Aranjăm

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
2.5.2022

Interesul față de alimentația sănătoasă a crescut foarte mult în ultimii ani și tot mai mulți oameni au început să petreacă mult timp în bucătărie și să se dedice noului lor hobby.

Totuși, pentru a profita la maximum de bucătărie, aveți nevoie de mult spațiu, care lipsește aproape întotdeauna în locuințele moderne.

Inspirație
Markéta Etrychová
14.3.2022

Cu greu se poate găsi o încăpere mai potrivită pentru depozitarea pantofilor decât holul de la intrare. Toată lumea este de acord că, de obicei, această încăpere poate deveni foarte repede haotică și dezordonată, mai ales dacă avem un hol mic și un număr mare de pantofi.

Deoarece holul este primul loc în care ajungem când intrăm într-o casă, merită să depunem un efort pentru a ne asigura că este bine organizat și frumos mobilat.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
7.3.2022

Orice persoană modernă, cu un stil de viață dinamic, are nevoie de confort în viața de zi cu zi.  Una dintre camerele în care petrecem cel mai mult timp este dormitorul, iar pentru mulți oameni, această încăpere nu este doar pentru dormit, ci are și funcția de cameră de lucru, de depozitare pentru numeroase obiecte, cum ar fi lenjeria de pat, haine, accesorii personale, documente. 

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
3.2.2022

Lumina transmisă prin ferestre mari, culorile moi și elementele de design vă vor ajuta să vă transformați dormitorul într-un loc plin de energie. Odată cu primăvara care vine, alunga stările sumbre, insuflă prospețime în dormitor. Vă vom oferi câteva sfaturi garantate, datorită cărora dormitorul va respira liber. Interconectarea sofisticată a elementelor individuale asigură confortul și confortul necesar.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
20.1.2022

Dacă holul de la intrare pare un pic plictisitor, dacă aveți un spațiu limitat in living pe care nu știți cum să-l folosiți sau pur și simplu aveți nevoie de un punct centrat, un accent elegant într-una dintre încăperile acasă, citiți în continuare pentru idei ingenioase.

Stați liniștiți. Cu ajutorul unei mese elegante tip consolă, pusă la locul potrivit și decorată corespunzător puteți face minuni.

Dacă vă place ideea, așezați-vă confortabil în fața laptopului sau a telefonului și lăsați-vă inspirați de sfaturile pe care le vom împărtăși cu dvs.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
17.1.2022

Spațiile mari deschise, pereții de beton și podelele aspre sunt un simbol al stilului industrial. Puteți crea cu ușurință o atmosferă unică cu mobilier, decorațiuni, dar și culori și materiale selectate corespunzător. Stilul industrial și-a păstrat farmecul și a devenit un trend al ultimilor ani. Echipați-vă camera de zi în spiritul unei vechi fabrici, descoperiți farmecul stilului industrial.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
10.1.2022

Alegerea mobilierului nou nu este ușoară. Mai ales dacă cautati unul care să se potrivească ideilor dvs și să fie accesibil. Înainte de a cumpăra, gândiți-vă bine la ceea ce vă așteptați de la o anumită piesă de mobilier, precum și la mediu. Nu uitați de alte aspecte precum dimensiunea, întreținerea materialului sau funcționalitatea.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
6.1.2022

Vă cumpărați o garderobă nouă și amenajați în ea toate hainele. Apoi, puțin câte puțin mai adăugați mai multe haine noi, încălțăminte pe rafturi și pe umerașe.

Trec câteva luni de zile și iată că vă este tot mai greu să găsiți lucrurile pe care le căutați.  Vă spuneți că trebuie să puneți garderoba în ordine, dar apoi uitați și continuați tot așa.

Inspirație
Markéta Etrychová
30.12.2021

Vă întrebați cum să curățați o cadă de baie, gresie sau mașină de spălat în mod natural? Inspirați-vă de bunicile noastre, care au folosit resurse naturale și ingrediente din bucătărie, în loc de curățați chimici. Pentru a îndepărta mucegaiul, murdăria și calcarul, puteți folosi câteva ingrediente, precum zeamă de lămâie, bicarbonat de sodiu, sare sau oțet. Baia va străluci apoi ca nouă. Hai să facem curățenia împreună.

Consiliere
Apartament mic
Inspirație
Markéta Etrychová
25.10.2021

Planificați cu atenție cum să aranjați mobilierul în sufragerie, dar oricât de mult v-ați strădui, va rămâne întotdeauna un spațiu gol în jurul canapelei, și vă întreba cum să îl umpleți.

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare gratuită

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile