturile drăguțe pentru copii vor face spațiul confortabil, vor atrage atenția copiilor și vor crea o atmosferă veselă.
  6. Nu uitați de confort și de distracție – puneți o masă și un scaun și creați un spațiu uimitor pentru pictură, adaugati și alte activități creative. Adăugați un fotoliu sau o canapea confortabilă pentru a vă relaxa, a răsfoi și a citi cărți.

Inspirație pentru echiparea unei camere de joacă pentru copii:

 Raftul pentru copii MERTU 2 - raft practic și funcțional în stil modern, în formă de casă. Raftul include rafturi deschise, inclusiv două dulapuri, garantând un spațiu de depozitare suficient.

Children's shelf MERTU.png (201 KB)

 Comodă pentru copii RIA - Această comodă elegantă pentru copii impresionează prin liniile sale simple în stil scandinav. Comoda dispune de mult spațiu de depozitare sub forma unui dulap spațios și a unui sertar.

children's chest of drawers RIA.png (119 KB)

Cort pentru copii TEEPEE – un loc ideal pentru joacă și relaxare. O fereastră cu rulou, o intrare, o pernă moale și pernuțele creează un spațiu confortabil pentru cei mici.

baby tent.png (247 KB)

Fotoliu RIO - fotoliu pentru copii, moale și confortabil, în culori neutre. Confortabil pentru a va relaxa și popular pentru lectură.

Sitting bag RIO.png (95 KB)

Nu uitați că va veni o vreme când copiii vor crește si se vor muta singuri. Profitați la maximum de perioada în care copiii sunt mici și în care puteți petrece cât mai mult timp cu ei.

Creați un spațiu sigur și jucăuș pentru copiii dvs. în camera de zi. Veți vedea că nu doar copiii, ci și părinții vor aprecia camera de joacă.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile