15% reducere la tot mobilierul folosind codul EXPEDO15

Despre noi

Despre cumpărare
Despre noi
Jana Budinská
5.11.2023

Expedo introduce noi servicii - montaj mobilă și preluarea mobilei vechi, care vor fi apreciate mai ales de clienții care își doresc un shopping confortabil, rapid și fără griji.

Transport
Despre cumpărare
Consiliere
Alexandra Doskočilová
6.7.2023

Cum se desfășoară procesul de achiziție în magazinul electronic Expedo? La ce trebuie să fiți atenți, ce se întâmplă dacă bunurile care vă interesează nu sunt în stoc și cum funcționează expedierea, plata și ridicarea bunurilor la etaj? În articolul de astăzi vă aducem răspunsurile la toate aceste întrebări.

Transport
Markéta Etrychová
1.2.2021

2020 a fost un an de mari schimbări și progrese. La mijlocul anului, am deschis ceremoniam doua noi sucursale în Peninsula Balcanică. În România și Bulgaria. În a doua jumătate a anului, ne pregăteam să cucerim Occidentul. Cea mai nouă filială din Germania a văzut lumina zilei.

Transport
Vojtěch Král
2.3.2020

Viteza, preciziE, consistența. Magazinul de mobilă este o provocare logistică. Cu toate acestea, suntem un lider în domeniu. Logistica sofisticată este motto-ul nostru, deci este încă în viață în depozitele noastre. Mizăm pe livrarea la timp și pe satisfacția clienților. Nu vă fie frică să ne verificați!

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile