15% reducere la tot mobilierul folosind codul EXPEDO15

Apartament mic

Apartament mic
Inspirație
Kateřina Pelejová
8.2.2024

Vă gândiți să cumpărați mobilă nouă, dar nu știți de unde să cumpărați? Uitați câteva motive pentru care ar trebui să cumpărați de la noi! Credem că veți fi entuziasmați când veți vizita magazinul nostru online! Suntem mândri să vă oferim nu numai o selecție variată de mobilier de calitate, ci și servicii excelente pentru a vă asigura o experiență de shopping plăcută și fără griji.

Camera copiilor
Apartament mic
Inspirație
Kateřina Pelejová
18.1.2024

Culoarea anului acesta este Peach fuzz. Nuanța caldă accentuează dorința noastră de a fi alături de ceilalți și de a ne bucura de momente de liniște și siguranță. O nuanță proaspătă de piersică, ușor plasată între roz și portocaliu, vă ajută să găsiți pacea interioară și calmul

Apartament mic
Inspirație
Despre noi
Alexandra Doskočilová
26.9.2022

Colecționați diverse obiecte, cărți sau alte lucruri prețioase de care sunteți mândru și despre care doriți ca toți cei care intră în living să se bucure.

De aceea, cauți vitrina potrivită, dar varietatea acestui tip de mobilier este atât de mare în acest moment încât nu sunteți sigur că veți reuși să faceți alegerea potrivită.

Apartament mic
Inspirație
Markéta Etrychová
25.11.2021

Prezența unei băi mici nu înseamnă că trebuie să renunțai la stil și la funcționalitate. Dimpotrivă. Știți cum selectați mobila de baie, culorile, formele și accesoriile corect, astfel încât să creați un baie mică, cu stil de parcă scoasă din revistă, și care este nu doar elegantă și modernă, dar și funcțională?

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
18.11.2021

Dotarea și mobilarea unui apartament mic este mult mai anevoioasă și necesită creativitate mult mai mare decât proiectarea și decorarea unui apartament cu suprafață mare.

Deoarece la amenajarea unui spațiu mic trebuie luate decizii ieșite afară din standarde, trebuie planificat minuțios și precis, trebuie folosit și raționalizat fiecare centimetru nefolosit, dar mai presus de toate, trebuie descoperit echilibrul perfect între funcționalitate și design.

Consiliere
Apartament mic
Inspirație
Markéta Etrychová
11.11.2021

Proiectarea amenajării locuințelor micuțe poate fi o adevărată provocare, mai ales când vine vorba de a organiza spațiul astfel încât să fie confortabil și convenabil și de locuit, și de lucrat (de acasă).

Dar nu trebuie să aveți emoții. Cu puțină creativitate și cu ideile pe care vi le dăm mai jos, suntem convinși că veți reuși să duceți proiectul la bun sfârșit.

Consiliere
Apartament mic
Inspirație
Jiří Neužil
14.10.2021

Toamna bate la ușă și, împreună cu aceasta, și vremea rece. Iată că a sosit acea perioadă din an, în care ne vedem nevoiți să punem deoparte hainuțele ușoare de vară și să le scoatem pe cele călduroase. Aveți și dumneavoastră impresia că în această perioadă a anului casa se transformă într-un câmp de luptă, cu toate hainele, pentru toate anotimpurile, împrăștiate peste tot? Dacă poate sunteți o familie de 3-4 persoane, atunci depozitarea hainelor nu este o afacere deloc simplă. Suntem convinși că acest articol vă va ajuta să faceți un pic de ordine.

Apartament mic
Inspirație
Jiří Neužil
7.10.2021

Suntem conștienți că mobilarea unui apartament de dimensiuni reduse poate cauza oricăruia dintre dvs. migrene. În momentul în care avem de-a face cu restricții în ceea ce privește spațiul, lucrurile se complică. Încă locuitul într-o garsonieră sau un apartament de dimensiuni mici nu trebuie să presupună neapărat sacrificii în ceea ce privește stilul și designul locuinței. Un spațiu redus nu trebuie să însemne complicații cu amenajarea lui.

Camera copiilor
Inspirație
Jiří Neužil
2.9.2021

Vara a trecut pe neobservate și iată că a sosit toamna și, împreună cu aceasta, întoarcerea copiilor la școală. Poate și dumneavoastră aveți acasă pentru prima data un micuț școlar, ce așteaptă cu nerăbdare să înceapă primul său an de școală. Sau poate că nici nu știți cum a zburat timpul și micuțul dvs. elev de clasa I astăzi s-a transformat în elev de liceu. Oricare ar fi cazul, în fața dvs. se așterne o sarcină destul de dificilă, și anume amenajarea spațiul pentru studiu. Deci, cum putem alege corect scaunul și biroul pentru elevii noștri? În spiritul tematicii școlare, am pregătit pentru dumneavoastră “o mică fițuică”, pe care o veți aprecia cu siguranță în timp ce alegeți cele mai importante obiecte de mobilier din viața unui elev.

 

Apartament mic
2.7.2021

Căutați mobilă pentru noul dvs. apartament, însă suprafața de care dispuneți nu vă permite? Fiecare centimetru are o importanță pentru dvs.? Nu disperați! Orice apartament are farmecul său, chiar și unul mic, iar mobila aleasă vă va ajuta să scoateți în evidență acest farmec. Alegerea canapelei joacă un rol important, deoarece într-un apartament mic aceasta este centrul tuturor evenimentelor.

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile