LIVRARE și RIDICARE LA ETAJ GRATIS la comenzile plasate în perioada 10.04- 21.4. la tot | Cumpărați ACUM!

Aranjăm

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
5.10.2023

Nu trebuie să aveți un apartament imens pentru a vă bucura de un interior spațios și confortabil. Cu câteva trucuri optice simple puteți reduce senzația de izolare și puteți crea iluzia unui spațiu mai mare. Prin includerea elementelor potrivite, cum ar fi culori, oglinzi și mobilier adecvat, puteți transforma chiar și un apartament mic într-o casă confortabilă și spațioasă.

Camera copiilor
Inspirație
Jana Budinská
1.6.2023

Ziua Internațională a Copilului este sărbătorită la 1 iunie. Este o sărbătoare importantă care comemorează drepturile și nevoile copiilor. Scopul este de a promova educația, sănătatea și dezvoltarea fericită a acestora. Copiii se simt mai siguri și mai în siguranță atunci când sunt aproape de părinții lor. Ei pot apela la ei în orice moment, le pot cere sfaturi, le pot împărtăși gândurile, sentimentele și experiențele lor. Acesta este motivul pentru care copiii preferă să se joace aproape de părinții lor. Părinții, la rândul lor, îi pot încuraja și sprijini pe copii în jocurile și activitățile lor.

Consiliere
Inspirație
Alexandra Doskočilová
22.5.2023

Indiferent dacă aveți un living mic sau spațios, covorul este unul dintre cele mai importante accesorii decorative care este bine să fie prezent în camera respectivă.

Consiliere
Îngrijirea mobilierului
Alexandra Doskočilová
15.5.2023

Grădina dvs. este spațiul dvs. personal în aer liber. Este locul în care vă puteți relaxa după o zi lungă de muncă, vă puteți destinde cu o carte în mână sau vă puteți bucura de o cină plăcută cu familia și prietenii.

Pentru ca toate acestea să fie posibile, însă, trebuie mai întâi să vă asigurați că ați amenajat spațiul de locuit în aer liber cu mobilierul de exterior potrivit.

Consiliere
Îngrijirea mobilierului
Inspirație
Alexandra Doskočilová
11.5.2023

Mobilierul de grădină este o completare frumoasă a oricărui spațiu în aer liber, adăugând stil și confort. Cu toate acestea, ea poate fi susceptibilă la deteriorări cauzate de elemente și, în special, de ploaie. Fără o protecție adecvată, mobilierul de grădină se poate decolora sau deteriora rapid. În articolul de astăzi, vom analiza câteva modalități de a proteja mobilierul de grădină.

Inspirație
Alexandra Doskočilová
8.5.2023

Oglindă JERKA

Oglinda este unul dintre elementele cheie fără de care baia dvs. pur și simplu nu va fi completă. Este practică, funcțională, decorativă și, nu în ultimul rând, completează perfect aspectul încăperii.

Consiliere
Îngrijirea mobilierului
Alexandra Doskočilová
1.5.2023

Aveți o grădină mică în curtea casei și asta este mai mult decât minunat.

Dar încă nu ați reușit s-o decorați și s-o amenajați cu mobilierul de grădină potrivit și vă întrebați cât de important este cu adevărat să investiți timp și bani pentru a o întreține.

Consiliere
Inspirație
Alexandra Doskočilová
17.4.2023

Holul este acel spațiu care vă „întâmpină” într-o locuință sau un birou, practic prima încăpere în care intrați dvs. sau oaspeții dvs. Iată de ce, acest spațiu merită o amenajare bine planificată cât din punctul de vedere al designului, atât și din punctul de vedere al utilizării.

Cu ajutorul accesoriilor potrivite puteți transforma holul de la intrare dintr-un spațiu plictisitor și doar de trecere, într-o încăpere cu stil și primitoare.

Consiliere
Inspirație
Alexandra Doskočilová
10.4.2023

Un ghid complet pentru alegerea mobilierului de depozitare a pantofilor

Consiliere
Inspirație
Alexandra Doskočilová
6.3.2023

Masă pentru calculator CODE X

Dacă urmează să cumpărați un scaun pentru serviciu sau de gaming confortabil, cel mai probabil ați văzut că pe piață se oferă două feluri principale de scaune: De birou sau de gaming.

Și dacă nu prea cunoașteți particularitățile tipurilor, este posibil să vă gândiți că nu prea este diferență între scaunul de birou sau de gaming.

 

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile